Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי מצלמת אבטחה (IP) של חברת Foscam.

לפני שקניתי את המצלמה חשבתי פשוט לאחסן את הקבצים בתיקייה במחשב, אבל הבנתי שזאת לא הדרך הכי יעילה. נכון לרגע זה, חיברתי כונן חיצוני בנפח 2TB לראוטר שהגדרתי כשרת FTP שבו נשמרים בעצם כל קבצי הוידאו מהמצלמה, אבל זה עדיין לא זה, אני לא יכול להקליט 24 שעות רצוף ואני תמיד צריך לפנות מקום בצורה ידנית אחרת הכונן יתמלא ויפסיק לקלוט קבצים חדשים.

אני אשמח לקבל המלצות ממי שיש לו מצלמת IP ומצא פתרון יצירתי לאחסון של ההקלטות, האם קיימת תוכנה שאפשר להקליט דרכה בלופ ברגע שנפח הכונן מתמלא?

תודה לעוזרים!

פורסם

אין לי מצלמת אבטחה, אבל יש לי 2 רעיונות - מקווה שרלוונטיים.

1. במידת האפשר , להקטין את הרזולוציה של התמונה/ קובץ (חסרון - משפיע על איכות תמונה). אולי לבדוק אפשרות שימוש בפורמט אחר.

2. לשמור את הסרטונים בענן (למשל בענן של היצרון או דרופבוקס). ולבדוק האם יש אפשרות מחיקת קבצים ישנים באופן אוטומטי.

3. בחיפוש בגוגל, מצאתי את הקישור הבא (לא התעמקתי. עושה רושם שזה רלוונטי)

http://he.wondershare.com/recover-data/delete-files-older-than-x-days-on-windows-or-mac.html

פורסם

יש מקליטים NVR שיודעים להקליט ממצלמת IP. עולה כמה מאות שקלים + עלות דיסק קשיח. באיביי המבחר גדול.

זה קופסא מבוססת לינוקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נשמע מאוד מעניין, אפשר לקבל עוד קצת פרטים על הקופסא הזאת? מה ההבדל בינה לבין DVR?

מחברים ל-NVR דיסק קשיח פנימי? במידה וכן, זה כנראה הפתרון הכי טוב שיכולתי למצוא. תודה!

guya72 - אפשר להוריד את הרזולוציה אבל אני מעדיף להישאר עם איכות הקלטה מקסימלית, ושימוש בשירותי ענן כרוך בעלות כספית חודשית, תשלום שאני מעדיף להימנע ממנו, אבל תודה בכל מקרה.

פורסם

אם יש לך מחשב דולק קבוע, אתה יכול להשתמש ב ISPY .

אפשר להגדיר זמן שמירה לקבצים וגם לפי מגבלת נפח.

פורסם

יש לי בבית 4 מצלמות אבטחה של FOSCAM ב-3 דגמים שונים.

הן מחוברות דרך WIFI או כבל רשת לאחד הראוטרים ואני נעזר ב-NAS שלי להקליט הכל לתוכו.

אני מקליט ימים שלמים, אפילו שבוע או יותר. זה לוקח כמה מאות ג'יגה אבל אם יש לך מקום, עדיף.

בדקת כמה שוקל קובץ אחד של 5-10 דקות שהמצלמה מייצרת?

פורסם
יש לי בבית 4 מצלמות אבטחה של FOSCAM ב-3 דגמים שונים.

הן מחוברות דרך WIFI או כבל רשת לאחד הראוטרים ואני נעזר ב-NAS שלי להקליט הכל לתוכו.

אני מקליט ימים שלמים, אפילו שבוע או יותר. זה לוקח כמה מאות ג'יגה אבל אם יש לך מקום, עדיף.

בדקת כמה שוקל קובץ אחד של 5-10 דקות שהמצלמה מייצרת?

אתה מחבר כונן חיצוני לראוטר, זאת הכוונה? במידה וכן, זה מה שאני עושה נכון לרגע זה, אבל איזה נפח של כונן מחובר אצלך? קובץ וידאו באורך של 10 דקות שוקל 140MB בערך.

dmxsir

המחשב שלי עובד 24/7, אפשר הסבר קצר על התוכנה הזאת?

תודה לכם!

פורסם
אתה מחבר כונן חיצוני לראוטר, זאת הכוונה? במידה וכן, זה מה שאני עושה נכון לרגע זה, אבל איזה נפח של כונן מחובר אצלך? קובץ וידאו באורך של 10 דקות שוקל 140MB בערך.

לא, אצלי ה-NAS מחובר לרשת הביתית. זה כמו מחשב אחסון קבצים.

ההקלטות הן על RAID1 של 4TB, אבל בפועל יש 1.2TB פנויים בו להקלטות.

ה-NAS מתחבר לכל מצלמה לפי הנתונים שאני מגדיר לו (IP, שם משתמש,סיסמה וכו'),

ומקליט ישירות ממה שהמצלמה משדרת לתוך הכונן קשיח שנמצא בו ובנתיב שהגדרתי.

ובצורה כזו אני גם רואה את כל המצלמות בבת אחת כך שזה מאוד נוח לי.

אם זה 140MB ל-10 דקות זה בסדר גמור.

אמרת אתה מחבר כונן 2TB, כך שזה יוצא 20GB ל-24 שעות למצלמה אחת.

איך בדיוק אין מספיק מקום? אולי יש מגבלה או שהכונן שחיברת לא ריק?

פורסם
נשמע מאוד מעניין, אפשר לקבל עוד קצת פרטים על הקופסא הזאת? מה ההבדל בינה לבין DVR?

מחברים ל-NVR דיסק קשיח פנימי? במידה וכן, זה כנראה הפתרון הכי טוב שיכולתי למצוא. תודה!

NVR זה כמו DVR, רק למצלמות IP. מחברים לזה דיסק קשיח פנימי.

צריך משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/4-Ch-H-264-Home-Network-Mini-CCTV-1080p-NVR-P2P-Security-Video-Recorder-/181865660642?hash=item2a5809c0e2:g:lfkAAOSwEetV8q3z

יש מוצר של HIKVISION שנחשבת חברה טובה בתחום, פה יחסית בזול:

http://www.ebay.com/itm/Hikvision-4ch-PoE-NVR-DS-7104N-SN-P-Full-HD-1080P-CCTV-Network-Video-Recorder-/191717046211?hash=item2ca339f7c3:g:MhkAAOSwd0BV7YXw

אבל המוכר חדש, אני לא יודע עד כמה ההצעה הזאת אמיתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...