Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם מדובר בתקלה או שפשוט ככה הגיר או שלוקח לו זמן "ללמוד" אותי, אבל ההתנהגות של התיבה הזו מאוד מוזרה.

יש לגיר הרגשה מאוד עצלה:

* בהתחלת נסיעה, גם בירידה, הגיר יעבור מראשון לשני רק ב20+ קמ"ש.

* בירידה, כאשר אני לא נוגע בגז, הגיר ישאר בהילוך שני ומרגישים את בלימת המנוע במקום לעבור לשלישי ולאפשר מסיעה חלקה.

* מעבר לרביעי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית אלא אם הגעתי ל70-80 קמ"ש.

בגדול יש הרגשה שהגיר פשוט לא רוצה לשייט.

אני לא סגור על מספרים בדיוק, אבל בכל הרכבים האחרים בהם נהגתי - בירידה או מישור, כבר ב55-60 קמ"ש הגיר עובר לרביעי ומשייט לו.

אם אני מעביר לטיפטרוניק אני יכול לעלות ל4 כבר ב50 קמ"ש ולשייט לי, אך ברגע שאני חוזר למצב אוטומטי, ההילוך יירד חזרה ל3.

האם יש בעלי סיטרואן בקהל?

מדובר בתקלה שניתן לתקן?

פורסם

זו פעולה תקינה לתיבת AL4,

התיבה שלי מתנהגת אותו דבר בדיוק.

מספר רכבים אחרים שנהגתי עליהם (C4, מגאן2) התנהגו באותה צורה.

יום טוב גם לך

פורסם

איזה מבאסים אתם :)

אם כך, האם ביטוח של רכבים על התיבה הזו מכסים מקרים מובנים לחלוטין של road rage? :x

פורסם

זו תיבה מעולה ותודות לנעילת המומנט המוקדמת שלה היא הרבה יותר חסכונית מאותן תיבות שעולות מהר בהילוכים.

עזוב אותה בשקט ותן לה לעשות מה שהיא יודעת.

יום טוב גם לך

פורסם

בגדול יש הרגשה שהגיר פשוט לא רוצה לשייט.

אני לא סגור על מספרים בדיוק, אבל בכל הרכבים האחרים בהם נהגתי - בירידה או מישור, כבר ב55-60 קמ"ש הגיר עובר לרביעי ומשייט לו.

יצא לך לנהוג באוטו עם גיר ידני?

בידני אתה משלב הילוך חמישי (או שישי אם יש) ב 50-60 קמ"ש? אני חושב שלא.

אז למה גיר אוטומטי כן צריך לשלב להילוך הגבוה שלו במהירויות אלו?

בסה"כ, התיבה הזו יועדה לקהל אירופאי שרגיל לתיבה ידנית. ולכן ניסו להקנות לה מאפייני התנהגות של תיבה ידנית.

חלק מהמשתמשים אוהבים את זה, חלק לא.

• תוכן חדש...