Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חומר שמבריש שמשה ומוריד מיקרו שריטות

עושה שמשה חלקה ומבריקה,כמו כן ניתן ביסום

הננו קרמי לאחריו אם ברצונך להשקיע יותר,הכל

שלקולך.

לדעתי תנסה אופציה קודם משנאמר לפני

ואחר כך תכלית.

בהצלחה13412974_1762656640624251_5073414540412147386_n.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם... היום לקחתי רכב מסוג אודי a1 והעמדתי אותה מול השמש בזמן שקיעה. הופיעו בדיוק אותן נקודות שראיתי ברכב שלי!

אז מדובר בוודאות בתופעת לוואי של שמשות נגד סנוור שחלק מהיצרנים מתקינים.

מה שמוזר איך בצמפיון ( הייתי ב2 מרכזי שירות...) לא יודעים על זה שום דבר. איך אף אחד אף פעם לא התלונן על זה?!

פורסם

תאמין לי שהדבר האחרון שמעניין אותי זה לחפש פגמים. אבל כאשר אני רואה מולי חלון מלא בבועות/נקודות שלא יורדות עם שום חומר. אז זה מדליק מנורה אדומה...

וכאשר נסעתי לדייטלר וביקשתי ממנו לטפל בזה והתשובה שקיבלתי שמדובר בחלון פגום, אז כנראה גם אותך זה היה קצת מעצבן

פורסם

פניתי ליצרן, הוא הפנה אותי ליבואן.

אין לי שום סיבה להתעסק עם זה אחרי שראיתי/קראתי שזה קיים בהרבה דגמים וזה בטוח לא פגם בשמשה הספציפית שלי.

• תוכן חדש...