Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי גאון אבל ללא ספק אכזב את הציבור בכך שטען שיטפל במונופול הגז ובסוף לא פעל כך.

צריך לתת לו הזדמנות , הוא רק נכנס לתפקיד.

בהמשך באמת נראה אם יש תוצאות ממנו או לא. בכל זאת , אני מקווה שכן.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

כפי שאני מבין את הנקרא:

בשנה הראשונה תהיה ההנחה הגבוהה ביותר (18%), בשנה השנייה תהיה הנחה קטנה יותר ביחס למחיר כיום (13%) וכן הלאה. צריך לחשב ממוצע חשבוני של שלושת השיעורים, ולא כפל (ריבית דריבית).

בין השורות: אני לא חושב שההנחה הזאת תחלחל לחברות המתחרות בינהן, אלא לפול בלבד.

עריכה: לדעתי כל גופי התקשורת קיבלו הודעה סתומה לעיתונות, וכולם מפרשים אותה כראות עינהם.

הגדיל לעשות הביביתון "ישראל היום" שכתב בכתבתו בלי למצמץ:

ירידה מתמשכת במספר תאונות הדרכים ובמספר ההרוגים והנפגעים בתאונות הדרכים בשנים האחרונות, הודות למדיניות האקטיבית של שר התחבורה, ישראל כץ.

ולא שום סיבה אחרת לנתון המפוקפק.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

אכן נתון מפוקפק.

http://www.cbs.gov.il/reader/newhodaot/hodaa_template.html?hodaa=201527113

 בשנת 2014 נרשמו במשטרת ישראל בתיקי "תאונות דרכים - ת"ד" (לא כולל אזור יהודה והשומרון)11,772 תאונות דרכים עם נפגעים, ירידה של כ-%10 לעומת שנת 2013.

 מספר ההרוגים בשנת 279) 2014) גבוה בכ-%1 לעומת שנת 2013.

:turn-l:
פורסם

ואנחנו עוד חשבנו....

חרא מדינה !

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4669515,00.html

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...