Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות דליפת אוויר מהגלגל הקדמי ניגשתי במסגרת הליסינג לתיקון תקר בפנצריה.

איך שהורד הגלגל אני והפנצ'רמאכר הבחנו בחתיכת מתכת (לא גדולה) שהייתה תקועה בתוך הגלגל.

העובד שייף את המקום מבפנים והדביק מדבקה... וזהו! הרכיב את הגלגל בחזרה.

לי ידוע שתיקון פנצ'ר על פי חוק צריך להיעשות באמצעות פטריה בלבד ולא בדרך אחרת, כי רק ככה החור נאטם מכל הכיוונים. מן הסתם ששאלתי אותו ואמר שזה בסדר.

דבר שני, מדוע לא טרח העובד להניח את הצמיג ב"אמבטיה"? מנין לנו לדעת שמה שראינו בעין זה המקור היחיד לדליפה? ואם ישנם עוד 5 חורים נוספים?!

אני שוקל תלונה לגורמים מוסמכים.

מה דעתכם ?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אם לחץ אוויר לא יורד בצמיג אז על מה יש לך להתלונן כאן ,חוץ מזה אתה תמיד תוכל לחזור לפנצריה.

למה אתה מוטרד בכלל ?

רק תיקון תקר שנעשה לא על פי החוק. לא ביג דיל אתה יודע...

פורסם
צמיג שמים באמבטיה כשלא מזהים את החור. סביר להניח שחתיכת הברזל הייתה הגורם היחיד לפנצ'ר..

צודק אבל השאלה אם כך אמור לנהוג בעל מקצוע.

פורסם
אני שוקל תלונה לגורמים מוסמכים.

בחייאת דינק, סע לפנצ'ריה אחרת שים ₪30 ויתקנו לך עם פטריות ולא יודע מה

מכל דבר צריך לעשות סיפור?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

טוב מודה שלא ציפיתי בפורום חובבי רכב לתגובות המקבלות באהדה פעולה חפיפניקית בניגוד לחוק. נראה לי שלא תהיה תועלת בשרשור וניתן למחוק אותו. תודה עד כאן.

פורסם

אל תרתח אדון עזריאל, פתחת שרשור מתלהם בפורום ציבורי וענו לך כראוי.

עדכן אם יש בריחת אוויר בצמיג שתוקן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני רק שאלה: אם הנקר עצמו אינו עגול וצר, מה התועלת בפטריה?

משום שיש תקרים בגודל מסוים שאסורים לתיקון ומחייבים החלפת הצמיג. תהא צורת התקר אשר תהא כל זמן שהיא מותרת לתיקון הפטריה מכסה ואוטמת אותו. נא לקרוא חוברת הצמיג והטיפול בו מטעם משרד התחבורה ולהחכים. תודה ויום נפלא.

פורסם

אתה עדיין כועס, צו צו צו.

מה הקשר בין הנאמר לבין המקרה שלך? יש לך תמונה של עצם המתכת שניקב לך את הצמיג? מאין נדע מה הנזק והאם פטריה היתה עוזרת לך?

האם יש חוק שמחייב תיקון נקר רק באמצעות פטריה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אתה עדיין כועס, צו צו צו.

מה הקשר בין הנאמר לבין המקרה שלך? יש לך תמונה של עצם המתכת שניקב לך את הצמיג? מאין נדע מה הנזק והאם פטריה היתה עוזרת לך?

האם יש חוק שמחייב תיקון נקר רק באמצעות פטריה?

אני לא כועס. לחפיפניות ועבירות על החוק התרגלתי במדינה הזו. להגיע לפורום חובבי רכב ולראות פה שלאנשים לא מפריע שמתקנים בניגוד לחוק ולא בודקים דברים עד הסוף, זה קצת יותר מפתיע ולכן תהיה לי בעיה לסמוך על התגובות כאן.

צריך לתקן רק תיקון פטריה. הופנית לחוברת הצמיג והטיפול בו מטעם משרד התחבורה. ראה גם את הסרטון הבא:

תודה לכולם.

פורסם (נערך)

אתה צודק, יש חוק וצריך היה לפעול לפי החוק.

מה מפריע לך בתיקון שבוצע? אתה חושש לחייך בעקבות נסיעה עם צמיג שתוקן באופן לא תקני?

אם כך לא היית צריך לעזוב את המקום עד אשר יתקנו לשביעות רצונך לפי החוק. אם היו מסרבים - יוצר קשר עם חברת הליסינג שישלחו רכב חליפי. (זה מה שהבנתי מדבריך, מדובר ברכב ליסינג והם שלחו אותך לתקן אותו בפנצ'ריה הזאת על חשבונם, אני טועה?)

או שפשוט מפריע לך עקרונית שהם תיקנו בצורה הישנה-והטובה-והמאוד-לא-חוקית ואתה רוצה לקבל חיזוק חיובי מהפורום כדי להתקדם הלאה עם תלונות למשרד התחבורה, איגוד המוסכים והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, אבל בכל זאת להמשיך לנסוע ככה?

אמ;לק: מה אתה רוצה עכשיו?

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...