Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שזה אומר לרכוש מה שאתה רוצה לרכוש, במחיר שאתה רוצה לרכוש?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אגב, כל הרכבים שציינת מתומחרים באופן מופרז ביחס לאירופה.

ה-208 מכונית נהדרת וגם מתומחרת באופן מופרז ביחס לאירופה כמו כל מה שספורטיבי

אתה מכיר את חוקי המיסוי הישראליים?

אולי זה לא כל כך תלוש מהמציאות אם יש קונים.

זה לא תלוש שיהיה מי שיקנה.

המחיר בפני עצמו, תלוש מהמציאות.

כדי לקנות אותה לא צריך להיות פנאט של אבארת'.

להוציא אנשים שמחזיקים מהצד גם GT3 או 458 (או גם וגם), אני חושב שמי שיקנה הוא בהחלט Abarthisti.

מי שרוצה לישון בנהיגה שיקנה פולו/איביזה/כל ואגית אחרת.

לא רלוונטי בעליל לדיון המחיר.

פורסם

זה אתה אמרת. צרכן חכם יודע את כל הפרטים לפני שהוא רוכש מוצר.

שלא תבין אותי לא נכון, אם הצרכן יודע ששני רכבים שנמכרים במחיר זהה בחו״ל נמכרים בארץ בהפרש מאוד גדול ומחליט בכל זאת לרכוש אז זה בסדר גמור. אבל לפחות הוא יכל לקבל החלטה מושכלת.

פורסם

אני יודע הכל. הייתי מעדיף לרכוש את הקומפי במחיר 150 אש"ח. היא אינה נמכרת בארץ במחיר הזה. אני רוצה קומפי ולא רכב אחר לצורך העניין, ויש לי את הכסף.

מה לא בסדר בהחלטה שלי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שהיא משמרת את המחירים הגבוהים.

אבל זה לא במישור האישי שלך אלא במישור רחב יותר. ואני בהחלט ממורמר מחסור פיקוח המחירים בארץ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הממתק הזה מקסים ומפתה.

אבל לדעתי גובה המחיר מקטין את משקל ההנאה מהנהיגה לטובת משקל ההנאה מתכשיט.

היכן הנקודה שזה קורה? זה כמובן לא מדעי, אבל השאלה אם הוא שווה 600, 500, 300 או 200 בוודאי תחדד את הנקודה ממנה באמת נוצרת המשיכה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
אתה מכיר את חוקי המיסוי הישראליים?

כן. אתה יודע כמה עולה ליבואן כל רכב? כמה עולה איביזה לצמפיון וכמה עולה התחרותציונה לאבארת'? [אם כן תגיד לי, ברצינות].

זה לא תלוש שיהיה מי שיקנה.

המחיר בפני עצמו, תלוש מהמציאות.

מה זה תלוש מהמציאות? זה המחיר וזו המציאות, אז תלוש מהמציאות הוא בטוח לא. אולי הוא יקר מאוד, סבבה. שוב, פעם שלישית, ידוע שהמחיר יקר מאוד. תאמין לי שאני טבעתי את המושג "תמחור אלפיסטים" [כשאני רואה 147 מתפרקת עם מנוע 1.6 שנמכרת בלוחות במחירון כפול 2 בגלל שהיא "איטלקייה אמתית"].

אז מה? זה עובד, אז זה לא תלוש מהמציאות. אני עדיין לא מבין מה המטרה. בעמוד 2 כבר היה ברור לכולם שהמחיר הזה יקר ביחס לשוק. אז מה?

להוציא אנשים שמחזיקים מהצד גם GT3 או 458 (או גם וגם), אני חושב שמי שיקנה הוא בהחלט Abarthisti.

לא מסכים. מצטער. לפני כן היית יותר נחרץ. אני שמח שעכשיו אתה יכול להוציא חלק מהאנשים. אולי יש עוד אנשים שאפשר להוציא? או רק אלו שכבר יש להם רכב יותר יקר?

לא רלוונטי בעליל לדיון המחיר.

שאלת אם הייתי פוסל, אז עניתי שאת הגרמניות הייתי פוסל, כמו שלדעתי הייתי פוסל את האבאראת'.

תווים.

שוב מדגיש, לא קראתי לך מטומטם ואני ממש לא מתווכח לגופו של אדם.

אני פשוט לא מסכים שצריך להיות אבארתיסט כדי לקנות את הרכב הזה.

אני גם חושב שהדיון הזה קצת הורג את השרשור. תמיד שרשורי איטלקיות נופלים על שטויות. באסה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני יודע הכל. הייתי מעדיף לרכוש את הקומפי במחיר 150 אש"ח. היא אינה נמכרת בארץ במחיר הזה. אני רוצה קומפי ולא רכב אחר לצורך העניין, ויש לי את הכסף.

מה לא בסדר בהחלטה שלי?

כלום. תתחדש. [emoji8]

פורסם

1. אתה יודע כמה עולה ליבואן כל רכב?

2. מה זה תלוש מהמציאות? זה המחיר וזו המציאות, אז תלוש מהמציאות הוא בטוח לא. אולי הוא יקר מאוד, סבבה.

3. אני עדיין לא מבין מה המטרה.

4. לא מסכים. מצטער. לפני כן היית יותר נחרץ.

5. שאלת אם הייתי פוסל, אז עניתי שאת הגרמניות הייתי פוסל, כמו שלדעתי הייתי פוסל את האבארת'.

1. מה זה משנה כמה הן עולות ליבואן?

לצרכן האנגלי הן עולות 120K ש"ח, לצרכן הישראלי 140K ש"ח. בהתחשב בהבדלי המיסים, זה בככל לא מחיר מופרז.

2. בשביל מה כל ההתפלספות הזו? מכוניות שעולות כמו הקומפטיציונה באירופה, עולות 140K בארץ. מה לא מובן?

לא אהבת את המושג "תלוש מהמציאות"? אחלה, תקרא לזה "מחיר גבוה בצורה מוגזמת בעליל". עכשיו טוב?

3. איזו מטרה נסתרת אתה מחפש? תקרא את ההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה.

לא ביקשתי שסמל"ת יורידו במחיר, לא ביקשתי שיפסיקו לייבא, לא ביקשתי למנוע מקוראי השרשור מלקנות.

בסה"כ ציינתי שהמחיר הזוי. זהו.

4. זכותך לא להסכים, זו דעתי וזו דעתך. ב-230K ש"ח מי שקונה הוא או מיליונר או חולה-המותג. לדעתי.

נחרצותי לא השתנתה וכך גם דעתי.

5. אז לא הבנת.

שאלתי אם לא היית פוסל את הקומפטיציונה כשאתה יודע שזה אוטו שבכל העולם עולה בדיוק כמו ה-208\פולו וכו'.

פורסם

יופי, אז אין ויכוח. הרכב יקר מהמתחרות בפער ניכר. מסכים. האם רק בגלל זה הייתי פוסל? ממש לא. ואם אני נוהג בה ומתאהב בה, בסאונד שלה, בעיצוב שלה בביצועים?לא פוסל רק בגלל מחיר [בהנחה ויכול להרשות לעצמי].

זה משנה כמה הן עולות ליבואן, כי אם 208 עולה ליבואן 50K ואבארת' עולה ליבואן שלה 80K, אז ברור למה תמחור שונה. בגלל זה להשוות בין רכבים לפי מחירי חו"ל לא בהכרח מדויק. זה נותן סדר גודל AT BEST. עדיין, מוסכם על כולם שאבארת' מתמחרים כמו אלפיסטים, זה מה יש ולא חושב שצריך להיות מכור לאבאראת' כדי לקנות אחת. יש אנשים שקונים פיאט 500 בסיסית ולא מתוך חיבה למותג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה משנה כמה הן עולות ליבואן, כי אם 208 עולה ליבואן 50K ואבארת' עולה ליבואן שלה 80K, אז ברור למה תמחור שונה.

בגלל זה להשוות בין רכבים לפי מחירי חו"ל לא בהכרח מדויק. זה נותן סדר גודל AT BEST.

זה לטמון את הראש בחול.

יש אנשים שקונים פיאט 500 בסיסית ולא מתוך חיבה למותג.

יחי ההבדל הקטן.

פורסם

במחשבה שנייה אולי אתם צודקים, אולי בגלל שזה צעצוע מגניב ומיוחד עם ערך מוסף ומהנה כל כך לנהיגה שווה לשלם עליו גם 400k$ , בסופו של דבר אין מחיר לריגוש שמקבלים מנהיגה ביצירת פאר שכזאת.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...