Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה RS על הפירוט. פילטר כותנה, מרשים... :-P

אם כבר מדקדקים בפרטים, הדיסקים בקומפי הם מחוררים צפים מסדרה כלשהי של ברמבו ספורט, שעד כמה שאני מבין נמצאת ברכבים בדרג של פורשה וכדומה, אבל יתקנו אותי הבקיאים.

פלוקסטר, התשובה מבחינתי היא כן, למי שזה מתאים לו והפרוטה בכיסו.

אוריו כן. הייתי לוקח אותה על פני הג'ולייטה תלתן בעשר מתוך עשר פעמים, למרות שהמחיר דומה. עריכה: מבלי לפגוע בכבודה של התלתן, אל תבין אותי לא נכון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך הגלגלים הקדמיים וההגה מתמודדים עם הכוח שלה? חפירות/טורקסטיר...

יש תחושה שאפשר עוד יותר כוח, או שזה המינון הנכון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אוריו כן. הייתי לוקח אותה על פני הג'ולייטה תלתן בעשר מתוך עשר פעמים, למרות שהמחיר דומה. עריכה: מבלי לפגוע בכבודה של התלתן, אל תבין אותי לא נכון.

לרכב אין כבוד, והבעלים של התלתן שלי יודע להבדיל בין דעות לגיטימיות של חברי פורום אחרים לבין "פגיעה בכבוד" (: בתור הערה כללית אציין שיהיה יכול להיות נחמד כאן בפורום אם יותר אנשים לא יתייחסו לרכב שלהם כאל קבוצת כדורגל אבל זה כבר לא קשור לכלום

מעניין מאוד מה שאתה רושם, שכן ההשוואה של הרוקטפוקט הזו מול תלתן/GTI/קופרה מתבקשת - תודות למחיר.

מודה שמאוד מסקרן לנהוג על הדבר הזה רק בשביל ההצהרה שלך, מעניין אותי לראות האם אני אסכים, או לכל הפחות אבין, כי כרגע 'על הנייר' זה נשמע לי כמו madness (ועם זאת אני לגמרי יכול לראות את ההגיון שבכך, אם הרכב גורם להפרש ענק בfeelgood factor אצל נהג פלוני)

ולשאלה השניה שכבר שאלו אותך אחרים - אוקיי אז יש לך ביד qv-killer, אבל האם זה הגיוני להעדיף אותה על אסהאסה אחרת? האם ההפרש הזה במחיר באמת 'מחזיק מים'...? אני נוטה להאמין שיש לך נסיון עם עקרבים אחרים ומכאן השאלה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
איך הגלגלים הקדמיים וההגה מתמודדים עם הכוח שלה? חפירות/טורקסטיר...

יש תחושה שאפשר עוד יותר כוח, או שזה המינון הנכון?

שאלה נפלאה, ומעצם העובדה שלא חשבתי על זה בכלל עד עכשיו, אפשר להבין שא) ההתמודדות טובה או שלחילופין ב) התרגלתי לנהיגה במפלצת טורק סטיר ואני כבר מחשב את זה בתוך תחושת ההיגוי והשליטה. אני מניח שזה שילוב של השניים.

לגבי עוד כח, תראה תמיד אתה רוצה עוד אלא אם יש לך F12.

החוויה שהיא נותנת לי לא אומרת וואלה אני מכונית חלשה מדי, ההיפך. האם היא לא תהיה עוד יותר פצצה עם 200 כ"ס או יותר? אולי. זה לא גורע ממנה כלום כמו שהיא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה. יש טריקיות מסויימת ב"ההיפך" שכתבת. אני מכיר את זה היטב ומעדיף מצב כזה מהמצב ההפוך.

הייתי חייב לשמוע אותה קצת. קבל התנצלותי על כך שפניתי גם למקורות זרים:

האם לדעתך רמת הרעש בנסיעה רגועה יחסית, לא הופכת למעיקה?

פורסם

אוריו ידידי עשית פה סלט ירקות, פירות והוספת מיונז. אני אנסה להסביר מדוע:

מעניין מאוד מה שאתה רושם, שכן ההשוואה של הרוקטפוקט הזו מול תלתן/GTI/קופרה מתבקשת - תודות למחיר.****** להשוות את הקומפי "בגלל המחיר" לרכבים שהזכרת רלוונטי כמו להשוות אותה לפיאט דוקאטו, דירה בדימונה או שעון פאטק פיליפ כי מחירם דומה (לצורך הדיון, לא ביררתי כמה כל אחד עולה בדיוק). אז מה אם המחיר דומה, מה הקשר? את הקומפי אתה תקנה כי היא מדגדגת לך במקומות שחשובים לך, וכי אתה מרגיש איתה טוב יותר מאשר החלופות שהזכרנו לעיל.

מודה שמאוד מסקרן לנהוג על הדבר הזה רק בשביל ההצהרה שלך, מעניין אותי לראות האם אני אסכים, או לכל הפחות אבין, כי כרגע 'על הנייר' זה נשמע לי כמו madness (ועם זאת אני לגמרי יכול לראות את ההגיון שבכך, אם הרכב גורם להפרש ענק בfeelgood factor אצל נהג פלוני)****** זה בהחלט מאדנס וההגיון נראה כנראה רק למי שהקטע שלה מדבר אליו. שכח מזה, אין הגיון רק פאן לא נורמלי.

ולשאלה השניה שכבר שאלו אותך אחרים - אוקיי אז יש לך ביד qv-killer, אבל האם זה הגיוני להעדיף אותה על אסהאסה אחרת? האם ההפרש הזה במחיר באמת 'מחזיק מים'...? אני נוטה להאמין שיש לך נסיון עם עקרבים אחרים ומכאן השאלה.****** שמע חבר, אין שום קשר בינה לבין התלתן, היא לא תלתן קילר כמו שהיא לא דוקאטו קילר. היא לא על אותה משבצת כמו שאופנוע שעולה 250K לא על אותה משבצת. יש לי כבר תלתן קילר בבית. האם הגיוני להעדיף אותה על אסה אסה אחרת? כן, למי שזה הגיוני בעיניו, ואני אבין את הבחירה שלו

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מסכים אחראי פורנו יקר. אני גם חושב שתמכור כי יש לה ערך מוסף, היא משייכת לאחלה מותג, יש לה סאונד נהדר ובכלל התחושה לשבת בתוך רכב שמעוצב ומגרה אותך לדחוף אותו למגבלות זה כיף גדול. אני מניח שהסתכלתי מפריזמה שלי ולכן לא ראיתי איך אני משתכנע לרכוש אחת, אבל מצד שני, מעולם לא ישבתי באחת אז לך תדע.

תודה שנית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ההשוואה הגיונית לחלוטין למי שקונה תלתן/GTI/קופרה בשביל אלמנט הריגוש ולא בשביל הפונקציונליות, יש הרבה כאלו (תראה את כל הצעירים שנוהגים על הרכבים הנ"ל, בלי שהם צריכים מושב אחורי עבור להוריד את הילדים בגן...).

מסכים איתך שמתחרה טובה יותר תהיה נניח המיאטה, שגם היא נמצאת יותר על סקאלת ה'רגש', למרות שאז אתה יכול לומר שאני עושה שייק חצילים עם צ'יפס וקישואים כי הרי המיאטה הנעה אחורית והקומפי קדמית בכלל יאדה יאדה יאדה.

הרי גם את התלתן/GTI הרבה קונים כי

היא מדגדגת לך במקומות שחשובים לך, וכי אתה מרגיש איתה טוב יותר מאשר XYZW

ומכאן האזכור של שני הרכבים ה*מאוד* שונים האלו באותה נשימה.

אגב, כשאני התלבטתי על רכב, האבראת' כן היתה אצלי ברשימה ובסוף רכשתי תלתן, ככה ש.... יש סיבה לשאלות שלי, גם אם הן פחות מדברות אליך. האבראת' לא הגיעה לפיינליסטיות כי אני הגעתי לנק' הזמן בה הפונקציונליות מקבלת יותר משקל מאשר פעם, אבל קח 3 שנים אחורה: יש סיכוי סביר שהאבראת' היתה מגיעה לשלבי מתקדמים יותר במוקדמות, ואולי אפילו לוקחת את הגמר אם נסיעת מבחן בה היתה גורמת לי להרגיש שהיא מצדיקה את ההשקעה.

אל השאלה המרכזית שלי לא התייחסת אבל הצלחת לעייף אותי מכל הבישולים האלו אז אפרוש (;

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תודה. יש טריקיות מסויימת ב"ההיפך" שכתבת. אני מכיר את זה היטב ומעדיף מצב כזה מהמצב ההפוך.******בלבלת אותי, אנא סדר את המשפט כדי שאבין...

הייתי חייב לשמוע אותה קצת. קבל התנצלותי על כך שפניתי גם למקורות זרים:

האם לדעתך רמת הרעש בנסיעה רגועה יחסית, לא הופכת למעיקה?

תודה על הסרטון, אני מזדהה לחלוטין עם מה שנאמר, למרות שקשה לי להשוות לדגמים ה"רגילים" כי הנסיון שלי איתם מוגבל. עקומת הכח יפה והמנוע מרגיש בריא מאד עם הטורבו המוגדל (אולי אפילו יותר מאשר בפונטו שלי).

לגבי צליל הפליטה, כמו שכתבתי לעיל היה לי חשוב לבדוק את זה בשיוט, והתשובה מאד ברורה - לי זה ממש לא הפריע לנהל שיחה רגועה בדיבורית או ליסוע עם חלונות פתוחים. אני מניח שכל תדר מהונדס היטב בדוד הפליטה כך שיתאים לאופי השימוש באותו רגע.

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

ענית לי:

החוויה שהיא נותנת לי לא אומרת וואלה אני מכונית חלשה מדי, ההיפך.

מכאן הבנתי שלעיתים היא חזקה מדי. הכל בהקשר לשאלתי בעניין חולשות הנעה קדמית.

אני עדיין מעדיף התמודדות עם קצת יותר ממה שצריך מקצת פחות ממה שאפשר...

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם
ההשוואה הגיונית לחלוטין למי שקונה תלתן/GTI/קופרה בשביל אלמנט הריגוש ולא בשביל הפונקציונליות,****** אין מה להתרגש, הכל בסדר. כל אחד חווה ריגוש אחרת, ותמהיל המאפיינים של הדבר שנקרא ריגוש משתנה אצל כל אחד. אחד מתרגש מסלסוליו של אייל גולן, שני מניסורי הכינור של פרלמן והשלישי מניק דרייק. הכל לגיטימי, זה עניין של טעם. בעיני הקומפי מיוחדת הרבה יותר משאר הרכבים שהזכרת, הראייה שמעולם לא שקלתי לרכוש אף אחד מהם, כולל המיאטה. הם לא מדברים אלי ולא אכפת לי בכמה הם עושים א' לב' או שיש להם הנעה לחמישה גלגלים. לא מעניין, נקסט. ממש ככה. הסאונד שלהם לא מעניין אותי, המראה שלהם לא מעניין אותי, העיצוב הפנימי שלהם בשבילי הוא כמו לחם עם מרגרינה, מניח שהעברתי את הנקודה - זה עניין של טעם.

אל השאלה המרכזית שלי לא התייחסת אבל הצלחת לעייף אותי מכל הבישולים האלו אז אפרוש (;

זה שבת בבוקר - תנוח ותחזור כדי לשאול שוב כי גם אני לא זוכר מה שאלת.

Winston S. Churchill -

פורסם
האם זה הגיוני להעדיף אותה על אסהאסה אחרת? האם ההפרש הזה במחיר באמת 'מחזיק מים'...? אני נוטה להאמין שיש לך נסיון עם עקרבים אחרים ומכאן השאלה.

.....

פורסם
ענית לי:

מכאן הבנתי שלעיתים היא חזקה מדי. הכל בהקשר לשאלתי בעניין חולשות הנעה קדמית.

אני עדיין מעדיף התמודדות עם קצת יותר ממה שצריך מקצת פחות ממה שאפשר...

מעולם לא אמרתי או רמזתי שהיא חזקה מדי. היא חזקה במידה הנכונה ביחס לאופי הנסיעה שלי איתה שהיה חזק אך לא מתאבד (כי זה לא רכוש שלי). כח לא חסר לי בנסיעות שלי איתה אבל אולי אחרי שנה איתה כן הייתי מתגבר אותה כי בא לי. לא יודע.

עריכה: קראתי שוב את מה שכתבתי וכן, אני מבין את הרמיזה. לא, הרכב לא מרגיש לי חזק מדי, העברית שלי לא הייתה מדוייקת מספיק. סקוזי.

Winston S. Churchill -

פורסם

האם זה הגיוני להעדיף אותה על אסהאסה אחרת? האם ההפרש הזה במחיר באמת 'מחזיק מים'...? אני נוטה להאמין שיש לך נסיון עם עקרבים אחרים ומכאן השאלה.

אתה נח מהר בין סיבוב לסיבוב, סחתיין :wink:

הגיוני? לא יודע. לדעתי כן בגלל הכח הזמין, הביצועים, המראה והצליל, אבל הנסיון שלי מוגבל לחמש דקות נהיגה באסה אסה וכארבעים אלף ק"מ בפונטו סופרספורט, כך שלא בטוח שאני הסמכות לשפוט.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...