Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה שלי מתכננת לדעתי לצאת מהמשרדים הנוכחיים שלה בחודשים הקרובים.

2 קומות , 500 מטר כל קומה באלנבי פינת אחד העם (מרחק יריקה מרוטשילד מן הסתם) שמכילים היום חברת הייטק בנוחות.

אם עד יום ראשון בערב לא החזרתי לך תשובה - תזכיר לי (אני פשוט בדיוק טס - אז אני מקווה לזכור לבדוק)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש אלפי מטרים פנויים בקרית עתידים.

זה משהו מעכשיו לעכשיו או שיש זמן לשיפוץ?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)
החברה שלי מתכננת לדעתי לצאת מהמשרדים הנוכחיים שלה בחודשים הקרובים.

2 קומות , 500 מטר כל קומה באלנבי פינת אחד העם (מרחק יריקה מרוטשילד מן הסתם) שמכילים היום חברת הייטק בנוחות.

אם עד יום ראשון בערב לא החזרתי לך תשובה - תזכיר לי (אני פשוט בדיוק טס - אז אני מקווה לזכור לבדוק)

במיקום הזה עם הרכבת הקלה כרגע בתחילת הבניה , שומר נפשו יירחק ומהר

למה צריך להיות בתל אביב דווקא?? עם כל מה שצפוי שם כעת.

לפי הפירסומים זה ישפיע קשות על כל גוש דן

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי הפרסומים גם יצאו עכברושים ויאכלו לכולם איברים תוך כדי שינה

ובכלל הרכבת תיצור שואה גרעינית שלא נצא ממנה וגוש דן תיעלם בחור שחור.

לא הבנתם עדיין שזאת עונת המלפפונים?

עיתונים יוצרים היסטריה כדי שתחזרו לקרוא אותם שוב ושוב

תוך כדי הקלקה על פרסומות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס

מכיר מספר בעלי עסקים ברחוב יפו בירושלים שפשטו את רגלם בזמן עבודות הרכבת הקלה בירושלים.

כבר היום העיר תל אביב פקוקה

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין מה הולך להיות שם, בזמן הבניה של הרכבת הקלה, גם בלי להסתמך על העיתונות

הנהלת הרכבת הקלה עצמה מודה בכך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני גם מוטרד ממצב התנועה שם - ביהודה הלוי (שהוא אחד הצירים החשובים שמובילים מאיילון לשם) הולכת להיות חסימה לא להיט. הפתרונות גישה שניתנו סבירים , לא מדהימים.

אפשר להגיד את זה ד״א על בערך כל מקום לתוך תל אביב בצד הזה של איילון.

האיזור הזה הוא מהצד השני של רוטשילד מהעבודות - כלומר העבודות עצמן בקטע היומיומי לא ממש קרובות.

That said - לא נראה לי איזור הסטארטאפים ברוטשילד עומד לעבור לאנשהו אחר. זה עדיין איזור מצוין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק. זה עדיין יישאר אזור מבוקש ובצדק

גם אם זמן העמידה בפקקים יוכפל.

כך או כך, גם בשיא העבודות התנועה תזרום טוב יותר

מאשר ביום רגיל בירושלים. כל הרחובות בעלי נתיב בודד מסביב למרכז העיר... בררר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מתחיל מחר

בוא נראה האם נבואות הזעם מתגשמות,

אהה נחכה שכולם יחזרו מהחופשות שלהם כדי לבחון זאת טוב יותר

לו אני המחפש , ממתין או מחפש ישר במקום אטרקטיבי אחר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבניין החדש של צ'ק פוינט די קרוב לאכלוס. נראה לי שזה אומר שהם יפנו את המשרדים שלהם שבבניינים באזור (מלבד הבניין של צ'ק פויינט כמובן)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אלו משרדים לאכלוס מיידי (חודש קרוב). מצב התנועה ידוע, יש כאן באלאנס בין מקום בתל אביב שבו תל אביבים יכולים להגיע ברגל\אופניים לבין הרצליה שתעמיד את כולם בפקקים.

עתידים פחות רלוונטי (אם כבר חו"ל, עדיף איזור בסר\צ'מפיון בבני ברק).

אידיאלי היה בניין אלקטרה ביגאל אלון; זו פשרה טובה של תחבורה מחוץ לעיר ונגישות לתל אביבים\רמת גנים\גבעתיימים, אבל לא ידוע לי על שטח בגודל כזה שמתפנה (1000 מ"ר זה כמעט קומה, ואפשר גם את כל הקומה אם הפער במטראז' לא גדול).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...