Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשתף אתכם בדבר שקרה לי ביום רביעי האחרון (23-12-15).

בדרכי לעבודה, עמדתי ברמזור של מסוף צומת האוטובוסים ברעננה\כפ"ס. הפנים לכיוון צומת רעננה.

הרמזור היה אדום ואני הייתי הראשון בטור, לפתע, הרמזור נכבה (לא היה שום אור) ולאחר כמה שניות החל להבהב בכתום.

כמתאים לידע שלי, במקרה שבו הרמזור חדל מלעבוד ואין שוטר מכווין, יש להתנהג לפי חוקי התנועה הרגילים.

לאחר התבוננות מעמיקה בצומת, הבחנתי כי כל הכיוונים מעניקים לי זכות קדימה ולכן התחלתי לעבור את הצומת תוך כדי הסתכלות רבה לצדדים וזהירות כללית.

להפתעתי, כאשר אני באמצע הצומת הרמזור חזר לעבוד והיה בו אור אדום לכיוון שלי.

מכיוון שברמזור זה קיימת מצלמת מהירות, אני חושש מכך שאקבל דו"ח על מעבר באור אדום, על אף שבנסיבות האלו דבר זה יהיה לא צודק.

חשבתי לשלוח למשרד התחבורה מכתב עם גילוי נאות על המקרה, כך שבמקרה ובאמת גיע אלי דו"ח, אוכל להוכיח שמדובר בטעות.

מה הייתם עושים במקומי?

פורסם

בצילום צריך להראות האור האדום ברמזור. במצב שתארת האור האדום אינו דולק, לכן לא תקבל דו"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי התיאור שלך - לא תקבל דוח לביתך.

הלולאות המפעילות את המצלמה נמצאות פחות או יותר בקו הצומת, כך שאם אתה באמצע הצומת - עברת אותן.

מעבר לכך - משרד התחבורה יעשה אחד משתי האפשרויות הבאות:

1. המכתב יטופל ב"נוהל לתייק ולשכוח" (מה בדיוק אתה מצפה שיעשו איתו ?).

2. המכתב יועבר למשטרה לצורך הנפקת דוח בגין אור אדום (יש הודעה באשמה).

שורה תחתונה - תמשיך בחיים. הסיכוי לקבלת דוח - קלוש (שוב פעם - בהסתמך על התיאור שלך).

פורסם

המלצתי

כתוב כאן הודעה עם השעה המדוייקת שזה קרה, במקום להודיע למשרד התחבורה.

ככה יהיה לך "אליבי"

במחשב של הרמזור צריכה להירשם תקלה, כל פעם שיש תקלה בתפעול התקין שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

2. המכתב יועבר למשטרה לצורך הנפקת דוח בגין אור אדום (יש הודעה באשמה).וגם הודאה באשמה

שורה תחתונה - תמשיך בחיים. הסיכוי לקבלת דוח - קלוש (שוב פעם - בהסתמך על התיאור שלך).

המואדם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...