Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את התמונות, המצב לא מלבב. מיקום בעייתי.

אופציה נוספת למזגן זול: FAMILY.

הם התחילו לעבוד עם היצרן הסיני AUX. היצרן הסיני AUX - עד לפני שנה - עבד עם אלקטרה.

בשוק יש חלפים בשפע...

אחריות: 5 שנים מלאות (היה 3).

הדימיון בעיצוב החיצוני בין ה FAMILY הנוכחי לאלקטרה של לפני שנה-שנתיים הוא מטורף.

קרוב משפחה רכש אחד כזה היום ומחר אני מסייע לו בהתקנה... אדווח בהמשך.

עריכה: חשוב לציין שאני מדבר על סדרת ה LED BIO ולא על סדרת ה BIO הרגילה או סדרה אחרת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רכשתי את הפמילי 2.5 כ"ס לפני חודש , מבחינתי נתן את התמורה הגבוה ביותר לשקל , הבית קטן 60 מטר והוא נמצא בסלון, המזגן מגיע לכל הבית גם כשהוא על מהירות נמוכה ובסך הכל עושה עבודה מעולה

החיסרון היחידי הוא הרעש שהוא מייצר גם עם מהירות נמוכה ויחידה חיצונית גדולה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
רכשתי את הפמילי 2.5 כ"ס לפני חודש , מבחינתי נתן את התמורה הגבוה ביותר לשקל , הבית קטן 60 מטר והוא נמצא בסלון, המזגן מגיע לכל הבית גם כשהוא על מהירות נמוכה ובסך הכל עושה עבודה מעולה

החיסרון היחידי הוא הרעש שהוא מייצר גם עם מהירות נמוכה ויחידה חיצונית גדולה

סביר להניח שזה של AUX.

המזגן נראה כמו בתמונה שצירפתי ?

אגב, המזגנים של אלקטרה אף פעם לא היו שקטים - אך מצד שני מזגני 2.5 כ"ס הם מזגנים גדולים והרעש בהם ניכר גם במהירויות נמוכות. ישנם מזגנים שהם מאוד שקטים אבל בתקציב מוגבל לא תמצא כאלה בד"כ.

המחיר ל Family Bio ב 2 כ"ס הוא 2700 שח שזה לא רע בכלל.

**** חשוב לציין שאני מדבר על סדרת ה LED BIO. הסדרה הרגילה לא שייכת ל AUX אלא ל"צ'יגו".

איציק

familyAC.jpg

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מכיר את הדגם, זה לא של AUX אלא של CHIGO. הם אכן רועשים ביחס לממוצע בקטגוריה.

עד היום המזגנים השקטים שנתקלתי בהם - בקטגוריית המיינסטרים - שייכים ל GREE (תדיראן) ו MIDEA על כל נגזרותיה (מה שהיה פעם טורנדו ו SAGA והיום הפך לאלקטרה רילקס\גו\בייסיק\קלאסיק וכד').

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, בגזרת ה-2.5 כוח סוס על אילו דגמים אתה ממליץ?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ממליץ להימנע מCOOL AIR

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
ממליץ להימנע מCOOL AIR

בשוק מסתובבים COOL AIR-ים גם של AUX גם של MIDEA גם של AIRWELL ויש אפילו דגם של אינוורטר אחד ששיך ל HISENSE.

לא הייתי מצהיר שיש להימנע מהם, צריך לדעת מה לקנות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...