Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השחור שיצא לפותח שרשור נראה בדיוק כמו בפורומים של DYC, ובכללי זה נראה מצויין (אני פחות אוהב שחור מט אבל העבודה יצאה מעולה לפי התמונות), אם אין לך כתמים אז מצויין.

המבאס היחיד זה לשמוע על הצבע ללא כתמים ולנקות אותו, לפי הרבה אנשים ב DYC הם משתמשים בג'ילדה + APC מדולל כדי לנקות אותו, אני עושה את זה על הג'אנטים וזה עובד סבבה לגמרי (דילול 1 ל 4) אבל עדיף לך במידה וזה קורה לשאול בפורום שלהם, ולומר שאין לך אופציה לרכוש את החומר היעודי שלהם לניקוי.

נ.ב לגבי הסמלים לדעתי עדיף את הצבע הרגיל - ככה זה נראה יותר מקורי אבל זו כמובן החלטה שלך.

Opel Adam S 2017

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך הסבון שלהם שווה משהו?

אני משתמש בסיטרוס הרגיל על כל הרכב כולל את הסמלים והחלקים הקטנים שצבועים אצלי, אין כתמים.

טיפות מים יכולות להשאיר סימנים מכוערים וזה מעצבן.

דיפ קואט אמרת שעולה יקר דרכם, לצערי לא מצאתי תחליף לזה מלבד ה GLOSSIFIER אבל גם הוא מצריך הזמנה מחו"ל, אלא אם יש בארץ בגלונים.

Opel Adam S 2017

פורסם

גלוסיפייר והדיפקואט דיי דומים, אבל הדיפקואט הרבה יותר מבריק ונותן מראה של לכה אמיתית שממש אהבתי.

לצערי יש רק בהזמנה של ארוסול ספריי בפחיות לחץ בהרכבה עצמית (אפשר להוסיף לזה אבקת צבעים), העבודה איתו לא ממש קלה לפי מה שאומרים בפורומים. או שאפשר להזמין גלונים מחו"ל אבל זה מייקר את הסעקה.

Opel Adam S 2017

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

בנתיים הפלסטידיפ מחזיק יפה מאוד.

יש כמה התרוממויות מסביב לסמל האחורי, מאחורי הידית של הדלת האחורית ימנית, ועוד כמה דברים קטנים שנראה לי נגרמו מייבוש לא טוב של האזורים האלה.

אני עדיין מחפש חומר כלשהוא סטייל דיפקואט.

לגבי השטיפה, לא נשארו סימני מים באופן מיוחד.

אני שוטף עם גרניק תעשייתי 160 BAR עם הסבון של דיפ יור קאר ולא נראה שזה מזיז לו.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

עדיף כמה שפחות לפי מה שהם אומרים עם גרניק חזק שכזה, אם יש לך אופציה לפחות לחץ היתי ממליץ, השמפו שלהם אחלה.

עשית גם על הג'נטים? קנית את ה BDP במקרה?

Opel Adam S 2017

פורסם

עדיין לא קניתי את הBDP.

אני שוטף מרחוק אז הלחץ לא כל כך נורא.

בג'אנטים יש לי ג'אנטים נוגדי לכלוך (ג'אנט ברזל):|

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...