Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור, לא אכיפה ולא חוקים יעזרו.

מי מצתרף אלי ל "כח 17 למיגור תופעת האופניים החשמליות על המדרכות"?

דרישות התפקיד:

שריר דו ותלת ראשי מפותחים!

אלת בייסבול!

נסיון קודם בבייסבול או גולף - ייתרון!:twisted:

אשמח להצטרף.

ניסיון באגרוף יכול לעזור ?

אשמח לדבר על שכר כמו כן, בנוסף אני אגייס כמה חברים ואייצר מדים יחודיים לעמותה, הפנתרים השחורים מישהו ? :evil:

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הללו קיטי

92dea38b1662ab3f383df4ac0c493c3c1763b3ca7c0e42d5e2210f832fde54f8_large

Hello-Kitty-heroes-1-990x500.jpeg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רבותי, אין שום סיכוי לכל התקנות: מספרי הרישוי יגמרו בין רגע, כל התוכניות ל-2017 יוקדמו ויהיה ברדק במחשבי רשות הרישוי והמשטרה. :-D

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רבותי, אין שום סיכוי לכל התקנות: מספרי הרישוי יגמרו בין רגע, כל התוכניות ל-2017 יוקדמו ויהיה ברדק במחשבי רשות הרישוי והמשטרה. :-D

אף אחד לא אמר שזה צריך להיות מספרי רישוי כמו של רכב...

יש מ-XXX למשטרה, צ-XXX לצהל, מ.צ-XXX למשטרה צבאית, יהיה א.ח-XXX לאופניים חשמליות אולי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הבעיה היא שבמדינה אין חינוך.

אני לא יודע איך זה היום אבל כשאני למדתי בבית ספר, היה לנו שיעורי "בטיחות בדרכים" שאפילו היו מוציאים אותנו לפארק סגור שמדמה סביבה של כביש, עם תמורירם, סימונים על הדרך וכו', היו נותנים לנו אופניים ומלמדים לנסוע ולשמור על חוקי התנועה. זה לא עזר במיוחד כי זה היה רק שנת לימודים אחת לזכרוני (כיתה ה' או ו'), טוב לפחות תנ"ך למדתי מכיתה ד' עד יב' ואפילו עשיתי בו בגרות so here is that.

חוסר חינוך אגב נובע משתי דברים אחרים:

הראשון זה האימפוטנטיות של הרשויות לדוגמא בתי ספר, לשמור על סדר. נולדתי ברוסיה הסובייטית וכשלא הייתי מקשיב בשיעור הייתי מקבל מכה עם סרגל בידיים. פה לאלימות כלפי ילדים מתייחסים כמו אל רצח. אז מה? שיקבל קצת מכות ויגדל גבר ולא בטטה על אופניים חשמליות שמדקלמת כל היום "למה מה קרה?!". תכנסו לכל כיתה פה בארץ ואז תלכו לספארי, אני בטוח שלא תוכלו למצוא הבדלים. סתם דוגמא: לפני כמה שבועות נסעתי באוטובוס והיו שם חבר'ה צעירים בני 15-16 מהים כנראה, שהיו בלי בגדים עליהם (שזה כבר הפרת סדר ציבורי) והיו צועקים ושרים באוטובוס. והנהג לא יכל לעשות כלום, אז הוא אמר להם פעם אחת להיות בשקט, פעם שניה, והם רק צחקקו ואמרו לו "יאללה יאללה מה קרה!!".

והשני הוא אימפוטנטיות של ההורים. הילדים הם מנופולטורים נפלאים והורים שאין להם עמוד שדרה, נכנעים לכל קפריזה של הילד שלהם. "אבל אמא! לו יש אופניים חשמליות" "אבל אמא הוא כן נוסע על המדרכה" וכו'. כמו כן האטימות של "אני בסדר וכולם לא" והתרבות של "עושה מה שבראש שלי". מעטים האנשים בארץ שיבואו אליך ויגידו "שמע טעיתי". במקום זה תקבל קללות בסגנון של "יא ב.. מה אתה עושה פה! מה אתה מטומטם". כנסעתי ברכב בלילה של יום חמישי, חציתי צומת כשלי יש ירוק!!! מימינה בא ילד בן 15 על אופניים חשמליות שלו היה אדום!!! (רכבים אחרים מן הסתם עמדו), ובמזל ראיתי אותו וסטיתי שמאלה על מנת לא לפגוע, וכאשר ניסיתי לשואל אותו "מה אתה עושה?" התגובה שלו הייתה "למה מה קרה?!". באמת שרציתי לקחת מקל בייסבול ולפוצץ אותו במכות, נראה איך הוא היה מגיב אז, חצוף קטן.

עד שלא יהיה פה חינוך נכון קודם כל מהבית. ואז חינוך שיבוא גם מבית הספר. אף חוק לא יעזור. יכולים לרשת את כל ישראל בשבילי אופניים ברמה אירופאית, כל עוד יש את אלמנט ה"עושה מה שבראש שלי", הולכי רגל ימשיכו ללכת בשבילי אופניים, אופניים לרכב על מדרכות, רכבים יחנו ויחסמו נתיבים ואף אחד לא יענש כי הרשויות אימפוטנטיות ונכנעות ללחצים של "מה קרה סך הכל הלכתי לאכול שווארמה מה אתה רושם לי דוח יא חרא!".

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
אף אחד לא אמר שזה צריך להיות מספרי רישוי כמו של רכב...

יש מ-XXX למשטרה, צ-XXX לצהל, מ.צ-XXX למשטרה צבאית, יהיה א.ח-XXX לאופניים חשמליות אולי.

לא שמת לב לתו האחרון בפוסט שלי?

וברצינות, ברור שאפשר לתת מספרים מיוחדים. בגרמניה, למשל, דו"ג (לפחות בקטגוריות מסויימות, לא התעמקתי בפרטים) בכלל לא מקבלים את מספר הרישוי מהרשויות אלא מחברת הביטוח. גם בארץ הדבר אפשרי - למשל מהרשות המקומית. העניין הוא שחייב להיות מרשם ארצי מסודר כדי שניתן יהיה לקשר חד ערכי בין רכב לבעלים, במיוחד במקרה תאונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי שיהיה מרשם כזה, ומישהו גם ירוויח על הקמתו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא רואה סיבה שהמרשם לא יבוצע על ידי משרד הרישוי. התשתית קיימת כבר שנים רבות, אני מניח שהאמצעים לתחזוקה ופיתוח (כספיים, אנושיים ופיזיים) קיימים, כך שמדובר בהתאמת התשתית הקיימת, כמו שלפני כמה שנים עברו משנת ייצור לתאריך עליה לכביש. לא הייתי מפתח תאוריות קונספירציה, כיון שלכולם ברור שהצורך אמיתי.

פורסם

בקיצור, כרגיל, בסוף - במקום לטפל בעבריינים ישרמטו את כל האוכלוסיה.

כל מי ששומר חוק יאכל אותה, וכל העבריינים יישאר עבריינים ועולם כמנהגו נוהג.

פורסם

(עד כאן הסיפור האמיתי וכאן מגיעה הדוגמא) פלוני יוצא מהמחלקה, עולה על הקטנוע החשמלי (אשר בטעות קוראים לו "אופניים") ויוצא לטייל חופשי ומאושר ברחבי העיר ובמהירות גבוהה.

גם הדוגמא הזו וגם החשש שהובע לעיל ממישהו שיפגע בילדה הקטנה מתקיימים עם אופניים רגילים.

את הסרטון שמראה ילד ב 56 קמ"ש בירידה יכול היה לצלם כל ילד, ולא צריך

לרדת את פרויד או הקסטל בשביל להגיע ל60 ויותר.

בהינתן תרבות רכיבה נכונה, אין רלוונטיות לבטריה, ומספיק פקח עירוני

אקראי שיתן דו"ח מדי פעם לילד\הוריו על נהיגה במדרכה וזהו :

רק שלפני זה צריך להיות נתיב רכיבה ייעודי, שאחרת אין למי

לבוא בטענות חוץ מלהמציא את הבטריה כאשמה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...