Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת קניית רכב חדש, אני מתלבט בן שני הרכבים הבאים

פורד פיאסטה שנת 2012 מנוע 1250 גיר רגיל או יונדאי I20 מנוע 1200 גיר רגיל (יכול להיות שגם אוטומט)

הצורך שלי הוא רכב קטן יחסית חסכוני בדלק וטיפולים ובטוח לנהיגה

ב 10 שנים האחרונות אני נוהג על פורד פיאסטה 96 1300 ידני ובסך הכל הייתי מאוד מרוצה ממנה (חוץ מעניין הנוחות בגלל שהיא ישנה) זהו הרכב עשה את שלו והגיע הזמן להחליף.

אשמח לדעתכם ועזרתכם מה עדיף ואילו "מחלות" יש לרכבים הללו.

תודה רבה

אייל

פורסם

שתיהם רכבים טובים,אני הייתי הולך על פורד עקב חומרים טובים יותר ו 7 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב שחלק גדול מה i20 הידניות הם המנוע הקטן הן 3 דלתות.

אני חפשתי לא מזמן סופר מיני ידנית באיזור מודל 2012, ובאופן כללי ההיצע של i20 היה מאוד נמוך.

ממה שקראתי והתעניינתי אז - לשני הדגמים אין מחלות מוכרות. (אולי מישהו אחר יגיד אחרת)

בפיאסטה הקונסולה המרכזית היא סוג של בולטת כלפי הנהג, לי זה הרגיש קצת קלסטרופובי, אבל לא פסלתי אותה בגלל זה.

תעשה סיבוב בשתיהן ותראה מה יותר נראה לך. הייתי מוסיף למשוואה גם את קיה ריו הידנית, מ 2012, אמינה, חסכונית, מרווחת, 5 כוכבי בטיחות, טיפולים זולים, אין חגורת טיימינג.

אבל בגדול, לפחות מהנסיון שלי - שוק הידניות המשומשות מאוד מצומצם, אז אני ממליץ לך לא להינעל על דגם אחד בלבד, (במידה ושני הדגמים מוצאים חן בעינייך ) לחפש גם וגם, והאקזמפלר השמור והאטרקטיבי יותר שתמצא - לך עליו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Rolling stony, אפשר להסתמך על חוות הדעת שלך על שני הדגמים גם על הדגמים האוטומטיים?

מחפש רכב סופר מיני.

קיבלתי הצעה לפיאסטה 2012 אוטומט יד ראשונה מליסינג 54,000 ק״מ ב 49,000 ₪.

מה דעתך על הרכב?

מחפש רכב שני לאשתי ולילדה שבדרך, הרכב יסע כ 50 ק״מ ביום בממוצע, החשיבות הכי גדולה שלי היא לבטיחות ואמינות, מחפש רכב סופר מיני כי מדובר ברכב שני בתל אביב.

פורסם

אני עם i20 ידנית2014 ,מניסיון אישי איתו רכב מרווח,חסכוני בדלק ,אמין וזול לאחזקה.גם אני חושב שקונסולה מרכזית בפיאסטה לא מוגדרת ומובנת.אם אתה מעונין אני מוכר את היונדאי שלי.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
Rolling stony, אפשר להסתמך על חוות הדעת שלך על שני הדגמים גם על הדגמים האוטומטיים?

מחפש רכב סופר מיני.

קיבלתי הצעה לפיאסטה 2012 אוטומט יד ראשונה מליסינג 54,000 ק״מ ב 49,000 ₪.

מה דעתך על הרכב?

מחפש רכב שני לאשתי ולילדה שבדרך, הרכב יסע כ 50 ק״מ ביום בממוצע, החשיבות הכי גדולה שלי היא לבטיחות ואמינות, מחפש רכב סופר מיני כי מדובר ברכב שני בתל אביב.

אני לא זוכר באיזו שנה עברו למנוע ה-1.6 עם הגיר הרובוטי...

איזה דגם מציעים לך?

תהייה מודע לכך ש-יש לא מעט תלונות על התנהגות הגיר הרובוטי בפיאסטה האוטומטית (גם אם לא כמו בפוקוס...).

בכל מקרה, במעבר לכלי רכב אלו עם גיר אוטומטי, אתה מעלה את מחיר הקנייה, את עלות האחזקה השוטפת ואת תצרוכת הדלק.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

זה המנוע הקודם עם גיר אוטומט פלנטרי.

הרכב לא הכי זריז אבל יספק את רוב האנשים,מושבים נוחים,אהבתי את איכות החומרים,רכב לא רע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאיזו חברת ליסינג?

ואכן זה המנוע הקודם, אבל הרכב מרגיש איכותי, מאובזר טוב לזמנו, נוח מאוד לנסיעה, בצריכת דלק הוא לא משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

הרכב יירכש משלמה סיקסט, לקחתי את הרכב לבדיקה היום ויצאו כמה ליקויים (אנסה להעלות צילום של המסמך בהמשך) אך הבוחן אמר לי שמנוע, גיר ושילדה תקינים והנציג משלמה סיקסט טען שברגע שאתן לו אוקיי על הרכישה הוא שולח את הרכב למוסך של פורד כדי לטפל בכל הדברים ושאקבל את המפרט המלא של הטיפול ואחריות לשנה על כל המכלולים. אבקש ממנו שתוחלף תושבת מקורית, מקווה שזה מה שאכן ייעשה.

פורסם

תעלה טופס שנראה מה מצב הרכב,

לגבי סיקסט - הם מטפלים בדרך כלל במוסך לא מורשה יבואן אלא מורשה משרד התחבורה, היו פה כמה שרשורים על זה. קח בחשבון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...