Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי היום הבית ושפשפתי/נכנסתי ברכב חונה. אני בחור צעיר, פעם ראשונה שזה קורה, השארתי פתק עם פרטים ולקחתי תמונות של הרכב.

אני די נלחץ מהעלויות שזה יכול להגיע אליהם.

עד לכמה זה יכול להגיע לדעתכם?

די בטוח שזה ford focus (לא מבין ברכבים ושכחתי לבדוק מה הדגם)

5606fc347df0e.jpg

http://jpg.co.il/view/5606fc347df0e.jpg/

פורסם

אכן נראה כמו פוקוס, מכה דומה אצלי ברכב הסתכמה בתיקון במוסך מורשה על סך 2000 ש"ח שכלל הורדה של הטמבון הקדמי וצביעה מחודשת של כל הטמבון בתנור (בשביל שכבת צבע אחידה).

מעריך שאפשר לתקן בפחות ללא צביעה של הכל ואז העלות תהיה קרובה יותר ל500 ש"ח, תלוי במה שבעל הרכב יבחר לעשות.

פורסם

זה לא נראה רציני,

והתמונה לא כלכך טובה אי אפשר לראות באמת את חומרת המכה,

לדעתי אחרי פוליש מקומי לא ישאר מזה הרבה.

בסך הכל הטמבון נראה שלם, למעט בפלסטיקה,

תקן אותי אם אני טועה, פשוט לא רואה כל כך טוב ונתפס לי הצוואר מלסובב את הראש חח

Seat Ibiza FR

פורסם

זה תלוי בעיקר במה שבעל הרכב הנפגע יבחר לעשות. אם הוא פדאנט זה יכול להגיע לכמה אלפים בודדים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

בתמונה זה הרכב הנפגע ?

אם זה רק שיפשופים בפגוש כמו שנראה בתמונה, ורק בפגוש, זה יכול להסתיים בכמה מאות שקלים (הערכה שלי ממקרה דומה בין סביב ה 400 -+ שקל להערכתי - תיקוני צבע בפגוש) . אני מציע לפותח השירשור לקפוץ לפחח עם התמונה הוא ייתן לו הערכה מדוייקת יותר והצעת תיקון במקום.

ואת הצעת התיקון הזו כדאי לקבל בכתב.

זה תלוי בעיקר במה שבעל הרכב הנפגע יבחר לעשות. אם הוא פדאנט זה יכול להגיע לכמה אלפים בודדים.

על בעל הרכב הנפגע מוטלת החובה של "הקטנת נזק" כלפי הצד הפוגע, ואם הפוגע מוצא מוסך שיתקן את הנזק בתיקון סביר ובעלות נמוכה הוא צריך להסכים לזה. כך שאף צד לא יכול להשתולל עם המחירים לא למעלה ולא למטה.

לא זוכר אם זה בחוק או בפסיקה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
זה לא נראה רציני,

והתמונה לא כלכך טובה אי אפשר לראות באמת את חומרת המכה,

לדעתי אחרי פוליש מקומי לא ישאר מזה הרבה.

בסך הכל הטמבון נראה שלם, למעט בפלסטיקה,

תקן אותי אם אני טועה, פשוט לא רואה כל כך טוב ונתפס לי הצוואר מלסובב את הראש חח

התמונה הייתה ישרה ומשום מה עשתה סיבוב כשהעלתי אותה

יש שיפשופים שנראים לי לא רציניים והפלסטיק יצא קצת מהמקום (ניסיתי לראות אם אני יכול להחזיר אותו למקום בלחיצה עדינה והוא לא זז)

בתמונה זה הרכב הנפגע ?

אם זה רק שיפשופים בפגוש כמו שנראה בתמונה, ורק בפגוש, זה יכול להסתיים בכמה מאות שקלים (הערכה שלי ממקרה דומה בין סביב ה 400 -+ שקל להערכתי - תיקוני צבע בפגוש) . אני מציע לפותח השירשור לקפוץ לפחח עם התמונה הוא ייתן לו הערכה מדוייקת יותר והצעת תיקון במקום.

ואת הצעת התיקון הזו כדאי לקבל בכתב.

על בעל הרכב הנפגע מוטלת החובה של "הקטנת נזק" כלפי הצד הפוגע, ואם הפוגע מוצא מוסך שיתקן את הנזק בתיקון סביר ובעלות נמוכה הוא צריך להסכים לזה. כך שאף צד לא יכול להשתולל עם המחירים לא למעלה ולא למטה.

לא זוכר אם זה בחוק או בפסיקה.

כן זה הרכב הנפגע. זה שיפשופים בפגוש אבל גם הפלסטיק הזה יצא קצת מהמקום שלו ואני מפחד שזה אומר שהמתכת שמחזיקה אותו התעקמה

• אחראי פורום
פורסם

לא מחזיקה אותו מתכת אלא פלסטיק, חריץ או תושבת בפגוש עצמו.

יש שם צורך בצבע, רואים קילופים. אני לא מומחה לפוקוס אבל נראה שגם המכסה וגם הפתח שלו התעוותו.

אם צריך מכסה וגם תיקון לפתח, זה עשוי להקפיץ את המחיר לטווח שבין 1000-1500₪, כולל צביעה.

חפשו פחח הוגן והתרחקו ממוסכים מורשים כי לרוב העבודה שם באיכות נמוכה ועם מחירים גבוהים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ראשית אני חייב לציין לשבח את ההגינות והיושר שלך. רוב האנשים היו נעלמים באופק. שנית, חכה שבעל הרכב יצור איתך קשר ותראה לאן נושבת הרוח. התיקון הוא לא קטסטרופלי אבל יכול לעלות בין מאות לאלפים בודדים. אם נשמע לך יקר מדי, זכותך להביא הצעה נגדי אבל לא מאיזה פחח מדרכה בטול כרם. בכל מקרה מציע לך לא לערב את הביטוח שלך על כזה דבר כי אתה נהג צעיר וכבר לצבור אצלם תביעות זה יתנקם בך בפוליסות הבאות. חוזר להתחלת התגובה - יצאת צדיק.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...