Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לאחרונה רכב עם שריטה רצינית לאורך הרכב, זקוק לעזרה בהערכת עלות התיקון, והאם חייבים להחליף דלת או שפחח יכול לתקן, יעזור לי בהחלטה אם אני הולך על הרכב הספציפי, תודה מראש

IMG_20150829_114909.jpgIMG_20150829_114937.jpg

פורסם

מכה שטחית שניתנת לתיקון בקלות. מוסך יקרן יקח כ-1500 ש"ח לתיקון - אין צורך בהחלפת דלת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מבקש להוסיף שהייתי מוריד מהמחיר את עלות התיקון, אבל לא הייתי מתקן.

כמעט תמיד, צביעה של פחח תביא לצבע שונה. אותי זה מבאס. אם הייתי רוצה רכב בצבעים שונים הייתי קונה פולו ארלקינו. הייתי ממזער את הנזק כמה שאפשר באמצעות דיטיילינג, אבל ממש לא מתקן.

פולו ארלקינו - ככה זה בא מהמפעל - https://www.google.co.il/search?q=polo+arlekino&biw=1280&bih=858&tbm=isch&imgil=tg9fuaXTEeVcgM%253A%253BGwOzvGrfzNIPsM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.e30club.ru%25252Fforum%25252Findex.php%25253Ftopic%2525253D75883.0&source=iu&pf=m&fir=tg9fuaXTEeVcgM%253A%252CGwOzvGrfzNIPsM%252C_&dpr=1&usg=__tztrgvgMGcwtDuTYGURvt9jgKSM%3D&ved=0CCYQyjdqFQoTCPPJtbzr38gCFcOzFAodyK4KFw&ei=ePQtVvOtBcPnUsjdqrgB#imgrc=zfo7szWUyd0LAM%3A&usg=__tztrgvgMGcwtDuTYGURvt9jgKSM%3D

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מחזק את מה שדיסקו אמר. גם אני קניתי רכב עם מכה שטחית בדלת ימין אחורית והורדתי עבורה את המחיר אך לא תיקנתי. דווקא לא בגלל השוני בגוון אלא בגלל שחבל לי על הכסף. אני משתדל לשמור על הרכב במצב חיצוני טוב ככל הניתן אך לצערי אנשים נוטים לדפוק את הרכב עם הדלתות שלהם, עם עגלות הסופר, לדפוק בחניה ולברוח (זה לדפוק תרתי משמע). בקיצור, חבל לי להשקיע בזה כסף ואני נורא חרד שברגע שאשקיע מישהו ידפוק ויברח והכסף לפח.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מחזק את דברי קודמי, אם כי מדובר ברכב יחסית חדש..

כדאי לנסות להוריד במחיר יותר מאשר את עלות התיקון הישירה. העלות העקיפה היא זמן על השוואת מחירים/אופציות, דיכאון/עוגמת נפש בהתעסקות עם בעלי מקצוע מחפירים, ירידת מחיר עתידית עקב תיקון הפחחות, ועצם זה שכל מי ששוקל לקנות את הרכב יעקם את האף ויעדיף לא להתעסק עם זה (כי מי מחפש וד צרות על הראש שלו), כל זה שווה הרבה יותר מעלות התיקון הישירה, בייחוד ברכב ממודל ככ גבוה. גם בעל הרכב כנראה מתעצל וזה לא ככ מעניין אותו להפסיד עוד "כמה גרושים" אחרת היה דואג לתקן בעצמו.

זה גם משאיר רושם של מישהו שאינו פדנט, ולא בהכרח יתקן גם דברים נוספים שצריך לתקן - עוד ירידה בערך.

ובנוסף, רנו סניק הוא רכב עם שוק יד 2 מאד חלש, וזה עוד פקטור שמשחק לטובת הקונה.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

אני הייתי מתקן,יש אנשים שפשוט לא מסוגלים להמשיך עם דבר כזה. הבאסה הרצינית שצריך לצבוע 2 דלתות+כנף אחורית שממשיכה מעל הדלתות גם. בקיצור כמעט רבע רכב יעבור צביעה. אבל בצבע הזה לא רואים מי יודע מה הבדלי צבע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מחזק את דיסקו. הייתי עושה מה שאפשר במסגרת פוליש/פלסטלינה וכו', אבל לא הייתי עושה פחחות.

כמובן שהייתי מתמקח עם המוכר על המכה הזאת ומוריד ממחיר הרכב את עלות התיקון כאילו הרכב הולך לעבור פחחות וצבע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...