Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ההיתי בבריכה שמתי יוטיוב בסמארטפון.

לאחר 5, 7 דקות היו מידי פעם ציפצופים מהמכשיר. חשבתי שזה מתוך המוזיקה אבל זה היה צלילי התראה שהיה רשום "התחממות יתר על המידה של הסוללה"

היה מאוד חם היום והמכשיר היה בחוץ, אבל כיסיתי אותו בחולצה מהשמש.

האם זה אומר על משהו לא תקין בסוללה שמצריך בדיקה או שזה סביר ליום חם שכזה (אפילו שכיסיתי את המכשיר אותו בחולצה) ?

יש לציין שפעם ראשונה שזה קרה.

מדובר במכשיר מסוג אינפיניטי של חברת אורנג'.

פורסם

האייפון גם כן מתריע כשיש טמפ' גבוהה ולא נותן להשתמש בו.

לא זכור לי שקרה לי עם ה G3 הנוכחי ( אבל גם אף פעם לא בחנתי אותי ), אבל באייפון קרה לי לא מעט.

פורסם

אכן קורה לא מעט,לא נראה לי שזה ספציפית לאייפון\אנדרואיד,אלא לכלל המכשירים (כל מכשיר מתחמם עד רמה מסוימת,ואז כנראה מנגנון FAILSAFE כלשהו מציג את ההודעה\מתריע וכו'..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

ה G3 אכן מתנהג בצורה משונה, גם כשהטמפרטורה הסביבתית סבבה. ב G3 של מכר נוטה לקפוץ הודעה שמציינת שלא ניתן להגביר את מידת הבהירות בשל התחממות יתר. מאז הסנאפדרעקון 801 קוואלקום די איבדו את זה - throttling אגרסיבי, חום ובליסת סוללה.

בתקווה שיעברו במהרה ל 14nm, כמו סמסונג, אחרת הם עוד עלולים לאבד את זה גם ל MediaTek.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אף פעם לא ראיתי הודעות כאלה לא ב S2\ S3\ ולא ב S4 הנוכחי.

הייתי ממליץ "להחביא" את הטלפון מהשמש, ולהתקין אפליקציה ייעודית לסוללה. שמעתי לא מעט סיפורים על פיצוצי סוללות , מפחיד!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

אז זו תופעה נורמלית לחום שכזה אפילו שבסך הכל הפעלתי על מוזיקה 7 דקות...

אף פעם לא ראיתי הודעות כאלה לא ב S2\ S3\ ולא ב S4 הנוכחי.

הייתי ממליץ "להחביא" את הטלפון מהשמש, ולהתקין אפליקציה ייעודית לסוללה. שמעתי לא מעט סיפורים על פיצוצי סוללות , מפחיד!!

מה זה אפליקציה יעודית לסוללה?

עריכה אחרונה על ידי HEBO
פורסם

תוכנה שמבקרת את טמפרטורת הסוללה ומטעינה אותה בקצב שישמור על החיים שלה.

יש לי כרגע du battery. מאוד טובה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

גם ב-S3 שלי קיבלתי יותר מפעם אחת התראה על סוללה חמה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

omar87 - סוללות מתפוצצות זה בינתיים לפי מה שאני יודע,רק בSGS4 (היה ריקול בעייתי בארץ,וגם כתבה די גדולה ב7ימים של ידיעות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

באייפון 4 הייתי מקבל את ההודעה הזאת בנסיעות ארוכות בקיץ כשהוא על הזרוע של הרכב

קקטוסולר ידנית

פורסם
omar87 - סוללות מתפוצצות זה בינתיים לפי מה שאני יודע,רק בSGS4 (היה ריקול בעייתי בארץ,וגם כתבה די גדולה ב7ימים של ידיעות)

גם באייפונים זה היה מתישהו אופיר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...