Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עצמאי, יש לי "תיקרה מקסימלית" שאני יכול להפריש, 7% לשכר שנתי של 263K ש"ח (תכלס, הפקדות של כ 18K ש"ח בשנה).

אפשר להפקיד גם מעבר לזה, אבל אז זה לא פטור ממס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יניב,

הודעה כזו כמו שרשמת היא הקשר לעניין ההשכלה בתחום הכלכלי - מאקרו ומיקרו.

אני בא מכיוון אחר לגמרי, אני בא מכיוון שאם התשואה נטו (אחרי עמלות הקמה, עמלות סחר או כל שאר העמלות הרלוונטית לכל סוג של השקעה) היא בסביבות ה 2-3%, אז כל רמת סיכון מעבר ל"צריך שפצצת אטום תיפול על בנק ישראל בשביל שלא תקבל חזרה את הכסף שלך" היא סיכון שאני לא מוכן לקחת ולאור דעתי האישית הזו, אני גם ממליץ.

אין פה טועה או צודק, יש פה פחדן מול אמיץ, מהמר מול סולידי או חכם מול טיפש, הבחירה בהגדרה ומי זה מי נתונה לך :lol:

חצי מתחכמת, לשונך כרגיל מחודדת, אבל הפעם פשוט לא רלוונטית.

כמו שאני אתחיל לנהל איתך דיון על מנהגי האכילה של זוחלים. אין לי בזה חצי מושג מזד**ן בזה אבל אני אדע לכתוב כמה שורות מנוסחות היטב מסרט שראיתי פעם בחצי קלאצ' ב NG, ומאיזה מאמר שקראתי במעריב לילדים. אתה הרי לא תנהל איתי באמת דיון.

אותו הדבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

[4886610;ישה=QUOTE]מאמר מעניין

אם לבן האדם תיק השקעות של מיליון ש"ח, וההמלצה היא להשקיע לא יותר מ 5-10% מהתיק כלומר 50-100,000 ש"ח בתשואה אופטימית של כ 6%

תודה , מוותר. מעדיף אג"ח זבל שם לפחות יש סיכוי לתשואות גבוהות והכסף נזיל[/QUOTE]

גם אם ילך לי 100% ממה שהשקעתי שם אני לא אעמוד עם טישו ואבכה, זה יהיה עצוב אבל הפסדתי סכומים גדולים יותר בנפילות ב 2008 וישנתי טוב מאוד בלילה אז אני לא דואג, יש לי שם כ 5% מהכסף וזו נחשבת מבחינתי השקעה בסיכון בינוני לטווח ארוך, אישית אף הלוואה שלי שם לא מסומנת בפיגור (יש לי כ 30)

הבעיה העיקרית שהכסף למעשה לא נזיל.

הוספתי את המואדם באות הגדולה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יואב,

מאחר ואתה כלכלן במקצועך ומאחר ואתה מקצוען, אני מקבל את מה שאתה אומר לחלוטין, למרות שבסה"כ הבעתי את דעתי (הפחדנית) שאם אחוז התשואה הוא X ואחוז הסיכון הוא Y, אז אני לא מעוניין להשקיע בהשקעה שכזו שלחלק תיראה אטרקטיבית בטירוף ולאחר תיראה הרפתקאה ספקולטיבית.

שני אנשים שאני מכיר אישית צעקו עליי שאני אדיוט מושלם שאני לא מצתרף אליהם ל"השקעה הבטוחה" של ההוא מסביון, בעוד הם מקבלים חודש אחרי חודש תשואות אגדתיות.

היום שני החברים האלה התגרשו וחסרי כל, אפילו כסף לבורקס אין להם.

פורסם

בגירה

מידתיות זה שם המשחק

אם השקיעו את אצל ההוא מסביון 5% מהונם סבבה.

אם השקיעו את כל מה שיש להם ועוד אולי גם הלכן לבנק ולקחו הלוואה ב 3% לשנה וקיבלו מההוא 5% לחודש ,

אז לא פלא שהגיעו לאן שהגיעו.

חמדנות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מעבר לנזילות, מישכנו דירות!

פורסם

בחיפה בתחילת שנות השמונים פעל עקיבא בר עם קרן הבר שלו

שלימים הפכה להיות קרן התבן.

אנשים מכרו דירות ווילות בדניה בתקווה להכפיל את הונם.

הכל קרס בסופו של יום.

היה מריץ מניות בזמנו של חברת תרו, התכוף ועוד כמה שלא זכור לי כעת.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=109139

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יניב,

אני יכול לספר לך על גברת כלשהי שפרשה והשקיעה אל כל כספי הפרישה אצל איזה נוכל שהבטיח לה נדל"ן בארה"ב, וסירבה להקשיב לכל אזהרותיי כמנהל סניף הבנק שלה, שהעסק נראה לי מפוקפק, שחסרים פרטים, שיש כאן יותר חורים מגבינה, ומה לא. היא ענתה לי בפנים שאני רוצה את הכסף שלה בבנק כדי שהבנק ישחק איתו, אמרתי לה שהיא מבחינתי יכולה לקחת את הכסף לבנק אחר, אבל לא להשקעה ההיא, לפחות עד שתלווה בבן משפחה שמבין משהו. לא עזר לי. הפסידה את הרוב.

היתה לה החוצפה לבוא אח"כ ולטעון כנגד הבנק שלא מנעתי ממנה להעביר את הכסף.

המשפט שאני אכתוב אותו עכשיו, מצידי תגזרו, תעלו על וורד ותדפיסו כל מילה על עמוד שלם:

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים.

כמו תמיד יהיו אנשים עם עיניים גדולות שחושבים שהם גילו את השיטה. לבריאות. מי ששם את כל כספו אצל אנשים כאלה שלא יתפלא להתעורר כשרק תחתונים לגופו.

תשקיע את מה שאתה יכול להפסיד. לא את מה שאתה לא יכול להרשות לעצמך להפסיד.

נ.ב. הסממית אצלנו בבית מאוד אוהבת לאכול וויסקס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נ.ב. הסממית אצלנו בבית מאוד אוהבת לאכול וויסקס.

קלטתי את הרמז! :roflmao::roflmao::roflmao:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכתבה בגלובס לא קוטלת את האפיק הזה

מצביעה על יתרונות וחסרונות האפיק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שאת כולם מנינו פה

העינין שכבר יש 4 שחקנים בשוק (הכרתי 2 עד עכשיו)

ובעיקר מה שמטריד אותי זה עמידות האתר עצמו יותר מאשר הלואה בפיגור

זה לא עוצר אותי מלהשקיע שם כרגע סכום שאני מוכן לסכן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רק אניח את זה כאן...

[h=1]הפונזי של יוטרייד? "48 מיליון שקל על הנייר - בפועל היו בחשבון רק 300 אלף שקל"[/h]למשקיעים הציגה החברה מצג שווא, כך לפי רשות ניירות ערך ■ 40 משקיעים דרשו לקבל את כספם חזרה ונמצאים בהסדר פריסת תשלומים; שאר 290 המשקיעים לא יודעים כי אין כסף

כמו שאומרים הגששים, "הלך הכסף..."

http://www.themarker.com/markets/1.2803900

פורסם
האם יש לזה ערבויות ?

לפעמים, בלי קשר לשרשור הזה, דברים שבעקיפין דומים לזה עלולים להתגלות כסוג של פירמידה

"​למרות שצוות יוטרייד ידע על מצבה הפיננסי הרעוע, פעילות גיוס הכספים נמשכה במרץ...סמנכ"ל הכספים הבהיר לטלמור כי גיוסם של משקיעים חדשים בעצם משמש לסילוק חובות למשקיעים קודמים שביקשו לקבל את כספם חזרה."

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...