Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורו, ריב מטופש או לא

אני לא רואה פה שום ריב אלא דיון פורה, מכובד, ענייני ומעניין מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

David32, עשית קצת סלט.

אין זמן ידוע לאלפא ג'ולייטה תלתן סביב הרינג (אני מתייחס לתלתן החדשה). אם אלפא עשו בדיקות, הם שמרו את הזמנים לעצמם.

בעיניי, צמיג ברמה של מישלין פיילוט ספורט 3/גודייר אסימטריק 2 ודומיהם זה די והותר להוט האצ' כמו ג'ולייטה או לאון בגרסאות החמות שלהן. מישלין קאפ 2 זה צמיג שיושב על פרארי 458.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
עניין של טעם.

לא מדבר על טעם אלא על השקעה ובידול. אלפא נראות אחרת ומזוהות ככאלו.

בטח מבפנים, הסיאט יעילה אבל משמימה.

לפרסם בפני כולם שיא חדש למכוניות הנעה קדמית ברינג זה האמא של הלקדם תדמית.

חוצמי חופרי פורומים ומגזינים אף אחד לא יודע...

ביננו, זה גם ממש לא מעניין לנהיגה על המכונית פרופר.

זה נתון שחשיבותו בעולם המעשה שולית, כמו השפעתו התדמיתית.

הסיאט נראות כמו כל אוטו אחר.

אין בהן כלום שונה.

ובגלל שהן חייבות להיות זולות, גם לא יהיה.

שיילכו הפוך ויביאו מכוניות הארד-קור ביצועיסטיות וזולות וייקחו את הנישה שהיתה פעם "ראלי".

זו תהיה בשורה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היא לא יכולה לא בגלל גרמניות החלפים אלא בגלל גרמניות המנהלים שאחראים במטה VAG על סיאט.

אי אפשר ליצור אוטו "לטיני" עם חלקים "גרמניים". האופי לא קם ונופל על החיבור בין החלקים אלא גם יורד לעומק התכנון שלהם. ע"ע תרבות ארגונית.

:idea:
פורסם
עשית סלט.

אין זמן ידוע לאלפא ג'ולייטה תלתן סביב הרינג (אני מתייחס לתלתן החדשה). אם אלפא עשו בדיקות, הם שמרו את הזמנים לעצמם.

בעיניי, צמיג ברמה של מישלין פיילוט ספורט 3/גודייר אסימטריק 2 ודומיהם זה די והותר להוט האצ' כמו ג'ולייטה או לאון בגרסאות החמות שלהן. מישלין קאפ 2 זה צמיג שיושב על פרארי 458.

הסלט הוא שלך. בהודעה #575 אתה נתת משקל לעניין הצמיגים. לא אף אחד אחר.
פורסם
אתה מתכוון שמולקולות הפלסטיקה כוללות DNA אחר?

אני מתכוון שקודם כל תשכיל להבין תרבות ארגונית מהי ואז אואיל בטובי להתייחס להודעתך.

פורסם

אגב אני מתנצל על התגובה האחרונה ששיניתי, הגבתי מהפלאפון, ראיתי דאבל פוסט, ריפרש על המחשב והתגובה השניה נעלמה אז נאלצתי לכתוב אותה שוב.

באגירה, צודק, זה לא ריב אלא דיון.

פקלוסטר - חלקים? מה נראה לך, שנאבות של פיאט (הלטינית) שונות באמת מנאבות גרמניות של VAG?

נראה לך שהבולמים כול כך שונים? מה, הם לא צינור ישר שיוצא ממנו עוד צינור מתכת?

מה גרמני או לטיני בחלקים בדיוק?

אולי פעם פיאט הייתה עושה חלקים מחלידים וVAG היו משקיעים המון בציפוי נגד חלודה, אבל זה כבר לא רלוונטי היום.

אני מבטיח לך שרוב החלקים ברכבים האלה די זהים, אולי החיבור עצמו שונה (כמו לשים ראש אלן על בורג פיליפס) אבל בבסיסם הם די זהים, מפה רק נשאר להרכיב "איך שבא ליצרן"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ההבדל לא בא לידי ביטוי ברמת ארגון נמוכה שאליה משתייכות נאבות (קל וחומר לא מולקולרית, ע"ע עקיצתו של מר פטל), אבל זה כן בא לידי ביטוי ברמת ארגון נמוכה (היינו, עמוקה) מאשר הרכבת חלקי לגו מוכנים מהמדף.

פורסם
אתה משכיל מספיק לדון איתו? צא ולמד. אחר כך חזור. מעניין מה ההשכלה והניסיון האמיתי של האריסטוקרט הזה.

אם רק היית יודע, היית מושך בחזרה את ההודעות שלך..

פורסם
ההבדל לא בא לידי ביטוי ברמת ארגון נמוכה שאליה משתייכות נאבות (קל וחומר לא מולקולרית, ע"ע עקיצתו של מר פטל), אבל זה כן בא לידי ביטוי ברמת ארגון נמוכה (היינו, עמוקה) מאשר הרכבת חלקי לגו מוכנים מהמדף.

אפשר להסביר את זה בלי המושג "רמת אירגון"? מה ההבדל בתכלס?

(אני אפילו לא מנסה לנחש למה התכוונת, כי אני פשוט לא מבין)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ברמה של ברגים בוודאי שאין הבדל. הכי קל זה להקצין.. מצד שני, זה לא שאם תיקח חלקים "גרמניים" מהמדף, שתוכננו מתוך תרבות ארגונית שאופיינית לגרמנים, תוכל להרכיב לך אוטו "לטיני". ההבדל נמצא איפשהו בין שתי הרמות האלו. זה כל מה שניסיתי לומר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...