Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאר לעצמי שבגלל שזה עיתון הוא מעדיף לא לכתוב בכותרת "מבחן לסיאט איביזה קופרה" או "DS3". ברגע שמתחילים לקרוא מבינים על איזה רכב מדובר.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

זאת אמורה להיות כתבה לא כתב חידה..

אני מתאר לעצמי שבגלל שזה עיתון הוא מעדיף לא לכתוב בכותרת "מבחן לסיאט איביזה קופרה" או "DS3". ברגע שמתחילים לקרוא מבינים על איזה רכב מדובר.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לאיזה רכב חשבת שהוא עושה את הביקורת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זאת אמורה להיות כתבה לא כתב חידה..

"חידה" בחייאת... אפילו אמא שלי שלא יודעת דבר אחד ברכב חוץ מלהתניע ולהתחיל את הנסיעה, הייתה מבינה תוך שנייה באיזה רכב מדובר. חידות אם אני לא טועה יש בסוף העיתון :lol:

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש תמונות בגודל של קיר מתחת לכתבה!

עריכה: מי שלא מזהה את הרכב בתמונה כנראה הוא לא קורא פוטנציאלי לטור הזה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הוא לא כותב איזה מכונית זו כי יש תמונה, ומילים בפרינט (במיוחד בטור כזה קצרצר) הן מצרך יקר מאוד. אז רצוי שלא לבזבז מילים על השם של הדגם. עדיף להשתמש בשלוש המילים "סיאט איביזה קופרה" כדי לכתוב ש"ההיגוי משובח להפליא" או "המנוע עבש ומשמים". זה מידע שהקוראים לא היו מקבלים אחרת.

זה הכל. לא חידות ולא נעליים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני רק שמתי לב שכתבו שלאיביזה יש גיר כפול-מצמדים שבפועל זה טעות ואפילו בכתבה כתוב שהגיר הוא ידני?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני רק שמתי לב שכתבו שלאיביזה יש גיר כפול-מצמדים שבפועל זה טעות ואפילו בכתבה כתוב שהגיר הוא ידני?

ובמקרה של ה-DS3 הוא כתב שיש גיר כפול מצמדים.

פורסם

כתוב במפורש שמדובר באיביזה קופרה...

בפסקה האחרונה - "ברוח הימים האלה, האיביזה קופרה מנגישה לרבים את מכונית הספורט......"

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אשאל שוב במילים אחרות, באמת לא הצלחת להבין מהכתבה שמדובר באיביזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה רע לכתוב בכותרת או בפסקה הראשונה..

אתה צודק ב 100%.

אני אשאל שוב במילים אחרות, באמת לא הצלחת להבין מהכתבה שמדובר באיביזה?

אני מניח שהוא הצליח. אבל לא זו השאלה. גם אם תהיה כתבה על בנימין נתניהו כל אחד יבין בסוף שמדובר בו ועדיין לא מקובל לערפל את העניין.

ומי שחושב שבפרינט כל מילה יקרה ולכן מקצרים ככל שניתן תקוע בשנות השמונים.

פורסם

נו באמת, מילים יקרות :roll:.

זה סוג של כשל זה הכל. לא הרבה מכירים את המותג DS וכן היה ראוי לציין בכתבה את שם הרכב והדגם.

• תוכן חדש...