Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר הוא לא מתיחס למסקנות שלהם.

הוא מתיחס לעובדות בשטח. ועל הטענות, אשר לא נראה לי מישהו מפה יכול לסתור.

בכל הנוגע למה שאמרת לגבי RC, האומנם מייצרים קבלים "עוצמתיים" יותר.

וגם מייצרים מכוניות מהירות.

ומוכרים גם כבלים איכותיים.

וגם מוכרים מגברים עם 20000 DF.

אין זה אומר שכל זה באמת נחוץ, ואין זה אומר שכל זה באמת משרת מטרה כל שהי.

גם אם RC לא היה הבחור הכי חכם בתחום, אין זה אומר שמה שהוא אומר אינו קדוש - במידה ואי אפשר לסתור זאת.

זאת אומרת, אם הוא מביא טענה, עם ביסוס, עם נימוק, עם הסברים וטענות, ועם ניסיון מעשי, ולאחר מכן מבחן מעשי.

ובסופו של יום, גם מציע התערבות על כסף בנושא.

לא חושב שמישהו יכול לבוא ולהגיד שהוא טועה, מבלי לנמק ולהביא הסברים לא פחות טובים וחזקים משלו.

(בסופו של יום, לכל צד 2 צדדים, השאלה מי משני הצדדים האלה קרוב יותר לביצוע המעשי)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניראה לי יש לך פוסטר בחדר, של RC הקשיש הזה....מקווה שאתה חם אתה לא תוקע לו מבטים :wink: .

עזוב שי. קבלים עוזרים בהרבה דברים. ובמיוחד בריסון מתחים.

תכניס את זה לראש.

שבת שלום.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תמיר... בת'רד שצירפתי יש ציטוטים של RC.

ה-lessons שם הם ציטוטים של RC.

RC לא בנה כמה קבלים קטנים, Wayne Harris הציע לבנות כמה קבלים קטנים, RC הציע קבל אחד גדול.. תקרא פה את הסיפור בהודעה שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=189148#post189148

ובשביל שקבל יתחיל לתרום צריכים שני דברים חשובים.. אחד זה מערכת חשמל בריאה.. ושתיים זה קבל עם ESR/ESL של פחות מ-0.003 אוהם.

זה החוקים..

היום בשוק רוב הקבלים בכלל לא עונים לקריטריונים האלה.

RC המציא את הקבל הראשון לרכב בשנת 1989 וקרא לו stiffening cap... וזה שם שמור ל autosound2000.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

רק שתדע תמיר, לא תמיד תמונתו של RC היתה על הקיר.

בהתחלה זה היה דיוויד נבון וריצארד......

אחר כך זה היה פרי באבין, ורק לאחר מכן השארתי את ריצארד בודד, במבט מגרה ..

עכשיו ברצינות, אלון מביא פה טיעונים מאנשים "לא קטנים" בתחום.

מי בכלל יכול לשלול את דעתם וניסיונם בנושא?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפי דעתי איל הולך להשים את רגלו בעיניין זה ... :)

אני בקושי הולך, אתה רוצה שאני אשים את רגלי?

בכל מקרה לפחות את שמי כותבים עם י' אחת (אם זה מעניין מישהו) וגם במילון זה מופיע עם אחת.

בקשר לויכוח, אני את דעתי בעניין כתבתי כבר פעמים רבות, אני לא מרגיש צורך לכתוב אותה שוב מה גם שאני מעדיף לשמוע מוסיקה מאשר להתייאש ולדוש באותם נושאים שוב ושוב.

אתם גם שומעים מוסיקה לפעמים? ;)

פורסם

את האמת איל, המוסיקה כבר פחות חשובה ...

תודה על התיקון אבירם, אני מקווה לא לחזור על הטעות בעתיד :) (קורה מה לעשות, בסך הכל בן אדם)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אגב שי, אין מילה כזאת בעברית "להשים".

דווקא יש ידידי.

למרות שב- 99% מהמקרים הכותבים בפורום צריכים לכתוב לשים בלי ה-ה'.

פורסם
מה קרה "תושבי" יציע ג' נהיו פתאום אינטילגנטיים:lol: .....

תושבי יציע גימל לעולם לא יהיו אינטלגנטיים, הבעיה היא שאינני חלק מהם :wink:

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אני בקושי הולך, אתה רוצה שאני אשים את רגלי?

בכל מקרה לפחות את שמי כותבים עם י' אחת (אם זה מעניין מישהו) וגם במילון זה מופיע עם אחת.

בקשר לויכוח, אני את דעתי בעניין כתבתי כבר פעמים רבות, אני לא מרגיש צורך לכתוב אותה שוב מה גם שאני מעדיף לשמוע מוסיקה מאשר להתייאש ולדוש באותם נושאים שוב ושוב.

אתם גם שומעים מוסיקה לפעמים? ;)

איל עם יוד אחת... מוזר לי מאוד.

למיטב ידעתי אייל או איילה רושמים עם שני יודים . תהרגו אותי לא יודע למה :)

במקרה שני השמות הללו הם שמות של האמא ואח שלי (אם מישהו מנצל את זה אני יהרוג אותו :wink: )

הממ עכשיו בדקתי במילון והרי התוצאה -

איל - הזכר בכבשים, טלה זכר; קורה לניגוח קירות, עמוד ברזל לניגוח; ראש, חשוב, נשיא, עליון

או

אייל - צבי, שם בעל חיים מקרין.

אכן יש שינוי באופי השם, נו מילא.

בכל אופן , איל , אין שורה תחתונה לכל הנושא ? , מה לגבי העניין שהאם הקבל עוזר בנפילות יותר גדולות או שלא. (זאת שאלה שאני אישית שאלתי, ורציתי את תשובתך)

בת'רד שיש ב FAQ ראיתי את התגובה הכללית, אבל האם זה עובד במערכת חשמל "לא בריאה" כפי שצויין קודם לכן. או האם זה מזיק.

פורסם

אני חושב שאמרת את השורה התחתונה הכי טוב בעצמך "ראש, חשוב, נשיא, עליון" :lol:

הקבל לא עוזר בנפילות גדולות, מכיוון שהוא לא עוזר בנפילות גדולות הוא גם לא עוזר לSPL. הוא יכול לסייע לנפילות קטנטנות שיכולות להתבטא בהבהובי אורות.

אני חושב שהכי חשוב לזכור שאנחנו עוסקים פה בתחביב. תחביב לא צריך ליצור סביבו כל כך הרבה אנרגיות שלילית. אני לא איזה גורו סאן או משהו כזה אבל באמת, חבל לרדת לפסים אישיים, זה מוציא את כל הכיף.

היום קניתי מגבר מנורות, מה תגידו על זה?

פורסם

כן, אני יודע תמיר, מתחים לא נורמלים. האמת, זה לא מגבר לסטריאו אלא מגבר לגיטרה חשמלית. מנורות אולי צובעות את הסאונד אבל כשזה בעצם מגבר לגיטרה, הם חלק מכלי הנגינה וזה פשוט נשמע יותר טוב ממגבר טרנזיסטורים (לטעמי לפחות).

יש אפילו כפתור שגורם להם להיכנס יותר לרוויה ולעיוותים, פשוט כי זה נשמע טוב (אתה לא שומע דיסטורשיין, יש כפתור אחר בשביל זה).

• תוכן חדש...