Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אתמול נהגתי ברכב של אימי ml350 cdi 2008, אחרי יום שלם של נהיגה של 300 קמ+- בחזרה לאזור הדרום נתקעתי בפקקים באיילון, אחרי 5-10 דק של עמידה בפקקים הרחתי ריח של גזי פליטה בתא הנוסעים, כיביתי את המזגן אך עדיין היה ריח רע, בהתחלה חשבתי שזה מהרכבות שעברו ליד בתחנת השלום (אותו ריח כמו שהם נכנסות לרציף רק חזק יותר) אך לאחר 2 דק של נסיעה הבנתי שזה מהרכב, עצרתי בצד ופתחתי מכסה מנוע ואז קיבלתי גל של ריח גזים חריף שגרם לי גם לצריבה קלה בעיניים (לא הופיעה שום תקלה בלוח שעונים ולא הורגש ירידה מיוחדת בסחיבה של הרכב), המשכתי כך עוד 5 דק נסיעה עד לפגישה שהייתה לי באזור, כיביתי את הרכב וחזרתי אליו אחריי שעתיים שסיימתי את הפגישה, בדרך חזרה (נסיעה של שעה בכביש בינעירוני ללא פקקים) לא היה שופ זכר לריח שהיה קודם, יש למישהו כיוון מה זה יכול להיות?

אני לא מדבר על ריח קל של סולר שיצא לי להריח בכמה רכבים צבאיים שאתה מדליק מזגן, אני מדבר על ריח כאילו חיברת את האגזוז לתוך הרכב, משהו מזעזע.

קראתי קצת והבנתי שכדאי לבדוק ממיר קטליטי סתום/פילטר סולר/ סליל חימום/פילטר שמן מנוע/בדיקת 4גזים/צינורות דולפים.

אשמח אם יש מישהו שיוכל להיות יותר ספציפי.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

בדקתי, גם הפנימי וגם במשיכת אוויר מבחוץ הייתה את אותה התופעה, גם שהמזגן היה כבוי (על מצב אוורור פנימי) הייתה כניסה של ריח חריף לתא הנוסעים כך שזה לא מגיע מהמזגן לפי דעתי.

פורסם
יש לך סאן רוף במקרה? ואם כן, נהגת איתו על מצב למעלה? כלומר לא פתוח אחורה, ואם לא, הרגשת זיופים קלים במנוע? או שריקות של בריחת אוויר?

יש סאנרוף אך הוא היה סגור.

לא הורגשו זיופים או שריקות אולי מעט תחושה של חוסר סחיבה

פורסם

גש למוסך לבדיקה כי גם אם כרגע אין ריח גזי פליטה שדולפים משאירים סימן של פיח שחור במקום בו דלפו אז אמורים לעלות על הבעיה על ידי בדיקה ויזאולית.

פורסם

היה לי כזה דבר בברלינגו שלי (גם דיזל מסילה משותפת).

דליפה מאטם של אחד המרססים.

אובחן בעזרת חבר פורום יקר לפי סימני שמן סביב אותו מרסס.

לא היו סימנים אחרים, לא רעש של בריחת גזים ולא ירידה בסחיבה.

רק ריח של גזי פליטה שנשאב לתא נוסעים ומעט סימני שמן סביב מרסס.

תבדוק, אולי אצלך זה אותו דבר.

• תוכן חדש...