Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

יש לי מאזדה 3 1,600 אוטו' (שנת 2008 )

כמו כולם גם אני סובל מרכב חם כמו סאונה בימי הקיץ אחרי העבודה (אין לי חניה מקורה ואין חניה עם צל במקום)

רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר לנעול את הרכב עם חלונות שפתוחים 2-3 ס"מ בלי שהחלונות ינעלו.

כל פעם שאני נועל את הרכב החלונות ננעלים אוטומטית, השאלה אם יש דרך לנעול את הרכב ללא נעילה אוטומטית של החלונות.

כמו כן, מה עוד אפשר לעשות בכדי להוריד (אפילו קצת) אם החום המטורף שיש ברכב אחרי יום שלם בשמש של הקיץ הישראלי.

תודה ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי DCIMM
פורסם

צריך לבטל את מרים החלונות.

אפשר לשים מגן שמש על הדשבורד ואז לפחות ההגה יהיה פחות חם והאוטו יהיה לפחות מוצל מעט בפנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא יודע לגבי ההשארת החלונות, אך אני כן יכול לתת כמה טיפים:

השחרת חלונות נוסעים מאחורה, וילון אחורי מאחורה (חוקי, בניגוד לשמשה אחורית כהה שהדעות חלוקות לכאן ולכאן בעיקר בנושא הטסטים) וצילון ענק שמכסה את כל השמשה הקדמית- "מגן שמש".

פורסם

או פשוט כיסוי.

כסה את הרכב בבוקר, הרכב יהיה קריר משמעותית בערב, לוקח 3 דקות בבוקר ועוד 3 בערב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לך מערכת אזעקה של קוברה?

יש לי יונדאי I30 עם אזעקה כזאת והייתה גם מאזדה ישנה עם אזעקה של קוברה, כדי לנעול את הרכב ולהשאיר חלון פתוח הייתי משאיר חרך בחלונות האחוריים ובחלון של הנוסע מקדימה ולוחץ על כפתור הנעילה שלא מאפשר לפתוח/לסגור את החלונות ברכב מלבד זה של הנהג והם היו נשארים פתוחים גם כשמרים החלונות היה נדרך בנעילה.

• תוכן חדש...