Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה ללא אב ואם שכמעט וכל אדם נתקל בה לפחות פעם אחת בחייו, רכישת מדפסת טובה.המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת (WIFI).

הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות.

התקציב הוא עד 1000 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי).

תודה רבה!

פורסם

Brother MFC-L2700DW. עונה בדיוק על התנאים שלך.

מותקנת אצלי כ-9 חודשים, הבעיה היחידה היתה צורך באיזו הגדרה מחדש כאשר עברתי מטונר ההיכרות לטונר סטנדרטי, התמיכה של היבואן היתה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי השימוש לא אינטנסיבי, כך שעד היום לא קניתי טונרים (ליתר דיוק קניתי אחד יחד עם המדפסת, עלה בסביבות 200 ש"ח). בבדיקה ברשת יש טונרים חלופיים בכמה עשרות ש"ח. אני מתלבט אם לשימוש הדליל שלי עדיף לשלם יותר תמורת המקורי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה של sperial, אחלה מדפסת, טונרים תחליפיים זולים מאד (אני יודע, אני מוכר כאלה :) ), איכות טובה ואמינות של מדפסות BROTHER.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מאוד מרוצה ממדפסת של HP ומשתמש בה כמה שנים.

יש לי את הדגם הקודם של המדפסת הזו - 6500W אבל אני רואה שהן משתמשות באותו סוג דיו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783029

בהתחלה משכנתי את הבית וקניתי את הדיו המקורי. בשנים האחרונות אני קונה את הדיו החלופי מכאן:

http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2268&catId=

50 ש"ח למיכל שחור ושלושה צבעוניים. בשחור לא הרגשתי הבדל, עם הצבעוניים תחושת הבטן שלי היא שהם קטנים יותר מהמקוריים (אבל אני לא באמת משתמש בהם אז אני לא יכול לחוות דעה אמיתית).

פורסם

הבחור מחפש לייזר, לא הזרקת דיו. בשוק הזה מדובר בעיקר בבראדר, סמסונג, אולי זירוק וקאנון.

• תוכן חדש...