Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2010-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטתי סופית שאני לא מסכים להחליף את הקליאו שלי לשום טובת רכב אחר... כולל האשכול על הפיזו 308 שהעלתי לפני שבועיים, אמרתי לאישה שהאופצייה היחידה היא שאמכור לה את הפולו ובמקום זה היא תקבל רכב אחר.

התקציב יעמוד על 30000. לא נראלי שאפשר לחרוג.

סופר מיני, אוטומט.

המחשבה היא ללכת על הפורד פיאסטה. שמעתי מעט על הרכב אבל אני חושב שאוכל לקבל פה חוות דעת יותר מקיפות על הרכב הנ"ל..

אמינות גיר-מנוע,טיפולים, ביטוחים,מחלות, דלק וכל השאר. המודלים המיועדים הם 2010-2011

פורסם

היה לי 1400 שנת 2010 אוטו', קצת עצלן וצריכה של 1:9.3 אבל נסיעה רק בעיר עם פקקים, מבחינת אמינות הרכב מעולה חד משמעית!!! ב5 שנים שהיה בבעלותי רק טיפולים שוטפים והרכב שימש להשכרה בעבר - לצערי הרכב עבר טוטלוס.

• תוכן חדש...