Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

ביתי עומדת לקבל רישיון (בשעה טובה) ואני מכין את עצמי ליום שאחרי.

אני יודע שעלויות הביטוח לנהג צעיר מטורפות ולכן רציתי לשאול מניסיון החברים אם יש רכב בסכום של עד 45K (משומש) שעלות הביטוח שלו "הכי נמוכה" לצעירים?

(אולי איזה משהו מקטגוריות המיני למיניו או דומה)?

אשמח לשמוע עצה והמלצה?

תודה,

גילעד.

פורסם

רכבים כמו אלטו למשל,פיקנטו,פיגו 107,פנדה.. הם יהיו בעלי הביטוח הנמוך לצד אחזקה זולה גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפיאט אם מדובר על גיר אוטומטי יש גיר רובוטי,מצד אחד חיסכוני מצד שני הפעולה שלו לא חלקה כמו של גיר אוטומט רגיל,מעבר לזה אין בעיות אמינות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בפנדה הביטוח זול מאוד סביבות ה4000 שקלים , ואני מדבר על ביטוח לכל נהג כולל נהג חדש כהגיל של הנהג הצעיר ביותר הוא 18, בפיקנטו לעומת זאת ביטוח של נהגת חדשה מעל גיל 24 עולה יותר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הפיאט 500 מהממת, אבל מרגישה קטנה מדי מבפנים ביחס לפיקנטו לא?

בכל אופן, ככשאלתי כאן לפני זמן מה לגבי רכב לסטודנט, רוב חברי הפייסבוק המליצו על הפיקנטו כרכב האולטימטיבי.

אני נוטה להאמין בחכמת ההמונים, מה גם שאני לא מומחה גדול ויש כאן כרישים שמבינים הרבה יותר ממני.

פורסם

הסלון של הפיקנטו לעומת ה500 די מחוויר,מה גם שמקדימה יש הרבה מקום,היא חיסכונית מהפיקנטו ובאמת גורמת לחייך.

פורסם

תודה!

האמת שככל שאני חוקר ובודק יותר אני רואה שגם הסיטרואן C1 יכולה לשמש חלופה (אם אצליח לשכנע את הנערה שהיא גם חיננית דיה כי היא די "נעולה" על ה500).

קשה הנושא הזה של ביטוח לצעירים...

תודה,

גילעד.

פורסם

הדור הקודם מאוד חיסכוני ולא יקר לאחזקה.

מנגד לא מאובזר,מנוע יחסית רועש.

האמינות טובה.

פורסם

למה ילדה צריכה רכב משלה? לא תוכל להסתדר עם רכב המשפחה? מילא אם היית מעשירי הארץ, אבל לפי התקציב די מובן לי שיש מגבלות, ואפשר להשקיע 45 אש"ח בצורה יותר מוצלחת ולהסתפק בהרחבת הביטוח על הרכב הקיים.

בסופו של דבר מה שיקבע את עלות הביטוח הוא היקף הביטוח (מקיף לעמות צד ג'), גיל הנהגת והותק שלה (שנה ראשונה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...