Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף פלאגים באוטו (מיצובישי לנסר קלאסיק), כי הוא מקרטע אחרי ההתנעה, קניתי פלאגים, אבל נתקעתי בלי מפתח, ואין איפה לקנות עכשיו.

מישהו יכול להלוות לי מפתח פלגים לכמה דקות? מבטיח להחזיר את הכלי בשלמותו (העבודה עם הכלי תיעשה לעיני הבעלים).

תודה לעוזרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לנתניה אגיע רק ביום ראשון.

לגבי אם זה פלאגים או כוילים אני לא יודע, לכן העדפתי להתחיל מפלאגים. יש לי גם תחושה שהפלאגים שיש, הם לא הכי מתאימים לאוטו, לכן קניתי פלאגים דנסו כדי להיות בטוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז אם תוכל להמתין עד יום ראשון זה יהיה מצוין.

ננסה להבין מאיפה זה נובע.

שלחתי לך טלפון בה"פ.

איזה דגם של דנסו קנית ? K20PR-U11 ?

כי זה הדגם שמקביל לNGK שמופיע באוטודאטה:

LANCER.PNG

Stay Dirty

פורסם

יש לי מפתח לידית 3/8 בבית אליעזר.

אם רלוונטי הוא שלך לכל הסופ"ש...

שלח ה"פ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איזה דגם של דנסו קנית ? K20PR-U11 ?

Sk20pr-a8

פורסם

מוזר, אלה פלאגים אירידיום, מי אמר לך לקנות אותם?

ידוע לך איזה דגם כרגע מורכב ?

בכל מקרה, מקווה שקנית אותם באיביי ולא בארץ.

Stay Dirty

פורסם
מוזר, אלה פלאגים אירידיום, מי אמר לך לקנות אותם?

ידוע לך איזה דגם כרגע מורכב ?

בכל מקרה, מקווה שקנית אותם באיביי ולא בארץ.

אלה הפלאגים שהיו מורכבים לי ברכב קודם.

התקלה עם הקרטועים התחילה זמן קצר אחרי החלפת פלאגים.

בכל מקרה, הסתדרתי, תודה רבה לROEi1 :multi:

• תוכן חדש...