Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קרובה שלי קיבלה רכב מסוג סובארו גרנד לאונה 01 שהיה ברשותי כמה שבועות אבל לא היה לי יותר מדי זמן לטפל בו (רכשתי 2 צמיגים והחלפתי רפידות וצלחות) הלכה למוסך על מנת לבצע החלפת רצועת טיימינג + מיכל מים ובנוסף לטענת המוסך החלפת כל הרצועות, כל השמנים, כל הצינורות, פלאגים ומשולשים.

כשהגיעה לקחת את הרכב מהמוסך התחילה בנסיעה ושמה לב שהמזגן עושה רעש של עבודה אבל בפועל לא יוצא אוויר קר, חזרה למוסך טענו לפניה כי לא נגעו בכלל במזגן ושתלך למי שמתעסק עם זה וזה אמור לעלות בערך 300 ש"ח וכנראה חסר גז (לדבריה).

אני רק אציין שהמזגן עבד בצורה תקינה שנכנס למוסך ונראה לי מוזר שפתאום אחרי חצי יום במוסך הוא בדיוק החליט להתקלקל או הגז החליט לברוח.

התקשרתי למוסך (לצערי לא נמצא באותה עיר) וכנראה שהוא שמע קול של גבר הוא נותן תשובות קצת אחרות טוען שוב כי לא נגעו בכלל אבל שתביא את האוטו ויבדוק אותו, אמרתי לו איך יכול להיות שלא נגעו בכלל אם הכל חלק מהמנוע וכביכול הוחלפו צינורות ורצועות אומר שנביא את הרכב לבדיקה אצלו.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא או אם יש לכם רעיונות על משהו שאפשר לעשות על מנת לבדוק את העניין, כרגע נוסעת בלי מיזוג ועצבנית :oops:, ובלי קשר חבל לי שזה שנותנים תשובות אחרות לגבר ותשובות אחרות לבחורה אבל כנראה שזה כבר נושא ליום אחר...

פורסם

תבקש ממנה לפתוח מכסה מנוע ולצלם את אזור הרצועות. אולי שכחו להרכיב את הרצועה של המדחס.

סימנתי לך אותה בצהוב:

nn3mjjw2wdzm.jpg

Stay Dirty

פורסם
תבקש ממנה לפתוח מכסה מנוע ולצלם את אזור הרצועות. אולי שכחו להרכיב את הרצועה של המדחס.

סימנתי לך אותה בצהוב:

[ATTACH=CONFIG]434664[/ATTACH]

תודה רבה, מחכה שתתעורר ואעדכן :lol:

פורסם

תודה ניצן.

בנוסף תגיד לה לבדוק את המאווררים, לוודא ששניהם קיימים (מפרקים אותם כדי לקבל גישה לטיימינג) ושהקונקטורים שלהם מחוברים.

תמונות להמחשה וגם בשביל ניצן :)

FAN1.jpgFAN2.jpg

ואומנם טריוויאלי אבל לבדוק שכפתור A/C לחוץ.

Stay Dirty

פורסם

טוב בסוף זה היה כפתור ה-A/C :wink:

מעדכן: הרכב חזר למוסך עם חבר של המשפחה, נסע ביחד עם אחד העובדים שעבדו על האוטו למישהו שמתעסק עם מזגנים שאמר שיש "ניקל" שנראה שהוא מולחם לו טוב והתיקון הוא 500 ש"ח. החבר אמר שהוא לא מוכן לשלם על תקלה שהמוסך כנראה גרם והעובד התוודה בפניו שבתיקון הניקל הזה השתחרר טיפה והיה רעש של גז בורח (באמת כל הכבוד לכם לשחרר ככה רכב), חזרו למוסך ואחרי סוג של ריב בין החבר לבין האח של הבעלים (הבעלים לא היה) בנוגע לתשלום (האח של הבעלים של המוסך לא היה מוכן לקחת אחריות) העובד התערב ואמר שהוא יסדר את זה (כנראה לא רצה שהבעלים ידע מהסיפור).

Long story short: העובד לקח את החלק לחבר שלו והוא הלחים אותו (טוען שהיה טיפה סדוק) לאחר מכן החזיר את החלק וחיבר אותו בחזרה והוסיף שמישהו כבר תיקן וכנראה תיקן לא טוב (מוזר שהחזיק מעמד עד שפגש אותך אבל בסדר) בנוסף היה להם גז במוסך והעובד מילא גז. כרגע לפי מה שהחבר אומר המזגן תקין, מה יהיה בהמשך נחיה ונראה.

תודה רבה ל-

על הכיוון, סופ"ש נעים לכולם !

פורסם

אני גם לא יודע בדיוק במה מדובר לא הייתי נוכח ובגלל זה רשמתי בגרשיים, אני אבקש מהם לצלם תמונה של החלק (כנראה יקרה רק ביום ראשון).

• תוכן חדש...