Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/dynamo/1.2881556

כרגיל, טויוטה מובילה. אחריה מאזדה ואז יונדאי.

כנראה שהיפניות וטויוטה ברשות ימשיכות להיות המובילות בארץ למרות אלו שאוהבים להגיד כמה הן פחמנוע.

ומשהו שיש פה ויכוח עליו תמיד , הם טוענים שרכב יפני שמיוצר באירופה אמין פחות.

אני מאמין להם.:wink:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתר האינטרנט של מידרג, שעוסק בדירוג בעלי מקצוע לפי חוות דעת של לקוחות מאומתים, פנה עבור TheMarker ל–30 מוסכים, מהמובילים והמומלצים שברשומות שלו, ושאל אותם מהן המכוניות האמינות ביותר בישראל. כדי למנוע הטיות נמנענו כמובן מלפנות למוסכים מורשי יבואן, שעלולים להיות לא אובייקטיביים, ומוטים לטובת מכוניות היבואן שעמו הם עובדים.

זה מה שקורה כשאין לך כוח לתרגם מ-Consumer Reports.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

כן כי מוסכניקים במדינת ישראל [כמובן שרק 99% הסוררים] מקפידים להתעדכן בספרות המקצועית, להתחדש ולהתאים את עצמם לשינויים במקצוע. הם גם בכלל לא מקובעים.

NOT.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחלה סקר, ללא נתונים - סקר הדעות הלאומי - "מי הם שלושת יצרני הרכב האמינים ביותר?;איזה רכב הוא האמין ביותר בעינך מתוך רשימת הרכבים "

סקר מקצועי לעילה, ומה לגבי עובדות? -יש קצת ,"לסובארו למשל יש את ה'מחלה' של הציריות, שמתחילות לדפוק ולהשמיע רעשים" (זה אגב נכון לכל הדגמים בכל השנים)

"ברכבי טויוטה שיוצרו ב–2008–2009 יש בעיה בגיר הרובוטי - אחרי 80 אלף ק"מ הולך הקלאץ'. זו תקלה כלל עולמית והיצרן עצמו הוציא ריקול לבעלי הרכבים להחליף חלק מסוים ברכב. "- זה עדיין נכון בגירים הרובוטיים של אותו יצרן רק שאילו כבר לא מיובאים

ויש בעיות בוצה במנועי VVT של טויוטה בשנים שונות, וסדקים בסעפות הפלסטיות בחלק מהמנועים, וסדקים בראשי מנוע באוונסיס בשנים מסויימות.

בקיצור זה לא סקר אמינות זה סקר דעות.

יותר בכיוון חכמת ההמונים ואל תבלבלו אותי עם עובדות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פשוט בדיחה. איך יצרן יכול להיות אמין? לכל יצרן יש דגם ואפילו יותר שמחשירים את העבר שלו. עוד מסמר בארון הקבורה המוטורי בישראל.

פורסם

השאלה הבסיסית: לאיזה רשת(ות) שייכים המוסכים? מדובר במדגם זעיר (30 בעלי מוסכים), שבוחרים ביצרנים ובדגמים המועדפים עליהם על סמך תחושות בטן, לא סטטיסטיקה מסודרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות בדיחה ויכול להיות שלא.

אני רוצה לראות שאם התוצאות היו לכיוון האירופאיות או הצרפתיות לא היה כאן משפטים כמו "חובבי היפניות יאכלו את הלב ".

עם עובדות לא מתווכחים.

אני בכלל קרץ לי העניין שהם אומרים שרכב יפני בגרסה אירופאית פחות אמין. אני טוען את זה שנים.

פורסם

עם עובדות לא מתווכחים.

עם איזה עובדות חבר?

איפה ראית כאן עובדה?

אני אומר לך, תשחרר את רגשי הנחיתות. אתה מבסוט? תהיה מבסוט ותמשיך בשלך.

נכון, יפניות ישנות סובלות הזנחה יותר טוב מאירופאיות. סבבה הכל ידוע. מה זה קשור לפחנוע או לא פחנוע? פחנוע זה רכב משעמם לנהיגה, שזה בדיוק מה שחלק ניכר מאותן יפניות ישנות היה [ונשאר].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למי שלא יודע - פחנוע הוא רכב מדגם מסויים ובעל חשיבות רבה להיסטוריה המוטורית: זה היה כינויו של ה-2CV בצה"ל. בבקשה לא להעליב אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סקר מאוד רציני - המיקום של VAG מוכיח זאת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סקר הזוי, עבור 30 משתתפים מוסכניקים אני לא הייתי טורח להריץ שאילתא ב- SPSS ולא הייתי טורח לכתוב ולו מילה אחת (לא מדגם מייצג עבור הנושא הזה).

אני ממליץ שבתור התחלה יתחילו עם 150 מוסכים.

אגב, בנושא VAG אני לא הייתי מתפלא - בשנה המדוברת המכוניות מהקבוצה סבלו מכשלים בגירים האוטומטיים, מותחני רצועות תזמון וצריכת שמן מופרזת במנועים מסוימים. למיטב ידיעתי התקלות תוקנו מאז.

נ.ב - לפות"ש, אין כל חשיבות לארץ הייצור לבין האמינות של הרכב. לדוגמא המנועים והגירים של פולקסווגן מיוצרים בגרמניה ומועברים להרכבה במדינה סמוכה - זה מנע את התקלות במנועים והגירים? לא, פשוט היה כשל בתכנון.

• תוכן חדש...