Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני צריך עזרה בדחיפות אני רוצה להתחיל כבר מחר.

האוטו של יצא ממוסך ככה, קיבלתי חום שראיתי את זה,

איך אפשר לנקות את השטיחים והפלסטיקה ברכב,

אני רוצה להבריק ולחזיר את החיים לפנים הרכב..

איך עושים את זה ואיזה חומרים אתם ממליצים לי.. אני רוצה מחר על הבוקר להתחיל ..

תודה רבה

20150528_135236.jpg

20150528_135300.jpg

פורסם

אם זה באמת קרה במוסך, במקומך הייתי מחזיר להם תאוטו שהם ינקו את זה.

למה אתה צריך לשבור תראש איך לנקות את זה?

פורסם

במוסך שהעובדים שלו שולחים את הרכב מתיקון ללקוח עם לכלוכים בפנים, לדעתי יעשו גם יותר נזק כדי לנקות את זה.

ולך "תוכיח" למנהל שם שהם עשו את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

עזבו ,, לא רוצה שהם התעסקו אני חייב להם עוד 1000 שקל .. כנראה שהם לא יראו אותם...

בכול מקרה מה זה APC ואיפה קונים את זה?

תודה

פורסם

זה החומר, חומר לניקויי כללי.

כמובן שיש צורך לדלל אותו.

אבל לא הייתי ממליץ לקנות גאלון בשביל זה , תראה אולי יש מישהו מהאזור שלך שיוכל לתרום לך בשמחה.

פורסם

אם זה מוריד לי את הליכלוך ומחדש לי את הבד אז זה לא משנה לי , תמיד טוב שיש חומר כזה, זה בטוח יוריד לי מהשטיחים? אין בעיה להשתמש עם החומר על הדלתות והדשבורד? עם מה מדללים אותו וכמה? ואיך עובדים איתו?

מחר על הבוקר אני יעבור לחולון לקנות אותו.

תודה

פורסם

לגבי החלקי עור ברכב שמלוכלכים יש לי חומר של אופטימום LEATHER PROTECTANT, אני משתמש בו על ההגה מהלכלוכים של הידיים הוא עושה עבודה טובה, אם אתה מאיזור ראשון לציון אתה מוזר להגיע ננסה להוריד את זה

APC יש לי גם אבל לא התנסיתי במקרים כאלו לחלקים פנימיים עם החומר הנ"ל רק חיצונית

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...