Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להעביר חוטים של חיישני חניה, בשביל זה צריךלהזיז את הריפודים הנל.

הם תפוסים למקום עם קליפסים נוראיים, יש איזה טריק לשחרר אותם?

תודה.

פורסם

בגב של תא המטען ? פשוט מושכים ומשחילים את הבד החוצה מעליהם עם קצת כוח. מאחוריהם תמצא מעין תיבות פלסטיק שזה תריס האיוורור של תא המטען ומשם אפשר להעביר החוטים פנימה לרכב בלי לחורר אותו. כמובן שאחרי הגשם הבא לוודא שלא נכנסים מים משם. גם חוט לחיבור החיישנים תמצא בגב תא-המטען על הרצפה ולא מאחורי הפנס.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

צריך להוריד פגוש בשביל זה? או שיש מספיק מקום לדחוף את היד לכיוון התריס שציינת?

מה זאת אומרת חוט? יש הכנה מהמפעל לחיישני רוורס? ולא הבנתי איפה החוט הזה נמצא- אם אני עומד מול תא המטען, הוא משמאל/ימין? בקיר תא המטען או ברצפה?

פורסם

ששמתי חיישני חנייה המתקין עבד מתוך האוטו כלפי חוץ וממתחת לאוטו כלפי פנים. כלומר הפגוש לא ירד בכלל וגם ללא ליפט. התריס הזה נמצא בעצם על גוף הרכב והפגוש עצמו מסתיר אותו אבל שמרימים את ריפודי תא המטען ומסתכלים לגב תא המטען רואים אותו בבירור. לחלופין כמובן למצוא איזו גומיית אטימה בגוף הרכב ודרכה להשחיל החוטים ולאטום אחרי זה עם סיליקון שחור.

אתה צריך לחבר את יחידת החיישנים לחוט של הרוורס. זה לא עניין של הכנה. על רצפת תא המטען בגב שלו - בין אמבט הגלגל הרזרבי לגוף של הרכב יש צמת חוטים שלשם המתקין התחבר. הצמה ממה שאני זוכר עוברת לכל אורך תא המטען וזו צמת החוטים של הפנסים האחוריים. הוא מצא החוט המתאים באמצעות נורת ביקורת בזמן שהאוטו היה ברוורס.

החיישנים עצמם מתלבשים מעולה על הפס השחור של הפגוש וכדאי לשים אותם שיתפסו גם קצת את פינות הרכב.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

כן זה התכנון..למרות שהוזמנו בכלל בצבע כסוף.

החוטים שתיארת הם חוטי הפנס אני מניח, מוזר שהם רצים לכל אורך תא המטען. לא זוכר שראיצי כאלו, אחפש מחר ביסודיות.

מחר בבוקר אני מתכנן לעשות את זה, מקווה שיילך חלק.

עריכה אחרונה על ידי אספ
  • תוכן חדש...