Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר תקופה של חופש הנני חוזר לפורום ,ברצוני לשתף אתכם חברי הפורום במשהו שמסיח את העין שלי לפחות בזמן האחרון,

בתל אביב במהלך החודשיים האחרונים נוספים מדי פעם כל מיני עמודים להכנה של מצלמות רמזור אדום.

(כדוגמא אבן גבירול פינת שדרות רוקח ממזרח למערב עומד עמוד כתום והכנה למצלמת רמזור).

ברצוני לדעת אם מישהו יודע על העניין הזה ? ובבקשה תשובות לעניין?

* ולידיעת חברי הפורום בעניין מצלמות באזור תל אביב אז ככה :

WARNING!

מצלמה חדשה נוספה בתל-אביב ברחוב אבן גבירול פינת רחוב קפלן מכיוון צפון לדרום , (נראה לי שזה מעניין)בנוסף המצלמה עומדת בדיוק במקום של מצלמת רמזור ומוסוות טוב מאוד בעזרת עץ.

עכשיו מה שמטריד אותי כי אף פעם לא יצא לי לראות כזו מצלמה ועכשיו אני יסביר:

הקופסא היא אפורה ולא כתומה , למצלמה יש 3 פתחים ונראית בדיוק כמו מצלמת מהירות , והקופסא ענקית ולא בגודל של מצלמת רמזור אלא של מצלמת מהירות ,

שאלתי בעניין זה איך אני מזהה אם זה מצלמת מהירות או מצלמת רמזור,

*בנוסף אני חייב לציין שלא ראיתי את המצלמה בפעולה אז...

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

זה מוגזם - להזהיר אנשים בנוגע למצלמות ברמזורים, הלוואי שכל מי שנוסע באדום מלא יפגוש איזה עמוד מקרוב.

אדום זה טאבו וכך גם צריכה להיות מהירות הנסיעה בעיר. אני בעד מצלמות ברמזורים.

haters will hate

פורסם

עם כל הכבוד אני לא התכוונתי להגיד שאני נגד המצלמות , שאלתי אם מישהו יודע על תכנון משהו גדול שעושים בתל אביב.

כמובן מה שאמרת על נושא האדום הוא קדוש

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

מצלמת רמזור ומצלמת מהירות מותקנות בקופסה זהה מבחינת גודל.

אם תוכל להעלות תמונה אולי אפשר יהיה לעזור - אם לא ,אבדוק בביקורי הבא בת"א.

פורסם
עם כל הכבוד אני לא התכוונתי להגיד שאני נגד המצלמות , שאלתי אם מישהו יודע על תכנון משהו גדול שעושים בתל אביב.

כמובן מה שאמרת על נושא האדום הוא קדוש

אין כרגע, ולא צפויות בעתיד הקרוב מצלמות מהירות נייחות (ניידות כמובן שיש) בשטח עירוני.
פורסם
אין כרגע, ולא צפויות בעתיד הקרוב מצלמות מהירות נייחות (ניידות כמובן שיש) בשטח עירוני.

אז מה יש לך להגיד על המצלמות מהירות הנייחות ששמו בירושלים? :roll:

וכמו שכבר אמרו - מי שעובר באדום כדי להראות שהוא גבר, שישלם את ה1000 שקל קנס ויקבל את הנקודות כמו גבר..

מה גם שמצלמות של אור אדום זה דבר מאוד נחמד.. אם אתה משלם 1000 שקל - לא מגיעה לך תמונה של האוטו ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אז מה יש לך להגיד על המצלמות מהירות הנייחות ששמו בירושלים? :roll:

אתה מתכוון אולי למצלמות ששמו בדרך בגין, ה"נתיבי איילון" של י-ם?

כביש עירוני לכל דבר, כמובן. :roll:

MCS 2008

• תוכן חדש...