Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , רכשתי יונדאי טוסון בעלת מערכת גפ"מ.

לאחר כמה ימים ראיתי שהרכב נוסע על דלת וגז יחדיו , לאחר פניות חוזרות למתקין הגז כיוונים עצבים ובעיקר בזבוז זמן המתקין אמר לי שכנראה אחד ממזרקי הדלק דולף.

1.האם זה יכול להיות ?

2.איך אני יכול לבדוק זאת ?

תודה לעונים

פורסם

נשמע ממש מוזר, תמיד אפשר לפנות למוסך אחר שמתעסק בגפ"מ ולקבל אבחון, לא חסרים כאלו..

בעקרון אם ישנה דליפה קטנה ממזרק,אתה בקושי אמור לשים לב לירידת הבנזין במחוג.. כי לא מדובר בצינור ברז!

אני הייתי מתחיל בלבדוק ,אם באמת המזרקים כולם נכבים בהעברה לגז ,נתקלתי לא מזמן בטראנו מוסבת גפ"מ שעברה "שיפוץ" של מערכת החשמל ברכב אצל מוסך אחד הכפרים ,ועשו שם טעות חמורה בחיווט שגרמה למנוע לעבוד 2 צילנדרים על גז ו2 על בנזין ,ורק אחרי יאוש של המוסך ובעל הרכב ,הוא הגיע אליי בזמני הפנוי ,ופשוט פרקתי את כל צמת החשמל שקשורה לגז ,עברתי על חוט חוט, עד שעליתי על הבעיה בחיווט השגוי. אז כך שאם מישהו שיחק שם בחשמל סיכוי סביר שהוא עשה משהו דומה

בהצלחה

פורסם

ברמת העקרון אפשר אפ' לשמוע אם מזרק עובד או לא.. אבל אם אין לך את היידע והנסיון התכני ,הייתי ממליץ לך לא לגעת

גש למוסך אחר שמתעסק עם גפ"מ ,זה לא נשמע משהו רציני

פורסם

הכל יכול להיות... אני לא מכיר בדיוק את המנוע שלך ואיפה יושב הטיימינג ,אבל בהרבה רכבים בהם טיפלתי ,היה צריך לפרק ולהזיז כמה מרכיבי מערכת הגז ,בכדי להגיע לטיימינג.

האם מאז הטיפול התחילה התופעה?

כמה בנזין הוא אוכל בכל תדלוק מיכל גז

האם אופי הנסיעות שלך הוא עם רגל כבדה?

פורסם

כל 400 ק"מ בערך חצי מיכל דלק , 30 ליטר. בנוסף מיכל וחצי גז

יומיים אחרי שרכשתי את האוטו עשיתי טיפול כך שאין לי אינדיקציה

פורסם
כל 400 ק"מ בערך חצי מיכל דלק , 30 ליטר. בנוסף מיכל וחצי גז

יומיים אחרי שרכשתי את האוטו עשיתי טיפול כך שאין לי אינדיקציה

אם כך בהחלט לא הגיוני בעולם דליפה כ"כ חזקה ממזרק!

הרכב נוסע כנראה בצורה משולבת

גש למוסך שמתמחה בגז והם יסדרו לך את החיווט כמו שצריך

פורסם

הבעיה הגדולה שלי שהמוסך שמתמחה בגז זורק את האשמה על המזרקים ושולח אותי לטפל אותי במזרקים.לטענתו זה לא קשור אליו

פורסם

האם אתה נוסע הרבה מאוד בעיר?

האם אתה מרגיש את המעבר לגז?

אולי המערכת לא עוברת לגז בזמן? ( והמחשב גז סתם לא מכוון כראוי... ושורף גז בלי חשבון)

נתק את מערכת הגז ותנסה להרגיש מה הצריכה בבנזין. אם יש בעיה במזרקים הצריכה תהיה מזעזעת... (במיוחד שמדובר בטוסון)

אם הצריכה תהיה שפוייה תוכל לבדוק את ההתקנה של הגז בלי לחשוש שזה משהו אחר...

• תוכן חדש...