Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך עצה דחופה לגבי בחירת רכב ליסינג מהעבודה.

אני מתלבט בין שתי חלופות: סוזוקי קרוסאובר (1600, 120 כ"ס) או שברולט קרוז LT טורבו (1.4 140 כ"ס).

הצרכים: רכב משפחתי (3 ילדים קטנים, כיסא בטיחות אחד ובוסטר הגבהה ללא משענת), ושיהיה זריז ולא כבד. נסיעה לעבודה כשעתיים ביום, כולל פקקים.

מצד אחד, אני שומע על הקרוסאובר רק דברים טובים, גם מחברים שלקחו וגם ממבחני דרכים ברשת. את הקרוז אני לא מכיר.

נסעתי עליה אתמול (אמנם היה גשום והרכב עבר כבר 110000 ק"מ), הוא סבבה, אבל לא התלהבתי מהתגובה שלה מהלחיצה על הגז. היא מאובזרת לגמרי כולל מע' מולטימדיה של Pioneer (ללא ווייז).

היא אמנם נראית קטנה, אך למרבה הפלא, המושב האחורי שלה יותר פרקטי מאשר הפלואנס שאני מחזיר כי הוא שטוח (לעומת הפלואנס עם הגבשויות בצדדים שגונבות 10 ס"מ מכל צד).

את השברולט טורבו אני לא מכיר בכלל. החשש שלי הוא ליפול איתה בגלל השם הלא טוב שלה בגרסאות הקודמות, אבל אומרים שהקטורבו טובה בהרבה. היא מאובזרת לגמרי כולל מע' מולטימדיה עם ווייז.

איזה רכב עדיף מנסיונכם? מי נוח יותר לנסיעה?

איזה רכב בטיחותי יותר?

האם בכל זאת הקרוסאובר? או אולי לשברולט קרוז יש רק תדמית לא משהו בגלל הקודמות שלה? אומרים שהטורבו טובה בהרבה מקודמותיה.

אודה לכל המבינים.

פורסם

הקרוז בטיחותית יוקר, הקרוסאובר (לדעתי) תהיה נוחה יותר בנסיעות ארוכות גם אם הביצועים קצת פחות טובים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לך על הקרוסאובר,אומנם יש לו חסרונות כאלה ואחרים אך החסרונות של הקרוז הרבה יותר גרועים.

קרוז עם שם רע,רכב לא סחיר,בזבזן דלק רציני.

הקרוסאובר מאוד חסכונית,נוחה,גבוהה ופרקטית.

פורסם

שם רע, סחירות וצריכת דלק לא מעניינים את נהג הליסינג המצוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לך על הקרוז.

היא עולה על הסוזוקי ברוב הפרמטרים, וברגע שמוציאים מהמשוואה נושאים כמו סחירות, אמינות וירידת ערך, הבחירה ברורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לך על הסוזוקי

אתה בטח רוצה ראש שקט ממוסכים ולא רוצה לבקר בתחנות דלק כל הזמן

אלא אם כן יש לך תחנת דלק ליד הבית

כך את סוזוקי ותישן בשקט. הרכב אמין ברמות.

אתם לא בענין של לקרוא הודעות קודמות, אתם מעדיפים להגיב מהר ולא לענין - זה רכב ליסינג, לא מענין אותו מוסך/אמינות ! ! !

פורסם
אתם לא בענין של לקרוא הודעות קודמות, אתם מעדיפים להגיב מהר ולא לענין - זה רכב ליסינג, לא מענין אותו מוסך/אמינות ! ! !

גם שיש לך רכב חברה ואתה נתקע איתו בסוף העולם אתה תחכה כמו כולם עד שיגיעו אליך ויתנו לך רכב חליפי.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

קרוז יותר טובה, מאובזרת ומפנקת, חזקה וזריזה בכל מצב מהקרוסאובר שלדעתי נשי ומשעמם.

ללנסר_06

הקרוז טורבו זה לא הקרוז של ה2009, זה מרגיש רכב אחר לגמרי במיוחד שהוא שיפר את אמינתיו.

פורסם

מצטרף להמלצה על קרוז, נראה כאילו הוא מציעה חבילה יותר טובה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בעלים גאה של הקרוסאובר.

אני בטוח שיש עוד אפשרויות טובות יותר מהשתיים שרשמת.

אף אחת מהם לא מתאימה כרכב ליסינג.

היתרונות של הסוזוקי, שבגללם אני אכשתי אותה, לא רלוונטים למי שמקבל אכב מהעבודה.

הקרוז היאמכונית מיושנת שהאיבזור בא להסתיר את גילה, תדמיתה ובעיותיה.

בקש רכבים משפחתיים עם מנוע חזק כמו: סיאט לאון סטיישן, סקודה אוקטביה, רנו מגאן אסטייט, קיה סיד סטיישן.

אם הבחירה היא בין השתיים, הסוזוקי היא הבחירה שלי - בזכות מימד הגובה שמסייע החגירת הילדים ותורם למרחב הפניצי, תא המטען המאוד פרקטי, צריכת דלק מצויינת (אולי זה חשוב לך גם) הנוחות והשקט הנפשי (לא כיף להיתקע, גם לא עם רכב ליסינג).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה markb205

לצערי אלה שתי האופציות שלי + פלואנס שנמאס לי ממנה ולא נהניתי בכלל.

הלוואי שניתן היה לבחור טויוטה, קיה או יונדאי, אבל לא נותנים...

• תוכן חדש...