Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרך להפיץ שם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי שירות מחברה כלשהיא שאיני מרוצה כלל מהשירות שסוכם בכתב ובע"פ. נגרם לי עוגמת נפש ואחד מבעלי החברה אף שיקר לי. אני רוצה לפרסם את המקרה הזה בכדי שלא עוד אנשים יחוו את מה שאני חוויתי. אשמח לקבל הצעות לדרכים שאוכל לתת חוות דעת שליליות על בית העסק במטרה להגן על אנשים. תודה.

פורסם
צריך להיזהר בפרסום שלילי על חברה ברשתות חברתיות כדי לא לחצות את גבולות החוק.

יש דרכים וגופים המאפשרים לך להתלונן או לפרסם חוות דעת שלילית.

אגב מילה על אמון הציבור: הוא גוף סרק ללא שיניים.

בזמנו (לפני שלוש שנים) פניתי לארגון בקשר לחנות סלולר שרימתה אותי (לא אפחד לפרסם את שמם למען הציבור שהוא eline) ומכרה לי מכשיר פגום מרשת פלאפון לשעבר שהפסיק לעבוד אחרי שבועיים והחנות סירבה לשאת באחריות ודרשה סכום שקרוב למחירו של המכשיר עבור לוח אם חדש.

פניתי לארגון והתלונה שלי נשארה תחת הקוטרת "מחכים לתגובת העסק" עד שנסגרה יש לציין גם שתגובה שלילית מאוד בזאפ "הוסרה לבקשת העסק" (פשוט בדיחה רעה).

מכיוון שהייתי חייל לא היה לי זמן להתעסק בזה יותר מידי אך אם זה היה קורה אכשיו ללא ספק זה היה עובר לבית משפט לתביעות קטנות.

פורסם

יש לנסח את הפרסום באופן שאינו משמיץ ופוגע, לא לכנות את בעל העסק "שקרן" אלא להצמד לתיאור עובדתי של האירוע הפרטי שלך.

זכור שגם טענת "אמת דיברתי" אינה משמשת הגנה מפי תביעת דיבה.

לא לכתוב משפטים כמו "הזהרו מנוכלים" או כל דבר שעשוי להיות מוצג כנסיון לפגוע באופן ישיר במוניטין של החברה.

אם תתאר בצורה אובייקטיבית את חווית ההתקשרות שלך עם נותן השירות, יוכל כל קורא אינטליגנטי להסיק את המסקנות.

פורסם
יש לנסח את הפרסום באופן שאינו משמיץ ופוגע, לא לכנות את בעל העסק "שקרן" אלא להצמד לתיאור עובדתי של האירוע הפרטי שלך.

זכור שגם טענת "אמת דיברתי" אינה משמשת הגנה מפי תביעת דיבה.

לא לכתוב משפטים כמו "הזהרו מנוכלים" או כל דבר שעשוי להיות מוצג כנסיון לפגוע באופן ישיר במוניטין של החברה.

אם תתאר בצורה אובייקטיבית את חווית ההתקשרות שלך עם נותן השירות, יוכל כל קורא אינטליגנטי להסיק את המסקנות.

תודה קומנדר, אפשר איזו דוגמא לניסוח חוות דעת דומה שלא תכניס אותי לצרות מיותרות?

פורסם

כל מקרה לגופו ומבלי לדעת את פרטי העסקה שלך קשה לענות לשאלתך.

באופן כללי הייתי אומר שניסוח ותיאור האירוע בפורום ציבורי צריך להתייחס לצד שלך, למשל: "העסקה עם חברה X הייתה מאכזבת". "התרשמתי שיש פער בין ההבטחות של בעלי החברה לביצוע בפועל." "לא אוכל להמליץ על החברה". וכדומה.

אם אתה כותב מכתב תלונה לאחת מן הרשויות, יש לכתוב באופן עובדתי ויבש. לתאר את האירועים באופן כרונולוגי ולגבות את טענותיך במסמכים.

• תוכן חדש...