Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על משהו בסגנון הזה:

אני שוקל לקנות מכונת שטיפה בלחץ Kraecher K2 car kit (זולה, ולא דורשת חיבור לצינור גינה), ולבצע איתה שטיפה כזו...

הפלוס שאני רואה זה שמדובר בשטיפה הכי מהירה וקלה שניתן להעלות על הדעת.

האם יש מינוסים משמעותיים?

פורסם

גרניק עובד על ידי חיבור צינור מים + כבל חשמל.

מים בלבד לא מורידים לחלוטין לכלוך שעל הרכב.

אתה עדיין תצטרך לעבוד בשיטת 2 דליים, ולאחר מכן לייבש את הרכב עם מגבת ייבוש.

פורסם
גרניק עובד על ידי חיבור צינור מים + כבל חשמל.

מים בלבד לא מורידים לחלוטין לכלוך שעל הרכב.

אתה עדיין תצטרך לעבוד בשיטת 2 דליים, ולאחר מכן לייבש את הרכב עם מגבת ייבוש.

1. כתוב על המוצר שלא צריך חיבור לברז מים. אפשר למלא מים במיכל שיש לו ברז למטה (גרביטציה)

2. המים בלבד לא אמורים להוריד את כל הליכלוך שעל הרכב, כי משתמשים גם בסבון... (אבל אולי גם זה לא מספיק...)

פורסם

כבר שנים שאני משתמש בQD עם תכשירים לניקוי רכב ללא מים.

כעיקרון, זה מבריק את האוטו חבל על הזמן ומוריד לכלוך קליל. לאחר הרבה פעמים אתה תמצא כבר מלא סווירלים, אבל עם כמה שאני אוהב את הטויוטה היפה והזקנה שלי זה לא ממש מפריע לי בייחוד עם הצבע הפגום שלה כבר שאין לי מה לעשות תודות לנזקי השמש ולדלתות של הישראלים, אבל בכללי זה מומלץ כשהאוטו נקי מאוד אחרת כדי להבריקו.

פורסם
1. כתוב על המוצר שלא צריך חיבור לברז מים. אפשר למלא מים במיכל שיש לו ברז למטה (גרביטציה)

2. המים בלבד לא אמורים להוריד את כל הליכלוך שעל הרכב, כי משתמשים גם בסבון... (אבל אולי גם זה לא מספיק...)

1. הגרניק הזה יודע לינוק מים מדלי, אבל עדיין תצטרך לחבר אותו לחשמל.

אם אתה לא עומד לנצל את הגרניק כפי שהוא אמור לעבוד (צינור מים+ חשמל), אז בשביל מה לך לקנות אותו במאות שקלים?

קח בחשבון שתצטרך להוריד לחניה ג'ריקנים כבדים עם מים .

2. הסבון שהוא משפריץ על הרכב ( SNOW FOAM) נועד לריכוך ראשוני של הלכלוך.

אתה עדיין תצטרך להשתמש בשיטת 2 דליים בשביל לשטוף את הלכלוך לחלוטין מהרכב.

פורסם

אושריקו, לא הבנתי מה הטענה שלך... :)

בעיקרון קניתי כבר ONR ואני מוכן לשטיפה rinsless, אבל עכשיו כשאני רואה כמה טינופת יש על הרכב (סתם משבועיים שלא עשיתי איתו יותר מדי), זה פשוט מרגיש לי לא פרקטי לעשות rinsless (סתם יטנף מיליון מטליות), ואני שוקל את הגרניק...

פורסם (נערך)
1. הגרניק הזה יודע לינוק מים מדלי, אבל עדיין תצטרך לחבר אותו לחשמל.

אם אתה לא עומד לנצל את הגרניק כפי שהוא אמור לעבוד (צינור מים+ חשמל), אז בשביל מה לך לקנות אותו במאות שקלים?

קח בחשבון שתצטרך להוריד לחניה ג'ריקנים כבדים עם מים .

2. הסבון שהוא משפריץ על הרכב ( SNOW FOAM) נועד לריכוך ראשוני של הלכלוך.

אתה עדיין תצטרך להשתמש בשיטת 2 דליים בשביל לשטוף את הלכלוך לחלוטין מהרכב.

הבנתי... בכל זאת, נראה לי שאחרי שטיפת הרכב בצורה הזו, בערך 99% מהליכלוך יורד, אז השטיפה עם שני הדליים צריכה להיות ממש מהירה (הספוג יצטרך לעבור על איזור מאוד מאוד גדול ברכב כדי להתלכלך).

לגבי זה שאני צריך להוריד ג'ריקנים כבדים, אני אצטרך הרי בכל מקרה להוריד אותם אם אני עושה שטיפת שני דליים... (ממה שראיתי, אנשים שמדדו את כמות המים שהם משתמשים עם גרניק לשטיפת רכב גדול, מבזבזים בערך 30-40 ליטר בסך הכל... שטיפה עם צינור מים מבזבזת הרבה יותר מים מאשר גרניק, מאות אחוזים יותר).

עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם

ממש לא 99%.

רק אם יש אוטם/ציפוי על הרכב נגיד 70% מהלכלוך ירד,כל השאר חובה לעבור עם כפפה.

ואני מדבר מתוך ניסיון אני עובד בשיטה הזו כבר כמה שנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ממש לא 99%.

רק אם יש אוטם/ציפוי על הרכב נגיד 70% מהלכלוך ירד,כל השאר חובה לעבור עם כפפה.

ואני מדבר מתוך ניסיון אני עובד בשיטה הזו כבר כמה שנים.

אריק, אז מה לדעתך התרומה של השטיפה בלחץ, בהשוואה לסתם לשפוך דלי מים על הרכב? (בהנחה שבשני המקרים צריך לעבור עם כפפה)

פורסם

דלי מים לא חזק כמו לחץ של גרניק ולכן יוריד פחות לכלוך.

ואז שתעבור עם הכפפה אתה תגרור יותר לכלוך מה שיגרום ליותר סווירלים ושריטות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...