Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פיאט גרנדה פונטו 2007 אוט' 1400 סמ"ק.

\ברצוני לשפר מספ דברים ברכב ןהם:

1.שיפר צריכת הדלק?

2.הוספת כוח סוס?

3.וטיונג למנוע?

האם מישהו מכיר ספרות טכנית /או אתר אינטנט / או מידע אישי שיעזור לי לבצע את השינוי ברכב?

תדה רבה לכולם מראש.

המשך טוב.

bibei

פורסם (נערך)

בזמנו יצרתי קשר עם E&A בנוגע לתוכנה של אפסולוט לרכב, היה אמור לתת כ85~88 סוסונים חמודים בתמורה לפחות מ2000 ש"ח.

עכשיו בנוגע לכל המזלזלים- נכון שהשיפור בPEAK דיי שולי אבל בפורומים בחו"ל טענו ששינוי התוכנה כן יכול לתת שיפור מורגש בתחום אחר של הסל"ד והמנוע ירגיש טוב יותר. לא לישכוח שמדובר מראש במנוע שדיי מוגבל ומציע יחסית נתונים נמוכים לעומת מנועים אחרים בנפח זהה ואם תוכנת ניהול חדשה הוא יכול לחלץ כ88 כ"ס בימקום 75 אפשר לישקול אותו ואם יש כסף מיותר(?) אז למה לא?

לצערי לי עדיין לא יצא לנסות אבל אני זוכר שהייה אפשרות לנסות לזמן מוגבל ללא תשלום ומעניין עם פ"ש יחזור עם חוות דעת משלו על ה"שיפור".

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זרוק את הרכב, זה השיפור היחיד שתוכל לעשות,

לא הייתי משפר רכב כזה כי הוא מיועד להיות רכב "זקנות"

זה מנוע חלש על גוף יחסית כבד,

הדבר היחיד שהייתי עושה במקומך ,זה בדיקה במחשב לראות אם יש שריפת דלק אופטימלית או בעיה אחרת , לחץ אויר בצמיגים תקין, ובמידה והרכב צריך טיפול או שביצע אז לוודא שהחלפים שהרכיבו או שאמורים להרכיב הם מקוריים , או חליפיים מתאימים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שיפורים וחסכון בדלק ממש לא הולכים ביחד.

רוצה לחסוך בדלק?

סע רגוע, שמור על מהירות שיוט קבועה, בדוק לחץ אוויר בצמיגים כל שבועיים ותרוקן את הרכב מחפצים מיותרים.

רוצה שיפורים ועוד כוח?

לצערי אין מנוס מלהחליף רכב לבסיס שיפורים טוב יותר.

פורסם

1.שיפר צריכת הדלק? - פרסם את הרכב ביד 2/פשפשוק/קארזפורום/סוויץ'/3 שלטי למכירה על הרכב...

2.הוספת כוח סוס? - חכה שהקונה הפוטנציאלי יגיע ותמכור את הרכב

3.וטיונג למנוע? - אחרי שמכרת, חפש רכב אחר במסגרת התקציב שלך שיענה לדרישות שלך

bibei

תשובה באדום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...