Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר כזה תיבת הילוכים שמתקלקלת כל 3 שנים. תקלות קורות גם ברכבים האמינים ביותר, השאלה באיזו תדירות.

אני מניח שאם ההורים שלך לא היו מחליפים שמן 15 שנה בסובארו הוא לא היה שורד את זה.

טיימינג? אם יהיה או לא יהיה נזק זו שאלה של תכנון המנוע, של הנדסה פרופר - לא של יצרן ודגם. אבל כן, אימפרזות ישנות הן מהרכבים הכי אמינים שהיו וישנם על הכביש, יותר מכל מונדאו מאז ומעולם, זה מפתיע אותך?

מאזדה MPV 94 עם מנוע V6 מיושן, תיבת 4 הילוכים, מחשב הזרקה וזהו בערך. מה יש בו שיתקלקל? אתה משווה אותה למונדאו? זו לא השוואה נכונה.

זה בדיוק השאלה שלי, אם זה עובד טוב, מה הרעיון בלסבך?

מה לדוגמא מצדיק את כל החרא שהמונדאו 2002 האכילה אותי, שלא יכלו להזתפק ברכיבים של מאזדה mpv?

ולא יודע לגבי השמן באיפרזה, אבל מאז שאני מתעניין ברכבים, כ6 שנים, ידוע לי שלא הוחלף שם שמן. אולי לפני כן.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק שהרכב לא עבר דפיקה בדלת המדוברת עם תיקון חפפני של חברת הליסינג. בכל מקרה אני קורא שהייתה לך מונדאו, החלפת אותה בעוד מונדאו ועכשיו אתה מתלונן על מיליון דברים. אז למה לא קנית טויוטה יאריס 2006 או מאזדה 2 או כל רכב אחר שיתאים לרווק שזה עתה סיים נהג צעיר? המונדאו 2011 לאחר מתיחת הפנים, היא משפחתית מעולה, עם איכות הרכבה, נסיעה ונוחות מצויינות, אך היא לא חסכונית בדלק ואמורה לשרת את מי שרק צריך אותה. האם מדובר ברכב שלך או שמא במשפחתית של הוריך? כי הרבה דברים פשוט לא הגיוניים בהתנהלות כזאת.

פורסם
פעם הבאה קנה טויוטה לא תראה צרות בחיים עם רכב.

בדיחה טובה.

ריקולים כל יומיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תבדוק שהרכב לא עבר דפיקה בדלת המדוברת עם תיקון חפפני של חברת הליסינג. בכל מקרה אני קורא שהייתה לך מונדאו, החלפת אותה בעוד מונדאו ועכשיו אתה מתלונן על מיליון דברים. אז למה לא קנית טויוטה יאריס 2006 או מאזדה 2 או כל רכב אחר שיתאים לרווק שזה עתה סיים נהג צעיר? המונדאו 2011 לאחר מתיחת הפנים, היא משפחתית מעולה, עם איכות הרכבה, נסיעה ונוחות מצויינות, אך היא לא חסכונית בדלק ואמורה לשרת את מי שרק צריך אותה. האם מדובר ברכב שלך או שמא במשפחתית של הוריך? כי הרבה דברים פשוט לא הגיוניים בהתנהלות כזאת.

אני השתתפתי במחצית מהסכום בקניית הרכב

לא רכב פרטי שלי אבל רכב גם שלי

מסכים לגמרי שעשיתי הרבה שטויות והרבה דברים לא הגיוניים

ואני ממש מצטער שקניתי את האוטו הזה אבל לצערי כל המכוניות היום הם זבל טהור

או שאתה מקבל יפנית עם גימור משפיל ומחיר של 70 אלף או שאתה מקבל זבל אירופאי שרק מתקלקל

אני בכלל רציתי פיאסטה או פולו אבל עדיף חלון נופל מגיר רובוטי נופל

פורסם (נערך)

ואני ממש מצטער שקניתי את האוטו הזה אבל לצערי כל המכוניות היום הם זבל טהור

או שאתה מקבל יפנית עם גימור משפיל ומחיר של 70 אלף או שאתה מקבל זבל אירופאי שרק מתקלקל

אני בכלל רציתי פיאסטה או פולו אבל עדיף חלון נופל מגיר רובוטי נופל

זה לא רציני כל ההכללות האלו מבנאדם שלא חושב שיש איזושהי משמעות למונח אחזקה, כשמדובר בשימוש ובעלות על מכונה עם אלפי חלקים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

עכשיו אני רואה שיש לך עניין משפחתי מוזר שככל הנראה רכשת את הרכב בכסף שלך (שהוריך נתנו לך) ושבחרת אותו לבד (לאחר שהם אישרו) ושאתה לא ממש יכול לנהוג בו כי הם משום מה לא מרשים לך.

באמת זה לא אישי או סרקסטי, אבל פתחת על הרכב 20 שרשורים, אתה לא מפסיק, וכל זה כשאתה לא ממש נוהג בו? מצב לא מובן עד הזוי. עזוב אותך מ 100 שרשורים ו 3000 הודעות שיובילו ל 2 כלום ואחד שום דבר. נראה שאצלכם אוהבים מונדאו ובכיף. אם זה אפשרי אז תיקח את "כספך" בחזרה ותרכוש לך רכב מתאים לצרכיך, ושאף אחד אחר לא ייגע בו, ובעיקר כמות השרשורים המיותרים כאן תפחת פלאים. נו אפנס ילד, אבל קצת נסחפת הייתי אומר.

פורסם
זה לא רציני כל ההכללות האלו מבנאדם שלא חושב שיש איזושהי משמעות למונח אחזקה' date=' כשמדובר בשימוש ובעלות על מכונה עם אלפי חלקים.[/quote']

זה לא באמת המצב? כמה תעלה לי יאריס שנת 2012? לא 70 אלף?

לא יודע מה הסיפור ביאריס, אבל מניסיון לדעתי לפחות המצב בקורולה 14 מחפיר. נראה מבפנים בדיוק כמו האימפרזה 94 שלי.

עכשיו אני רואה שיש לך עניין משפחתי מוזר שככל הנראה רכשת את הרכב בכסף שלך (שהוריך נתנו לך) ושבחרת אותו לבד (לאחר שהם אישרו) ושאתה לא ממש יכול לנהוג בו כי הם משום מה לא מרשים לך.

באמת זה לא אישי או סרקסטי, אבל פתחת על הרכב 20 שרשורים, אתה לא מפסיק, וכל זה כשאתה לא ממש נוהג בו? מצב לא מובן עד הזוי. עזוב אותך מ 100 שרשורים ו 3000 הודעות שיובילו ל 2 כלום ואחד שום דבר. נראה שאצלכם אוהבים מונדאו ובכיף. אם זה אפשרי אז תיקח את "כספך" בחזרה ותרכוש לך רכב מתאים לצרכיך, ושאף אחד אחר לא ייגע בו, ובעיקר כמות השרשורים המיותרים כאן תפחת פלאים. נו אפנס ילד, אבל קצת נסחפת הייתי אומר.

הורי לא נתנו לי שקל בחצי שלי, אני אדם עובד ומרוויח את כספי.

לא בחרתי אותו לבד, האמת שאני בכלל רציתי פוקוס, אבל עשיתי נסיעת מבחן על שניהם וחשבתי שבמחיר דומה(הבדל של 7 אלף) עדיף את המונדאו המרשימה.

אני לא יכול לנהוג בו מהסיבה שאני עובד 12 שעות ביום וממש לא כי הם לא מרשים לי. הרכב שלי בדיוק כמו שלהם.

הייתי קונה בכיף משהו אחר אבל אני מתחיל להבין שיש סיכוי שזה הרכב הכי פחות זבל מהאירופאיות האוטומטיות.

מה קורה עם הווגיות והגיר שלהם כולנו יודעים.

כנ"ל פיאסטה ופוקוס. שלושת הצרפתיות, רק מוסך.

אני אישית לא יכול לשים כסף על אוטו שאני לא אוהב. האסיתיות לא עושות לי את זה.

מה היית קונה ב50 אלף במקומי?

פורסם

אתה קובע שכל המכוניות זבל ומתפרקות ומצד שני חושב שלא צריך לתחזק שום דבר, וכל תקלה פוסלת אצלך דגם או יצרן. אתה רוצה שרכב ב-70 אלף יהיה מצויד כמו מכונית מנהלים, מאובזר כמו רכב יוקרה, מלא צעצועים ושטויות שיש ברכבי מנהלים, אבל אמין כמו צוללת גרעינית (שגם תיכשל אם לא יטפלו בה).

ידידי, הרכב בשבילך זה רכב חברה.

פורסם
מאזדה MPV 94 עם מנוע V6 מיושן' date=' תיבת 4 הילוכים, מחשב הזרקה וזהו בערך. מה יש בו שיתקלקל? אתה משווה אותה למונדאו? זו לא השוואה נכונה.[/quote']

מונדאו 2007 עם מנוע 2.0 16V של מזדה, ואותו גיר 4 הילוכים שיש גם במזדה 626.

חלונות חשמל, אלטרנטור, מזגן, מחשב הזרקה יש גם במזדה וגם במונדאו. המונדאו בשנתונים האלה לא מתוחכמת טכנולוגית כמו שאר מכוניות מנהלים אירופאיות, אך בדיוק כמוהן, מדובר במכונית ל3-4 שנים ויאללה לטרייד אין.

התקלות הן נטו תוצאה של תכנון גרוע, ואולי איכות הרכבה ירודה. או אולי תכנון יותר מדי טוב, כדי שהרכב יתחיל לעשות לך צרות כדי שתרצה לשדרג לדגם חדש מיד איך שתסיים את התשלומים עליו.

פורד זה זבל של יצרן, שמייצר זבל של מכוניות, נקודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא רציני כל ההכללות האלו מבנאדם שלא חושב שיש איזושהי משמעות למונח אחזקה' date=' כשמדובר בשימוש ובעלות על מכונה עם אלפי חלקים.[/quote']

אתה קובע שכל המכוניות זבל ומתפרקות ומצד שני חושב שלא צריך לתחזק שום דבר, וכל תקלה פוסלת אצלך דגם או יצרן. אתה רוצה שרכב ב-70 אלף יהיה מצויד כמו מכונית מנהלים, מאובזר כמו רכב יוקרה, מלא צעצועים ושטויות שיש ברכבי מנהלים, אבל אמין כמו צוללת גרעינית (שגם תיכשל אם לא יטפלו בה).

ידידי, הרכב בשבילך זה רכב חברה.

בסה"כ כן טיפלתי בפורדים שלי.

הם כן מקבלים את הטיפולים הדרושים כל 30 אלף.

זה לא נכון להגיד שאני לא מטפל. כן, אני מנסה לקמבן מה שאפשר כי עם כל התקלות האלה אני אפשוט רגל, אבל טיפולים של הספר שניהם קיבלו כל 30 אלף. שאצלי זה בדרך שנה או ממש מעט יותר.

פורסם
בדיחה טובה.

ריקולים כל יומיים.

הריקולים זה לטובת הלקוח אתה יודע.. יצרן אירופאי בחיים לא יקרא לך לתקן את הבעיה, הוא יגרום לך להתמודד עם הבעיות לבד.

פורסם
פעם הבאה קנה טויוטה לא תראה צרות בחיים עם רכב.

ברור שלא יראה. קשה לראות אחרי שהמכונית שלך מאיצה עצמאית ומרסקת אותך על קיר בטון.

זה קטע כזה שנקרא מוות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אם עלות הריקול עולה על עלות כוללת משוערת של תביעות עתידיות, אז לא עושים ריקול.

ברור שלא יראה. קשה לראות אחרי שהמכונית שלך מאיצה עצמאית ומרסקת אותך על קיר בטון.

זה קטע כזה שנקרא מוות.

לפחות אפשר להגיע למהירות מקסימלית, ולהיכנס בקיר בטון.

בפורד ובשברולט עם גיר תקול אי אפשר לעשות אפילו את זה.

מחכים לי בוואלהאללה, נוצץ ומצופה כרום, ולוקחים לי את זה :bigcry:

[video=youtube;ROTl-dzRUL8]

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בסה"כ כן טיפלתי בפורדים שלי.

הם כן מקבלים את הטיפולים הדרושים כל 30 אלף.

זה לא נכון להגיד שאני לא מטפל. כן, אני מנסה לקמבן מה שאפשר כי עם כל התקלות האלה אני אפשוט רגל, אבל טיפולים של הספר שניהם קיבלו כל 30 אלף. שאצלי זה בדרך שנה או ממש מעט יותר.

ממתי המרווח טיפולים הוא 30 אלף?

תן לי לרמוז לך,הוא לא 30 אלף אלא 15 אלף.

מי שאין לו כסף לתחזק רכב שלא יחזיק רכב ויקח רכבת או אוטובוס.

וממזר שמן אני שמח שעל סמך גרוטאה אחת שקנית אתה מכליל על כל רכבי היצרן,תמכור את הגרוטאה שלך ותפסיק לחפור לנו עליה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...