Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבועיים קניתי רכב פולקסווגן פולו 2010, בבדיקת הרכב הבודק אמר שצריך להחליף ברקסים אך לא דחוף. לאחר נסיעה של 100 ק"מ העדפתי להחליף את הברקסים ושם אמר המכונאי: " למה לא באת לתקן מוקדם יותר, לא הרגשת שאתה בולם על ברזלים". החלפתי את הברקסים והכל הלך יפה, אך לאחר שנסעתי בסביבות ה 200 ק"מ הבחנתי שיש שמן על הגלגל הימני האחורי (נסעתי 200 ק"מ ואני בטוח שלא היה שמן), בדקתי את מיכל השמן של הבלמים וראיתי שהמפלס ירד קצת.

מה אמורה להיות הבעיה? האם זה טעות מצד המכונאי או שזה קורה?

בנוסף, הסוויץ' לפעמים נתקע ולאחר לסובב את המסך הרבה אני מצליח להתניע למרות שאני מקליד את הקוד נכון, לא מדבר על נעילת ההגה עצמו אלא הסוויץ'. האם זה קורה פתאום או שזה קורה בתקופות ארוכות ( לאחר שקניתי ביומיים נתקלתי בזה, האם בעל הרכב הישן ידע על זה והסתיר או שזה קורה פתאום?)

אשמח לעצותכם,

תודה רבה

פורסם

ככל הידוע לך,האם הבלמים מאחורה הם צלחות או תופים ?

אם מדובר בתופים,אולי זו טכנולוגיה ישנה ומותקנות גם משאבות בלם בכל גלגל ואחת מהן נוזלת.

בכל מקרה,בעיות בלמים נפתרות במוסך בלבד וחובה לחזור לאותו מוסך שביצע את העבודה- הוא מכיר את הרכב טוב יותר מכל חבר פורום כאן,שלא ראה את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם מדובר בתופים מאחורה ולא בצלחות כמו מקדימה לפעמים שלא נזהרים בהחלפת הסנדלים פשוט פוצעים את הגומיות של המשאבות ואז נוזל מהם שמן בלמים. תחזור לאותו מוסך שביצע את העבודה.

פורסם

אם הברקסים היו ממש גמורים אז בוכנות המשאבה היו פתוחים עד הסוף, ושמחליפים את הרפידות אז צריך לכווץ את המשאבות, ואם עושים את הכיווץ לא בזהירות או שאיכות המשאבות לא טובה אז הם הולכים

פורסם

גם כאשר ברקסים יהיו פתוחים עד הסוף ולא נשאר בהם בשר התוף עדיין מגביל את פתיחת המשאבות עד סופם...המהנדס עדיין חשב על זה. לגבי כשל במשאבות עצמם זה ייתכן אך מכיוון שהנזילה זוהתה קרוב לטיפול שנעשה יש סיכוי שהכשל נעשה על ידי אותו מכונאי שנגע בבלמים.

פורסם
אם מדובר בתופים מאחורה ולא בצלחות כמו מקדימה לפעמים שלא נזהרים בהחלפת הסנדלים פשוט פוצעים את הגומיות של המשאבות ואז נוזל מהם שמן בלמים. תחזור לאותו מוסך שביצע את העבודה.

הגומית החיצונית על משאבת בלם הן גומיות אבק. גם אם הן קרועות, זה לא יגרום לנזילת ממשאבה בזמן כ"כ קצר. יש על הבוכנות של המשאבה אטם. יקח זמן עד שאבק יחדור לשם והאטם או הבוכנה ישחקו בגלל זה.

פורסם

בשמאבות בלם קידמיות הגומייה החיצונית אכן לאבק ולא קורה כלום אם ניפגעת אך במשאבות אחוריות אם אני זוכר נכון לפני הרבה זמן פצעתי גומייה במשאבת בלם אחורית ונזל שמן בכמויות יפות בסוזוקי גימני.

פורסם

זה כי המשאבת אופן כבר הייתה בה נזילה, שהצטברה בתוך הגומיה אותה פצעת ולא נזק ישיר למשאבה, כפי שבוקי הסביר יפה.

• תוכן חדש...