Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בלי קשר להודעה אני שוקל כבר להחליף את הזבל הזה.אבל בנתיים...

1.לאחרונה בנסיעה יש רעשים חזקים מאוד מכיוון המנוע.במיוחד כשאני מזיז את ההגה ימינה ושמאלה.כל הרחוב שומע.הזוי וממש מלחיץ לנסוע ככה.

2.הלך לי האיתות.כמה עולה להחליף את החלק הזה ליד ההגה ? כל מנורה שאני שם נשרפת מהר כנראה הראש שם שרוף..ואני נוסע בלי איתות בכלל וזה מסוכן

3.אין נזילת מים אבל כל שבועיים בערך נדלקת מנורה שחסר מים ורודים ואני מוסיף.לפני כמה חודשים מוסך רון החליף לי משאבה וטרמוסטט.

אשמח לחוות דעת על הבעיות ועלויות תיקון

פורסם

למה זבל? פאר היצירה הגרמנית!

ולשאלתך... מוסך רון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. יש מיכל שמן הגה, שמצדו התחתון של המכסה שלו יש מדיד. אינני זוכר היכן המיכל הזה נמצא במכוניתך, לרוב הוא ממוקם על קיר האש. אם תשים פה תמונה של תא המנוע שלך אוכל לזהותו ברגע.
  2. כדי להתקין את הידית עליך לפרק את ההגה וכמובן שגם את כרית האוויר. אם אינך מבין בזה אז אל תגע מכיוון שפוטנציאל הנזק גבוה מאוד. אני מניח שחברי כנופיית הטיפולים השוטפים ישמחו לסייע לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...