Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר ששנה שעברה הרכב טופל במוסך מורשה טויוטה ''אמין מוטורוס'' , לאחר הטיפול החלטתי שלא לחזור אליהם יותר ולכן השנה חיפשתי מוסך חדש .

התקשרתי ל מת''ם מוטורוס לקבלת הצעת מחיר - נאמר לי בטלפון : טיפול 135 אלף זהו טיפול קטן - 450 ש''ח כולל מע''מ.

האמת שהפתיע אותי המחיר , לא שזה מחיר זול להחלפת שמן + פילטר , אולם זהו בהחלט מחיר סביר .

הגעתי למוסך בשעה שתיאמנו , את פני קיבלה יועצת שירות נחמדה , התיישבנו מול המחשב שפלט הצעת מחיר חדשה בגובה 705 ש''ח .

הסברתי לה שזאת אינה ההצעה שקיבלתי בטלפון והיא השיבה , "נכון הוספתי כאן עוד כל מיני תוספות לא הכרחיות ואם אינך מעוניין בהם נוריד אותם ונחזור להצעה המקורית" , אני השבתי בחיוב וכך היה .

ניגשנו לרכב , היא רשמה את הקוד , הלבישה כיסוי על המושב , עטפה את ההגה בניילון ובזמן הזה שאלה אם יש אולי משו נוסף שהיתי מעוניין שיבדקו\יבצעו בנוסף . בדיוק נזכרתי שהמשאבת מים של הווישרים לא עובדת , הזמנתי אחת מאיבי כבר לפניי כמה חודשים אבל לא היה לי זמן ללכת למוסך להתקין אותה והיא שוכבת לה ברכב , וביקשתי שאם יוכלו להתקין אותה על הדרך ובלי לגבות מחיר מוגזם אני מאוד אשמח , היא חייכה וביקשה שאניח אותה על המושב בצד .

סיימנו , היא הציעה שבמקום שנחכה , נהג יקפיץ אותנו לקניון הקרוב וכך היה , אני ובני הלכנו לקניון אכלנו משהו ופינקנו את עצמנו בכמה חולצות שהיו במבצע בפוקס , לאחר כ 3 שעות חזרנו למוסך , שילמנו ויצאנו לדרכנו , רק בדרך חזרה שמתי לב שמשאבת המים איננה על המושב , כשניסיתי להפעיל את הווישרים קפצו מים נקיים על השמשה ואני פשוט חייכתי ...

אז מה היה לנו :

- החלפת שמן

- פילטר שמן

- פקק איטום

- החלפת נורה

- התקנת משאבת ווישרים

- נקיון חיצוני למנוע

- שטיפה חיצונית לרכב

המחיר : 465 ש''ח .

קצת על המוסך עצמו :

המוסך מאוד גדול , בלי צל של ספק המוסך הכי נקי ומסודר שהיתי בו אי פעם , שירות אדיב ומחיר הוגן , ישנן 3 פינות המתנה מתוכן 2 בפנים עם עמדת קפה , פלזמה מחוברת לכבלים , כורסאות עור ומזגן מקפיא ועוד פינה מוצלת בחוץ למעשנים ביננו , קיים חלון בפינת הישיבה התחתונה אשר משקיף למוסך ממנו ניתן לעקוב אחריי הנעשה ברכב .

בנוסף קיים אולם תצוגה , למרות שלא התעניינתי בקניית רכב חדש , אף אחד לא העיר לי על כך שפתחתי רכבים התיישבתי והתרשמתי .

בשורה התחתונה אני יצאתי מאוד מרוצה .

פורסם

שתבין שהמוסך במתמ בלשון המעטה נחשב "פחות" "טוב" משמעותית מזה שממול לב המפרץ והכי מומלץ זה שבנשר. בכל אופן אחלה מחיר ואחלה שירות, כיאה לטויוטה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זה ''שממול'' בלב המפרץ לא כל כך ממול , זה צד שני של חיפה , שנית זה שבנשר שאמרת שהוא הכי מומלץ נקרא ''אמין מוטורס'' ואצלו טיפלתי בשנה שעברה , אני לא מעוניין להרחיב אבל החלטתי שלא לחזור אליו לאחר הטיפול האחרון .

פורסם

זה שבלב המפרץ נקרא פריים מוטורס, אני מטפל שם ביאריס השנייה וסה"כ מרוצה.

נשמע כמו חוויה חיובית ביותר, שמחתי לקרוא.

נראה לי שכדאי שתפרט על הרכב, סוג השמן ששמו, ובלי כל קשר ממליץ לך לבדוק את מפלס השמן, לאחרונה נוטים להגזים במילוי...

• תוכן חדש...