Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אתמול רכשתי פיאט פונטו איבו 2012 1.4 ידניתׁ(My Life) מהחברה,

זה אומנם ישמע קצת טיפשי לשאול(סלחו לי...) אבל אני יודע שיש בפורום אנשים שרוב העיסוק שלהם הוא

עולם המכוניות ומפה אני מאמין שגם הטיפים יהיו מהלב ולא מתוך רצון להשתכר(הכוונה למשכורת).

השאלה שלי היא מה הם הדגשים בנושא טיפול ותחזוקה שוטפת של הרכב למי שנתקל בו ו/או הייתה לו היסטוריה עם הרכב.

הבנתי שהטיפול שהיצרן ממליץ הוא די לא טוב (אחד ל30 אלף קילומטר) ואיזה טיפולים שווה לעשות בתדירות גבוהה יותר?

אגב, הרכב מהשניה שיצא מהסוכנות(הכוונה לידיים שלי,אתמול) המערכת עצור וסע מהבהבת ורשום Unavailable בזמן עצירה (גם לאחר נסיעה ארוכה של למעלה מ-60 ק"מ)

תודה רבה לעוזרים:-D

עריכה אחרונה על ידי danuzan
פורסם

אכן מומלץ לקצר את הטיפולים ל-15 אלף במקום 30, לפחות מבחינת שמן ופילטר.

ידוע לך מתי היה הטיפול האחרון ומה הוחלף בו?

מאיפה אתה בארץ ?

Stay Dirty

פורסם (נערך)

בספר הרכב תוכל לקרוא עוד על התנאים בהם מערכת עצור וסע לא פועלת.

בין התנאים: נסיעה לאחור (המערכת מבינה שאתה נמצא בתמרון חניה ומנטרלת את עצמה), מערכת בקרת האקלים עדיין לא הגיעה לטמפרטורה המבוקשת ויש עוד כמה סיבות שאינני זוכר כרגע, הדבר גורם להופעת הכיתוב שציינת.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אכן מומלץ לקצר את הטיפולים ל-15 אלף במקום 30, לפחות מבחינת שמן ופילטר.

ידוע לך מתי היה הטיפול האחרון ומה הוחלף בו?

מאיפה אתה בארץ ?

יש לי את הספר טיפולים ונעשו שני טיפולים בזמן(יחסית...הראשון הוא ב30,560KM והשני ב61,380KM)הרכב עבר אליי ב62 אלף קילומטר

אני מלוד

• תוכן חדש...