Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אחרי שירדתי מקטגוריית המיני (קטן לי מדי, רוב הנסיעה היומית שלי תהיה בינעירונית, בערך 50 ק"מ ביום), הגדלתי טיפה את התקציב וכעת אני מחפש רכב סופרמיני מעט חזק ומרווח יותר.

אני יודע שההמלצה הרווחת כנראה תהיה יונדאי גטס אבל אני מעדיף להמנע מהרכב הזה, שלמיטב הבנתי שותה דלק וקשה לי מאוד למצוא אחת עם ק"מ נמוך בכלל (מעבר לזה, אין כמעט בנמצא שום דבר חוץ מדגם הGLF עם האבזור העלוב).

אני מסתכל כרגע על פונטו גרנדה מודל 2011 ידנית 1.25 (הרובוטי לא בא בחשבון) וזה נראה כמו אופציה טובה אבל מעט משעממת.

רכב נוסף שמסקרן אותי זה רנו קליאו 3 מודל 2007-2008, הצלחתי למצוא כמה עם ק"מ נמוך (100 או פחות), מדובר על מנוע 1600 עם גיר אוטומטי, מרגיש כמו הרפתקה שאולי עדיף לא להכנס אליה אבל עדיין משהו ברכב הזה קוסם לי, נהגתי טיפה על קליאו B מודל 2000 (מנוע 1600) ומאוד נהנתי מאיכות הנסיעה שלה, למישהו יש נסיון איתם? הן אמינות? איך צריכת הדלק?

אשמח לשמוע גם עוד הצעות, תודה!

עריכה אחרונה על ידי b321
פורסם

הקליאו די נוחה אם גי ממנוע 1.6 ציפיתי ליותר אולי בגלל שהגיר al4 מסרס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב2008 הוא עבר איזה עידכון לא זוכר בדיוק בשביל לשפר את האמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...