Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שנהניתם מהקריאה ושקצת העברתי לכם את תחושת הכיף של הרכב הזה.

לגמרי.

הבקרה מתערבת גם כשהיא מנותקת או שאפשר לשחק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכוונה ל"דיף" האלקטרוני? אני משער שכן מתוקף תפקידה כבקרת יציבות. לא לקחתי את הרכב למגבלות שלי, הרכב לא שלי ולא רציתי לסכן אותו.

עריכה: אפשר לשחק, ולשחק בהנאה מרובה. זה חלק מהכיף באוטו הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נשמע כמו יופי של רכב!

מעניין לשמוע השוואה בין רכב ככ דומה (קטגורית), אבל ככ שונה ה s1, אם אני זוכר נכון, נהגת בה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה. גם על הכתבה המעניינת [בהחלט העברת את התחושה שלך לגבי הרכב] וגם לגבי ההתייחסות. אני מתחיל לחוש שאבארת' לא כאלו חסרות נוחות, למרות קשיחות, בהתנהלות יומיומית, למרות מה שנטען פה מדי פעם בפורום. נראה לי חבילת פאן לא קטנה הסיפור הזה, אבל מעניין כמה תמכור כשהיא מתמוחרת אל מול המיאטה, טויוטהבארו וכל ההוטהאצ'יות של רנו/פורד/פלוצוואגן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקדים אותי עמיגר. איזו זריזות, שאפו :)

הושקה ב60 ומשהו אני זוכר. קראתי על זה ממש לפני כמה ימים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם יפה וגם אופה ועוד באיטלקית

שאפו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
נשמע כמו יופי של רכב!

מעניין לשמוע השוואה בין רכב ככ דומה (קטגורית), אבל ככ שונה ה s1, אם אני זוכר נכון, נהגת בה.

כן, צעצוע לא רע בכלל. לא מכיר את ה-S1 חוץ מאשר מה שכתוב בברושור, ולא נהגתי עליה. מעולם לא התעניינתי בה לכן קשה לי להשוות.

תודה. נהנתי לקרוא.

האם מישהו יודע מה מייצג ה595?

ומה המחיר של הרכב? לעומת ״סתם״ 500 אבארט?

שמח שנהנית, זו היתה המטרה 8)

כמו שאמר עמיגר, המספר מתכתב עם ההיסטוריה המעניינת של אבארת'.

המחיר מצוין בפוסט הראשון, והוא גבוה משאר היצע הדגמים של אבארת' בישראל נכון לעת מופלאה זו.

תודה. גם על הכתבה המעניינת [בהחלט העברת את התחושה שלך לגבי הרכב] וגם לגבי ההתייחסות. אני מתחיל לחוש שאבארת' לא כאלו חסרות נוחות, למרות קשיחות, בהתנהלות יומיומית, למרות מה שנטען פה מדי פעם בפורום. נראה לי חבילת פאן לא קטנה הסיפור הזה, אבל מעניין כמה תמכור כשהיא מתמוחרת אל מול המיאטה, טויוטהבארו וכל ההוטהאצ'יות של רנו/פורד/פלוצוואגן.

בכיף ניקו.

אל תטעה, הנוחות באבארת' מאד תלויה בדגם ובהעדפות הנהג. איתי ציין לעיל שהרכב שלו היה קשה ולא נוח, ומנסיון של כמה דקות נהיגה עם המושבים באבארת' 500 ה"רגילות" זו בהחלט נקודה שיש להתחשב בה.

בדגם הקומפטיציונה יש ריקליינרים איכותיים של Sabelt, שלי אישית הם נוחים מאד ותומכים היטב (ותאמין לי שנוחות חשובה לי בתור מי שהגיע מסיטרואן C5). לאדם אחר אולי זה לא יהיה כל כך נוח, לא יודע.

הפונטו זה עולם אחר לגמרי אבל אין רכבים כאלה למכירה, ולא יהיו.

זו אכן חבילת פאן הוליסטית מיוחדת מאד. לגבי המכירות שלה אני יכול לנחש שהתמחור שלה מול מכונית כזו או אחרת לא ממש משנה כי מי שרוכש את האבארת' עושה זאת כי הוא נדלק על האבארת'. כל אחד מאיתנו היה יכול לבחור מיאטה, קופרה כזו או אחרת או כל דגם אחר (חלקנו אכן עושה זאת אחרי או לפני האבארת' ולחלקנו יש רכבים קיצוניים יותר בצד), אבל בחר אבארת' בגלל הקווירקיות והחוויה הכוללת.

אני סמוך ובטוח שכל ההיצע יימכר ללא בעיה מיוחדת. אולי, אולי תהיה בעיה לקראת בואה של האבארת' 124 אבל קשה לי להאמין.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
צירוף תגובות לפוסט אחד

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה רבה על הסקירה, מאד נהניתי לקרוא! אשכרה בא לי עכשיו לנסות אותה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהנית מאד לקרוא!

כתוב מצויין ומרגישים עד כמה נהנת. שאפו!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בשמחה חברים, במקרה הזה הכיף באמת כולו שלי.

כיף לקרוא. אני קצת מתקשה לשבת ברכב הזה, שמח בשבילך שאתה הצלחת!!

לא הבנתי, אתה מתקשה כשאתה יושב ברכב? אם אני הצלחתי גם אתה תצליח, איש חטוב שכמוך.

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על הסקירונת נהנתי לקרוא

יש לי חשק כבר ממזמן לעשות נסיעה על אבראת' ועכשיו בכלל..

המושבים שלה נראים מדהים.

מה שכן המחיר של הגרסא הרגילה הוא על הצד ההרפתקני, המחיר של זאת הוא כבר בגבול ה'צריך לאשפז את הלקוח'... שאלת השאלות: האם אתה, בתור אדם שכן נמצא בתוך קהל הלקוחות הפוטנציאלי (מבחינת נתונים), היית מוכן לשקול רכב כזה במחיר הזה? is it THAT good, for you?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...