Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האוטו רכשתי חדש מהיבואן בנובמבר 2014, עבר עד כה כ-8300 ק"מ.

לפי הוראות יצרן, הרכב צריך לעבור טיפול כל 20K או כל שנה.

חבר של המשפחה המליץ לא לחכות, ולבצע טיפול דווקא כל 10K בשביל השקט הנפשי.

אבא שלי דיווח בנוסף על חריקה מסויימת שהוא שמע כבר פעמיים בשבוע האחרון בזמן בלימה, ולי יש הרגשה שהם מעט חלשים יותר לעומת קודם (לצערי קצת התפרעתי על הבלמים, טעות), אז חשבתי בכלל להקדים את הטיפול הזה של 10K ולעשות אותו השבוע.

זה נשמע לכם מוגזם מדי?

לא שיש לי הרבה כסף מיותר לבזבז, מצד שני מדובר ברכב שיהיה אצלי במינימום ל-5 שנים קדימה, ואולי תוספות כמה מאות שקלים טיפול מנע תחסוך לי הוצאה של אלפי שקלים על תקלות בהמשך.

מה אתם ממליצים?

פורסם (נערך)

להקדים טיפולים יעשה רק טוב למנוע.

הבונוס הוא שאתה לא צריך לערב מוסך מיצובישי בעניין הזה.

תקנה לך שמן שעומד בתקן כמו זה למשל:

http://www.justmotor.co.il/products/694058/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-PLX-5W40

ופילטר שמן מקורי.

כנ"ל לגבי הברקסים.

מאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

זה היה מהיר!

מה הכוונה לא צריך לערב מוסך מיצובישי? הם לא מחייבים טיפול במוסך שלהם או מורשה בשביל האחריות? מפחד להתעסק בקטע הזה.

אני גר בלוד, נייד לשפלה/מרכז (וקצת דרומה).

פורסם (נערך)

הם לא צריכים לדעת שביצעת החלפות שמן בין הטיפולים.

כל עוד אתה בא אליהם בזמן שהם קבעו - כל 20K או שנה, מבחינתם האחריות תקפה.

(עריכה: הכוונה היא שאם תבצע טיפול עכשיו באופן פרטי, ואז עוד טיפול בנובמבר 2015 במוסך מיצובישי)

בוא נמשיך בה"פ.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

ההצעה של אסף טובה ואני גם ממליץ על מה שהוא הציע. כמובן שחייבים לשים דגש על פילטר שמן מקורי כי זה גם מה שרואים במוסך.

לגבי הבלמים - ממה שראיתי במיצובישי הקטנות החדשות - הם לא מחזיקים יותר מדי ויוצרים לא מעט אבק בלמים, כך שאם אתה צריך החלפה אל תקנה את המקוריים אלא נסה לחפש חברה מובילה (ATE, טקסטר, או פרודו למשל).

אופציה אחרת היא לטפל כל 15 אלף במוסך. 20 זה מוגזם.

פורסם

אתה יכול להקדים, אבל אין שום צורך בזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...