Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלפת פלאגים גיליתי קצת שמן בפלאגים. בשניים מהם גם בהברגה ולא רק בחלק העליון.

שמתי לב לעודף שמן מנוע במדיד. האם זה יכול להיות הסבר לשמן בפלאגים?

כעת הוצאתי שמן וודאי אין עודף שמן. האם זה יפתור את הבעיה?

פורסם

איפה שיש אטם לא שמים סיליקון.

אם יקר לך אז תזמין מחו"ל אטם רק אל תעשה תיקון פרטץ'.

אם יש מערכת גז ברכב הייתי משאיר את המשימה למוסך מורשה לגז שקודם ירוקן את המערכת לפני התיקון.

פורסם

המוסכניק במוסך של פורד אמר לי בטלפון שזה או מכסה שסתומים או תקלה מוכרת בפוקוסים של משהו שמגיע מכיוון הנוזל שמשות (??), ראיתי על זה גם כמה אזכורים בפורום הזה מלפני כמה שנים.

אני 99% שמה שראיתי על הפלגים זה שמן מנוע, ובכל זאת אשאל - מישהו מכיר את העניין עם הנוזל שמשות? ועוד כיוון - יש לי לדעתי ירידה איטית במפלס נוזל קירור - יש סיכוי כלשהו שזה קשור למה שראיתי על הפלגים??

פורסם
עם שיכבה עדינה של סיליקון ויקטור ריינז וסגירה נכונה של הברגים תהיה אחלה של אטימה. לא רואה שום סיבה לשים 400 ש"ח על אטם מקורי!

אני חושב שכבר 100 פעמים כתבו לך שאין צורך למרוח סיליקון היכן שקיים אטם אלא אם קיימת הנחיה מפורשת של הייצרן.

הוספת סיליקון פוגעת באטימה ולא עוזרת.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני חושב שכבר 100 פעמים כתבו לך שאין צורך למרוח סיליקון היכן שקיים אטם אלא אם קיימת הנחיה מפורשת של הייצרן.

הוספת סיליקון פוגעת באטימה ולא עוזרת.

אתה יכול לכתוב לי גם עוד 200 פעם זה לא יעזור. אין מניעה למרוח שיכבה עדינה של סיליקון לאטימות מושלמת והיצרן במיקרה הזה לא משחק לי תפקיד...מבקש את סליחתו של היצרן. מעבר לכך אני אגיד לך שניתקלתי ברכבים כדוגמת הפונטואים למיניהם שמיכסה השסתומים פשוט מקבל עיוותים עם הזמן ככל הניראה מעודף מקצועיות של מכונאים שנגעו בו ולא משנה איזה אטם מזהב תשים פשוט הלחץ שיופעל על האטם מצד הסגירה של המיכסה לא ייצור אטימות ורק סיליקון יציל את המצב...אז אל תספר לי סיפורים של יצרן עכשיו או על סיליקון שפוגע באטימות.

פורסם

אם מכסה השסתומים עקום אז מחליפים אותו ולא מאלתרים תיקון בעזרת סיליקון. אטימה מושלמת מתקבלת אך ורק עם אטם ללא שכבת סיליקון וחבל שאתה

חושב אחרת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...