Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מקווה שצ'מפיון ימשיכו בקו החיובי ויקחו אחריות מלאה, ובכך גם יהפכו אותי לשגריר שלהם,

אבל במקביל אני מכין גם את האופציה המשפטית, ולהבנתי פגם תכנוני בשלב הייצור, באופן סדרתי לכאורה, גובר על פגות תוקף האחריות,

החלק המעניין יהיה להוכיח את הסדרתיות, מכיוון שטרם התחלנו באיסוף הנתונים,

ואני מניח שהיצרן לא יספק אותם בעצמו (ומן הסתם גם לא הכריז אף פעם Recall או הצהיר על אחריות כוללת),

לכן אם מישהו כבר היה בסיטואציה הזו, אשמח לקבל נתונים בהודעה פרטית.

פורסם

ממליץ לבצע חיפוש בפורום ולפנות באופן יזום לפותחי השירשורים הרלוונטיים.

לא חסר כאלה.

(לטובתך, לך תדע מי קורא את השרשור הזה ומי נתקל בו)

פורסם

לחבר שלי היה סופרב 1.8TSI 2010 עם בעיה זהה של 1 ליטר שמן לכל 500 ק"מ (הבעיה היתה קיימת תמיד אבל החמירה מ 90,000 ק"מ)

ביצע אוברול למנוע שכלל בוכנות ורינגים. הבעיה לא נפתרה לו ובסוף החליף את הרכב בפאסט 1.8 (שזה אותו מנוע בדיוק :) מודל חדש יותר.

פורסם

אני מבטיח לך שהיצרן מכיר את הבעיה הסידרתית הוא פשוט לא יכול להיתחמק מזה. אם היית חריג אני בספק אם צמפיון היו משתפים ככה פעולה בכיוון חיובי לקראתך כך שהרוח נושבת בכיוון טוב...אני מקווה לפחות.

• תוכן חדש...