Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר תקופה די ארוכה בה רציתי לשים מגבר וסאב בתא המטען וכו ורעיונות לאיך לנצל את תא המטעם וגם לשים סאב ולשים בזוקה וכו. וכמעט עשיתי זאת. נגמלתי מהרעיון תודה לשם.

אך מי שנתן לי להגמל מזה הכניס לי ג'וק אחר לראש שנראה לי הגיוני.

הציע לי לשים רמקולים טובים בדלתות ומערכת טובה ואני פותר את הבעיה ואין צורך בסאב.

עכשיו אני לא רוצה להשתולל כן. אבל כן אשמח למוזיקה נעימה באוטו עם באס טוב לא משנה כמה אגביר את הוליום רק לא להגיע למצב בו המספר רועד או הדלתות ושזה יהרוס את כל האוירה.

הרכב הוא פורד פוקוס 2010

אני ברוב מוזיקה ששומע זה Rַ&B האוס היפ הופ אלקטרו אז שיהיה נעים באוזן חברים.

ואשמח גם למערכת מולטימדיה טובה לשנות מעט אוירה ברכב כשמחכה לבת הזוג שתרד כשיוצאים או מחכה שתסייפ משמרת. (זמן שאפשר בנחת לראות פרק של משחקי הכס)

תודה לעוזרים

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

חשוב לי הבאס והנעימות שלו והרגשה בסרטים של קולנוע ביתי קטן

יש הצעות ? אולי חברות שכדי להתמקד בהם ?

יד 2 גם בה בחשבון

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...