Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כן, וזה כמובן לטעמי האישי. אני חושב שהקצף של המקציף הנפרד יותר טוב מזה של הלטיסימה.

והלטיסימה נוחה יותר לשימוש שוטף, וגם נראית יפה יותר. מבחינת מחיר אני חושב שהן דומות.

פיירבירד, לגבי השירות של אמאזון הוא אכן מצוין, אבל אני לא בטוח שבמקרה של תקלה אחרי

חצי שנה, הם ישלחו לך מכונה חדשה.

פורסם

אין אישור תקציבי מהגזברית.

מה אתם אומרים על המכונות של יילו+מקציף חיצוני? אמור להסתכם ב-650 ש"ח.

משכנתא זה קל

פורסם

יש לי את המכונה של היילו עם המקציף החיצוני, נקנה אז במבצע ב399 שקל.

מבסוט עליה מאוד מאוד. מצריך להעביר וויש על המיכל חלב בסיום השימוש אבל זה בקטנה, ולטעמי מאוד טעים. בעיקר הקפסולות החומות עם המכסה בעל 2 צבעים.

פורסם

לי יש סיטיז&מילק של נספרסו, מצויינת.

מה שכן, תוצאות ההקצפה לא תמיד אחידות, אותו חלב, אותה טמפרטורה, אותה לחיצה על כפתור ולפעמים הכל הופך לקצף, לפעמים לא..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ביחידת דיור יש לי מכונה של יילו עם מקציף סטימר. אחלה מכונה, אחלה מקציף ואחלה אספרסו.

אצל ההורים למעלה יש נספרסו, ומכונה נוספת של קפה טחון. נספרסו נחמד, לא נפלתי וטעמתי כמעט את כל הטעמים כולל הטעמים החדשים שיצאו לא מזמן.

אישית אני הכי אוהב את הקפה הטחון שמלכלך את השיש, אבל המכונה של יילו לטעמי עושה את העבודה מצוין לא פחות טוב מנספרסו.

עצה שלי קפוץ לתחנת דלק, תבקש לטעום אספרסו מהמכונה ושיכינו לך קפה ותתרשם.

תמיר.

פורסם

מצטרף להמלצה על המכונה מיילו. יש לי בבית את החדשה שנמכרת בימים אלו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אכן כן, וזה כמובן לטעמי האישי. אני חושב שהקצף של המקציף הנפרד יותר טוב מזה של הלטיסימה.

והלטיסימה נוחה יותר לשימוש שוטף, וגם נראית יפה יותר. מבחינת מחיר אני חושב שהן דומות.

פיירבירד, לגבי השירות של אמאזון הוא אכן מצוין, אבל אני לא בטוח שבמקרה של תקלה אחרי

חצי שנה, הם ישלחו לך מכונה חדשה.

ישלחו מכונה חדשה כבר קרה למישהו פה בארץ.

לי לדוגמא שלחו פלאפון חדש אחרי שהרמקול בטלפון בן חצי שנה נדפק. שילמו לי גם על המשלוח חזרה.

• תוכן חדש...