Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאח שלי לאון 2014. 1.2 TSI DSG. היה איזשהו רעש מהמנוע. הוא היה במוסך החדש ליד איקאה. לבד הם לא מצאו פתרון. הם יצרו קשר עם סיאט ספרד. ועם גישה מרחוק הם סידרו לו את התקלה. גש לשם כל עוד הרכב באחריות. בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון-הרכב נלכך ליומיים קיבלתי רכב שכירות לדברי המוסך הרכב יעבור בדיקות מקיפות על רעשים שבסרטון בנוסף רעשים נוספים עידכונים בהמשך...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכזבה גדולה מצמפיון המוסך קיבל תשובה מהיצרן להתחיל לפרק חלקים שקשורים למנועה ואם לא ימצא הבעיה להגיעה עד לפתיחת מנועה מה אתם אומרים מה הזכויות שלי ומה אני יכול לדרוש?

פורסם
איפה כל הצדיקים שיגידו שכבר אין בעיות במנועים החדשים של VAG ..

אהלן מיקו,

תאר לי בבקשה את הבעיה במנוע הזה.

כי אף אחד מאיתנו לא יודע מה הולך שם.

וחוץ מזה, מנוע אחד זאת לא דוגמא.

יותר מזה, לא ידוע בכלל איזה מנוע זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
איפה כל הצדיקים שיגידו שכבר אין בעיות במנועים החדשים של VAG ..

המנוע הזה נמכר באלפים מדי חודש, עשרות אלפים מדי שנה. אתה קורא על רעשים באחד שעדין לא ידוע ממה הם נובעים וישר יוצא בהכרזה כזאת. אין פס יצור 100 אחוז מושלם בשום יצרן. יש עכשיו ריקול לפרארי בקליפורניה, אז מה אתה אומר, לא כדאי לקנות פרארי?

פורסם
המנוע הזה נמכר באלפים מדי חודש' date=' עשרות אלפים מדי שנה. אתה קורא על רעשים באחד שעדין לא ידוע ממה הם נובעים וישר יוצא בהכרזה כזאת. אין פס יצור 100 אחוז מושלם בשום יצרן. יש עכשיו ריקול לפרארי בקליפורניה, אז מה אתה אומר, לא כדאי לקנות פרארי?[/quote']

אתה צודק אבל איפו הבקרת איכות האוטו יצא עם רעשים אני שמתי לב אלהם שהאוטו היה ב2000 קילומטרים.

לא הגיוני מאוכזב מאוד

פורסם
אהלן מיקו,

תאר לי בבקשה את הבעיה במנוע הזה.

כי אף אחד מאיתנו לא יודע מה הולך שם.

וחוץ מזה, מנוע אחד זאת לא דוגמא.

יותר מזה, לא ידוע בכלל איזה מנוע זה.

לא מזמן פתחו פה שרשור על אוקטביה ש"הלך לה מנוע" בגלל "איזשהו חלק שקשור לשרשרת טיימינג".

אני מניח שאתה יכול לנחש על איזה "איזשהו חלק" מדובר. מה שגורם להרמת גבה באשר לאמירות ש"עכשיו המנועים האלה מקבלים מותחן שרשרת משופר".

אמנם לא שמעתי רעש מיוחד בסרטון שהעלה פות"ש, אבל כמו שזה לא מעיד על בעיה קיימת, זה גם לא מעיד על זה שתיקנו אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...