Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם יש נקודות על עבירה כזאת ?

היתה מצלמה אבל לא מצלמת מהירות

ירולשים דרך חברון

9up0s8.jpg

עריכה אחרונה על ידי Randa Ranoosh
פורסם

זה בכלל לא משנה.

לפותח השרשור, אני פעם נסעתי, בכוונה, מכיוון שהיה רכב תקוע שלא הצליח לזוז בנתיב הרגיל, עברה שנה מאז, ולא קיבלתי כלום.

פורסם

אין שם כלום אם לא תפס אותך שוטר. לא נקודות ולא קנס. בשונה מזה, בעליות ירושלים בכניסה לעיר יש מצלמה על הנתיב תח"צ, 250 ש"ח ו10 נקודות. נחשב עבירה מהחמורות ביותר מבחינת נקודות.

פורסם

זו מצלמת מהירות שמצלמת את הנוסעים בצד השני.

מהתמונה שהעלית קשה להבחין האם מדובר על גאטסו (המצלמות החדשות) או על המצלמות הישנות שכבר לא פעילות ומשמשות כדחליל אך בכל מקרה מבחינתך זה לא משנה.

בניגוד למה שמודלה רשם, על העבירה הזאת אין נקודות אלא רק קנס (250 ש"ח או 500 ש"ח - תלוי בסעיף שעליו נרשם הדו"ח - שימוש בכביש המיועד לרכב אחר (500 ש"ח ללא נקודות) או אי ציות לתמרור 501 (250 ש"ח ללא נקודות))

פורסם (נערך)

תודה אבל רשום באינטרנת

נסיעה בנתיב לתחבורה ציבורית - 250 ש"ח - 10 נקודות ????

10 נקודות

האם זאת מצלמת גאטסו ?

Untitled44.jpg

Untitled55.jpg

Untitled66.jpg

עריכה אחרונה על ידי Randa Ranoosh
פורסם

ואתה מאמין לכל מה שרשום באינטרנט?

הנה קישור לחוברת נוסחי האישום של משטרת ישראל: http://yatam.org/content/hana_v5.00build14_final_signed.pdf

תסתכל בעמוד 16 - סעיף 5435 קנס - 500 ש"ח נקודות - 00

תסתכל בעמוד 27 - סעיף 5493 קנס - 250 ש"ח נקודות - 00

עכשיו אתה מאמין?

בנוגע למצלמה, לפי התמונות שהעלית מדובר בדחליל. לא מדובר במצלמת גאטסו.

פורסם

סמוך על אייל. הוא מתפרנס כשוטר :-P.

בלי שום קשר- הסימון שם באמת לא ברור ומאד מבלבל.

היו יכולים לצבוע בצהוב גם את החצים על הכביש, ואת קווי סימון הנתיב. כמו שמקובל בכל מקום אחר. ולא רק את החץ הקטן על התמרור.

בתור יליד מדינת ת"א, גם אני הייתי עלול "לאכול אותה" שם. רק שאני, אם הייתי מקבל דו"ח, הייתי ניגש איתו ועם התמונה המצ"ב לשופט.

שהוא יגיד אם זו לא הכשלה של נהגים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני מקווה שבלימודי מתמטיקה הם יותר חזקים שם, באתר שהבאת.

אם כן- שיתרכזו בזה.

אם לא, אולי כדאי שיסגרו את הבסטה...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

במיקום התמונה שצילמת (צומת המדפיס) אין נתיב תחבורה ציבורית. השלט מתייחס לפניה ימינה, שם זה נתיב תחבורה ציבורית בשעות שמצויין בשלט.

המצלמה שבתמונה היא מצלמת רמזור ישנה. אין לי מושג אם פעילה.

אם הגעת מהכיוון השני, מתלפיות, אז הנתיב השמאלי הוא הנתיב לפניה שמאלה, לכיוון תחנת הרכבת הישנה, לפי השעות שבשילוט.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...